![]() |
ציטוט:
הוא צודק , למי אכפת בדיוק שאתה עושה 30000 קילו דדלפיט או 2000 קילו לחיצת חזה? לאגו שלך? תמשיך לנפח ת'אגו שלך ולחשוב שאתה פאוורלפיטר , אולי זה בעצם מה שאתה מתיימר להיות , אבל מפתח גוף לא אמור להגדיש יותר מדי חשיבות למשקל , משקל זה טוב וזה מצויין על עוד זה לא בא על חשבון טכניקה ושטויות אחרות . |
ציטוט:
אני לא עובד לעצמי בעיניים ועובד בטכניקה לקויה. כי ככה אני אשקר רק לעצמי. ובכלל מה אני קשור עכשיו? לך תמצא חיים, אם אתה לא מצליח תתאבד. ולזה שמעליי, כן אני רוצה שיחשבו שאני מגניב כי אני שם משקלים בחתימה ואני אוהב לעבוד בשביל האגו. יש לך עוד שאלות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני חיזקתי אותך |
ציטוט:
|
איך אתה מתכוון לגדול אם לא תעלה משקלים? אתה לא יכול להיות קולמן עם סקוואט 60 קילו.
|
נכון אבל אתה גם לא יכול להיות מפתח גוף שאתה עובד בטווח חזרות של 2-3 כבד , אם תשים לב קולמן וכל החבר'ה עובדים בטווחים של 8-12 , גם הוא לא התחיל ממשקל כבד , אבל עולים לאט , הנק' שלי שהמשקל הוא לא הכי חשוב כמו לפאוורילפטר המטרה העיקרית שלו היא משקל.
|
ציטוט:
היפטרופי כתב מאמר שדן בעניין. |
אין לי שום דבר נגד אימנוי כוח , זה גם הטווחים שאני בעיקר עובד עליהם , וזה משתלב מצויין בתוכנית.
פשוט גם אם אימון כוח של מפתח גוף ממצוע לא נראה הכי כבד זה לא בהכרח סיבה לפסול אותו , כי המטרה העיקרית שלו היא קצת שונה מהמטרה של פאוורליפטר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מה שהוא אמר שמראה יותר חשוב ממשקל?
גם אני יכול לומר זאת , זה לא אומר שאני בהכרח עובד עם משקל קל או טכניקה לקויה כפי שמר רישוס ציין . יש אנשים שיעדיפו להיות לא אסתטים , על אחוז שומן גבוה , אבל לדחוק משקלים לשמיים , יש אנשים שיעדיפו ההפך , לא ידוע מה רע בכל אחת מהדעות. |
ציטוט:
|
אני מאמין גדול בלהתחזק בשביל לגדול
ברגע שמגיעים לרמת כוח מסויימת הגודל יתחיל לבוא, זה פשוט יקח קצת יותר זמן מבאימוני פיתוח גוף נטו לדעתי שילוב של אימוני כוח והיפטרפיה באותו אימון זה פתרון הכי יעיל למתאמן הממוצע לדוגמה אימון חזה bench press 3x3 80-90-100% incline dumbell press 3x8 |
זה המשקלי עבודה שלך או שזה הrm שלך?
כאילו זה מה שאתה עושה על בסיס שבועי(אם כן אז כמה סטים כ"א?) או שזה המקסימום? לפותח האשכול.... אגב, איך יותר קשה להעלות משקלים, בבנץ' פרס באחיזה קצת יותר רחבה מהרגיל או רגילה?(אני אוחז רחב יותר ושוקל לעבור לאחיזה טיפ'לה יותר צרה) |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא אמרתי שום דבר על טכניקה או כאלה ודווקא ב"אסכולה" הבאדיבילדרית אתה תראה צ'יטינג וכל מיני שיטות עבודה מוזרות שלהן ולמילה טכניקה אין שום קשר. חוץ מזה שבכלל אם תסתכל בהודעות שלי הדבר הכי חשוב שאני אומר זה הטכניקה. בכל מקרה, הדרך הבטוחה ביותר להגיע להשיגים היא להרים כמו שצריך ובעיקר כבד, אני לא חושב שיש מישהו שיגיד לא. ואדון max2gram אתה פעם אחת מגיב בצורה שמראה את הרמה שלך, ואחר כך מגיב בצורה שמראה עד כמה אתה ילד קטן ואהבל. |
ציטוט:
ואל תתפלצף פה על אף אחד אני מהמר שאפילו לרמה שלי לא הגעת. בא לפה חש עבריין מקלדת עללק. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ