![]() |
באמת שבמציאות אתה נראה יותר גדול :\
לא יודע, כנראה התמונות לא מחמיאות לך בכלל.. |
ציטוט:
ציטוט:
זה כי המצלמה שלי מעפנה :/ אני החלטתי אחרי כמה זמן מחשבה להמשיך מסה עוד חודש, ואז אני אבקש ממישהו לצלם אותי עם מצלמה נורמאלית |
זוכר ששאלתי אותך באיסי עם יש מה לטב עם יש שריר כאילו ואתה אמרת לי שכן טעית..
בנתייים כנראה שעלית בשומן והנוזלים היד לא קטנה אבל עשויה מנוזלים ושומן לא צברת שריר כנראה אימון לא נכון/תזונה בהצלחה. |
ציטוט:
|
אתה עושה טעויות לדעתי בהצלחה בהמשך בכל זאת תעלה פרונט תמונות ברורות לא תמונה של שריר ביד
תעלה פרונט באק דאלב בייספס .. ואז כבר נידע מה הולך איתך בהצלחה. |
The-One צריך לחסום אותך =\
עוד לא הגעתי למסקנה אם אתה ספאמר או חופר. |
ציטוט:
|
שמע אחי אני מציע לך לדחות את החיטוב לעוד חצי שנה... תעזוב עכשיו את הקיץ גם אני בערך כמוך (שוקל 85 והיקף יד קר 39 בערך) ואין מצב שאני הולך להתחטב עכשיו כי אני באמת יוריד מעליי הרבה שריר שאני צריך אותו ואני סתם יחזור אחורה לנקודת ההתחלה.
החיטוב שלך יהיה גם יותר קשה כי אין לך הרבה מסת שריר להוריד. אם אתה רוצה באמת להיות בשיא שלך ולהגיע לרמות שאפילו אתה לא חלמת עליהם תתן לעצמך זמן ותשקיע בעצמך. אין מה לעשות לא לכל אחד יש את הגנטיקה של קולמן ואם אין לך כזאת אז תתחיל להשקיע ותתן לגוף זמן. |
ציטוט:
|
כול הכבוד המשך ככה
|
מסה ^^
|
תמשיך בעלליה במסה אין לך מה לחטב, מה שכן יש לך משקלי עבודה נחמדים (יחסית לאחד ששוקל 75 קילו)
|
לא לחשוב על חיטוב יש הרבה נוזלים אה מוזנחת מאוד לפי דעתי היד ל 36
תראה פרונט בלי חולצה ואז נדע יותר איך להגיב לך |
די להקפיץ אינעל העולם
|
תעשה מה שאתה רוצה, אני אומר תעשה חיטוב! אתה לא כזה שמן ולא כזה מאסיבי, אבל אף אחד לא רוצה שהכרס בירה שלו תגלוש מהבגד ים! בקיצור עשה מה שבראש שלך, יש לך יד מעוצבת יפה :)
|
ציטוט:
ועליתי כ-3 קילו מאז שפרסמתי את התמונה הזאת חח חוץ מזה שיצאתי בה יותר קטן מהאשר אני במציאות. באמת שאין צורך להקפיץ יותר כשיהיה לי זמן וכוח אני יצלם כמה תמונות פרונט אה ואני ממשיך מסה עד הקיץ. |
ציטוט:
כל הכבוד,בחירה נכונה :ok: |
ציטוט:
|
ציטוט:
משעמם לך? לך תשחק במחשב או תעשה שיעורי בית |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ