ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   האשם מר ישראל הבא ! התגלית החדשה שלי בעולם השרירים בארץ. (https://israelbody.com/showthread.php?t=49364)

denous 14-02-09 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 765948)
לפי מה קבעתה שהוא לא? מדדתה לו אישית, אתה יודע כמה % נוזלים יש וכמה שומן שאתה אומר את הדברים האלה?

כן מדדתי לו אישית...
תפסיק עם השטויות שלך... כל אחד פה ניהיה איזה מענה קולי , רק אומרים מה שאמרתי וישר מקהלה "מה מדדת לו אישית?" "מה יש לך תואר במדידת אחוז שומן דרך תמונות?".
לא צריך להיות חכם כדי במיוחד כדי לדעת שזה לא 9 אחוז שומן...
שלא נדבר על זה שהתמונות טובות (ותמונות מחטבות) + תאורה מצויינת...
זה לא כמו 13-15 אחוז שומן שבאמת קשה לדעת, יש הבדל עצום.
אז עשה טובה די לחפש איפה להתחכם ואם אתה חי בסרט שזה 9 אחוז שומן אז בסדר.

hachem-01 14-02-09 16:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 766213)
כן מדדתי לו אישית...
תפסיק עם השטויות שלך... כל אחד פה ניהיה איזה מענה קולי , רק אומרים מה שאמרתי וישר מקהלה "מה מדדת לו אישית?" "מה יש לך תואר במדידת אחוז שומן דרך תמונות?".

מר בחור תקשיב ותקשיב טוב לא ביקשנו ממך שתנחש על כמה אחוז שומן אני נמצא אז חסוך מעצמך ומאתנו וויכוחים מיותרים.דרך אגב אנחנו לא אנשים שקרנים וחוץ מזה אתה מוזמן ליפו לעשות לי מדידות אים בא לך..............:mad:

denous 14-02-09 16:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 766240)
מר בחור תקשיב ותקשיב טוב לא ביקשנו ממך שתנחש על כמה אחוז שומן אני נמצא אז חסוך מעצמך ומאתנו וויכוחים מיותרים.דרך אגב אנחנו לא אנשים שקרנים וחוץ מזה אתה מוזמן ליפו לעשות לי מדידות אים בא לך..............:mad:

אף אחד גם לא צריך לבקש ממני...
ואני לא חושב שאתה שקרן... אין שום קשר... יש הרבה אנשים שמודדים אחוז שומן לפי ראייה או איזה מכונה ולא תמיד ההערכה נכונה...
וחוץ מזה אני אוותר על לעשות לך מדידות תאמין לי יש לי דברים הרבה יותר חשובים מזה...

Pro_XXL_Universe 14-02-09 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 765909)

גלעד אזהרה אחרונה בנושא הזה. הוא בא כי הוא מקובל עלינו כאן. אם לך זה לא מתאים...
אתה יודע מה אתה יכול לעשות

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אמא

שייקה 14-02-09 16:35

האשם כל הכבוד ידידי ! אני זוכר שלפני חודש - חודשיים mrisrael העלה תמונות וסירטונים שלך ביוטיוב ואני חייב לציין שיש שיפור ניכר ! כל הכבוד, נראה ברמה גבוהה, כמו כן יש דברים פחות טובים כמו הרגליים, לפי התמונה ה2 ניתן לראות שהאמס קצת חלש אז כך לצומת ליבך.. לגבי אחוז שומן? ניראה יותר לכיוון של 11.. וכן יש לי תואר במדידות אחוז שומן דרך תמונות!!..

hachem-01 14-02-09 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי שייקה (הודעה 766269)
האשם כל הכבוד ידידי ! אני זוכר שלפני חודש - חודשיים mrisrael העלה תמונות וסירטונים שלך ביוטיוב ואני חייב לציין שיש שיפור ניכר ! כל הכבוד, נראה ברמה גבוהה, כמו כן יש דברים פחות טובים כמו הרגליים, לפי התמונה ה2 ניתן לראות שהאמס קצת חלש אז כך לצומת ליבך.. לגבי אחוז שומן? ניראה יותר לכיוון של 11.. וכן יש לי תואר במדידות אחוז שומן דרך תמונות!!..

תגיד יש מישהו מושלם בעולם הזה ? בוא נתן לזמן לעשות את שלו ויהיה בסדר בעזרת השם ועוד כמה דברים...................;););)

Mr.Olimpia 14-02-09 18:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 766213)
כן מדדתי לו אישית...

תפסיק עם השטויות שלך מתאמן כולה 3 חודשים חושב אתה מבין גדול בעיניין פיתוח גוף. אולי אתה חושב שאתה ודע הרבה דברים על פיתוח גוף אבל אתה בעצם לא יודע כלום. אז בבקשה נא להפסיק את זיוני השכל האלה

Pro_XXL_Universe 14-02-09 19:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 766258)
אף אחד גם לא צריך לבקש ממני...
ואני לא חושב שאתה שקרן... אין שום קשר... יש הרבה אנשים שמודדים אחוז שומן לפי ראייה או איזה מכונה ולא תמיד ההערכה נכונה...
וחוץ מזה אני אוותר על לעשות לך מדידות תאמין לי יש לי דברים הרבה יותר חשובים מזה...

לא יודע אם 9 אחוז אבל הוא בהחלט קרוב לשם!
אל תשכל לא ראינו תמונה של הבטן והרגלים!
מה שכן 15 אחוז?כמו שרשמתה שיכול להיות זה כבר מוגזם אחי.

WEST $ SIDE 14-02-09 19:27

נראה מצויין , אבל אני חושב חושב שהקצנת את העניין עם מר ישראל אבל הבחור ללא ספק נראה טוב.

denous 15-02-09 00:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 766370)
תפסיק עם השטויות שלך מתאמן כולה 3 חודשים חושב אתה מבין גדול בעיניין פיתוח גוף. אולי אתה חושב שאתה ודע הרבה דברים על פיתוח גוף אבל אתה בעצם לא יודע כלום. אז בבקשה נא להפסיק את זיוני השכל האלה

כן צודק אני מתאמן רק 3 חודשים... אני גם לא מבין כלום... איך שכחתי...
תודה שאתה פה להזכיר לי את זה.
עשה לי טובה.. תפסיק לדבר שטויות, כל הודעה שלך רק מראה לי יותר כמה אתה בעצם זה שלא מבין כלום משנינו.

גילעד, יכול להיות שהוא קרוב ואני לא חושב שאם נראה בטן ורגליים זה ישנה לי את הדעה אבל בכל מקרה לפי התמונות האלו תסכים איתי שזה לא 9?
ושאמרתי 13-15 לא התכוונתי שזה האחוז שומן שהוא נמצא בו אלא נתתי דוגמא כאילו שבאחוזי שומן 13-15 קשה לדעת מה האחוז שומן בערך אבל כאן לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזה לא 9 אחוז שומן...

בכל מקרה זה לא ממש מעניין אותי האמת אם הוא חושב שהוא 9 אחוז שומן אז בסדר... לא ממש ענייני.. סתם רציתי להגיד את זה בשבילו כי לפעמים אתה חושב שאתה על איזה אחוז שומן מסווים וע'פ זה אתה מתכנן דברים וזה סתם מטעה אותך.
בכל מקרה ואמרתי את זה כבר.. אין ויכוח הוא נראה טוב מאוד !

Pro_XXL_Universe 15-02-09 00:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 766686)
כן צודק אני מתאמן רק 3 חודשים... אני גם לא מבין כלום... איך

גילעד, יכול להיות שהוא קרוב ואני לא חושב שאם נראה בטן ורגליים זה ישנה לי את הדעה אבל בכל מקרה לפי התמונות האלו תסכים איתי שזה לא 9?
ושאמרתי 13-15 לא התכוונתי שזה האחוז שומן שהוא נמצא בו אלא נתתי דוגמא כאילו שבאחוזי שומן 13-15 קשה לדעת מה האחוז שומן בערך אבל כאן לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזה לא 9 אחוז שומן...

ועוד איך זה ישנה!הפרדות עמוקות ברגלים?!קוביות ברורות בבטן?!זה דברים שיכולים בכייף לשנות את דעתך:)
אל תשכח שמדובר גם בזוית של תמונה,תאורה וגורמים אחרים מדובר פה בקובי חיים הוא לא מצלם לך תמונות אם מצלמה של הפלאפון!

לסיכום?האשם?עוד תמונות חביבי!

denous 15-02-09 00:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 766689)
ועוד איך זה ישנה!הפרדות עמוקות ברגלים?!קוביות ברורות בבטן?!זה דברים שיכולים בכייף לשנות את דעתך:)
אל תשכח שמדובר גם בזוית של תמונה,תאורה וגורמים אחרים מדובר פה בקובי חיים הוא לא מצלם לך תמונות אם מצלמה של הפלאפון!

עזוב אני באמת לא מתכוון להוריד לו את המוטיבציה או משהו אני עדיין תומך במה שאמרתי מקודם אבל כמו שאמרתי, שיהיה.
ודרך אגב דווקא בגלל שקובי חיים צילם את זה ממצלמה מקצועית ודווקא בגללש התאורה בתמונות היא מעולה, בגלל זה אני אומר שהוא אמור להראות חטוב יותר בתמונות מן הסתם

hachem-01 15-02-09 01:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 766689)

גלעד מה קורה?האמת שאני לא מבין למה אתם רבים כמו ילדים בגן עזוב" שרוני קולמן"יחשוב מה שבא לו שופט הוא לא יהיה אז זה בסדר כנפגוש תבחור אני מאמין שהוא ירגע וזה לא איום צור קשר יש לי כמה דברים שיענינו אותך.
hachem-01@hotmail.com

Pro_XXL_Universe 15-02-09 03:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hachem-01 (הודעה 766704)
גלעד מה קורה?האמת שאני לא מבין למה אתם רבים כמו ילדים בגן עזוב" שרוני קולמן"יחשוב מה שבא לו שופט הוא לא יהיה אז זה בסדר כנפגוש תבחור אני מאמין שהוא ירגע וזה לא איום צור קשר יש לי כמה דברים שיענינו אותך.
hachem-01@hotmail.com

חחחחח בכייף אחינו:)

שלחתי לך הודעה לאי מייל הזה או שזה מסנג'ר?

Mr.Olimpia 15-02-09 12:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 766686)
כן צודק אני מתאמן רק 3 חודשים... אני גם לא מבין כלום... איך שכחתי...
תודה שאתה פה להזכיר לי את זה.
עשה לי טובה.. תפסיק לדבר שטויות, כל הודעה שלך רק מראה לי יותר כמה אתה בעצם זה שלא מבין כלום משנינו.

בכל מקרה זה לא ממש מעניין אותי האמת אם הוא חושב שהוא 9 אחוז שומן אז בסדר... לא ממש ענייני.. סתם רציתי להגיד את זה בשבילו כי לפעמים אתה חושב שאתה על איזה אחוז שומן מסווים וע'פ זה אתה מתכנן דברים וזה סתם מטעה אותך.
בכל מקרה ואמרתי את זה כבר.. אין ויכוח הוא נראה טוב מאוד !

אני מדבר שטויות? אני יכול להיות אבא שלך ולגדל אותך.

Pro_XXL_Universe 15-02-09 14:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia (הודעה 766859)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:clap: :XDemoticon: :sbb4: :sbb2: :1:

denous 15-02-09 15:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia (הודעה 766859)

אני בטוח.:bow:

arbel2 15-02-09 20:18

בואו נרגע ונחזיר את הדיון לרמה המתאימה שלו ,חבל על הריב המיותר הזה והעונשים שעוד יבואו על אנשים אם הוא ימשיך :)

haim15 15-02-09 21:36

איזה סיפור עשיתם הוא כולה אמר את דעתו אז חלאס

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ