![]() |
ציטוט:
תפסיק עם השטויות שלך... כל אחד פה ניהיה איזה מענה קולי , רק אומרים מה שאמרתי וישר מקהלה "מה מדדת לו אישית?" "מה יש לך תואר במדידת אחוז שומן דרך תמונות?". לא צריך להיות חכם כדי במיוחד כדי לדעת שזה לא 9 אחוז שומן... שלא נדבר על זה שהתמונות טובות (ותמונות מחטבות) + תאורה מצויינת... זה לא כמו 13-15 אחוז שומן שבאמת קשה לדעת, יש הבדל עצום. אז עשה טובה די לחפש איפה להתחכם ואם אתה חי בסרט שזה 9 אחוז שומן אז בסדר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואני לא חושב שאתה שקרן... אין שום קשר... יש הרבה אנשים שמודדים אחוז שומן לפי ראייה או איזה מכונה ולא תמיד ההערכה נכונה... וחוץ מזה אני אוותר על לעשות לך מדידות תאמין לי יש לי דברים הרבה יותר חשובים מזה... |
ציטוט:
|
האשם כל הכבוד ידידי ! אני זוכר שלפני חודש - חודשיים mrisrael העלה תמונות וסירטונים שלך ביוטיוב ואני חייב לציין שיש שיפור ניכר ! כל הכבוד, נראה ברמה גבוהה, כמו כן יש דברים פחות טובים כמו הרגליים, לפי התמונה ה2 ניתן לראות שהאמס קצת חלש אז כך לצומת ליבך.. לגבי אחוז שומן? ניראה יותר לכיוון של 11.. וכן יש לי תואר במדידות אחוז שומן דרך תמונות!!..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תשכל לא ראינו תמונה של הבטן והרגלים! מה שכן 15 אחוז?כמו שרשמתה שיכול להיות זה כבר מוגזם אחי. |
נראה מצויין , אבל אני חושב חושב שהקצנת את העניין עם מר ישראל אבל הבחור ללא ספק נראה טוב.
|
ציטוט:
תודה שאתה פה להזכיר לי את זה. עשה לי טובה.. תפסיק לדבר שטויות, כל הודעה שלך רק מראה לי יותר כמה אתה בעצם זה שלא מבין כלום משנינו. גילעד, יכול להיות שהוא קרוב ואני לא חושב שאם נראה בטן ורגליים זה ישנה לי את הדעה אבל בכל מקרה לפי התמונות האלו תסכים איתי שזה לא 9? ושאמרתי 13-15 לא התכוונתי שזה האחוז שומן שהוא נמצא בו אלא נתתי דוגמא כאילו שבאחוזי שומן 13-15 קשה לדעת מה האחוז שומן בערך אבל כאן לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שזה לא 9 אחוז שומן... בכל מקרה זה לא ממש מעניין אותי האמת אם הוא חושב שהוא 9 אחוז שומן אז בסדר... לא ממש ענייני.. סתם רציתי להגיד את זה בשבילו כי לפעמים אתה חושב שאתה על איזה אחוז שומן מסווים וע'פ זה אתה מתכנן דברים וזה סתם מטעה אותך. בכל מקרה ואמרתי את זה כבר.. אין ויכוח הוא נראה טוב מאוד ! |
ציטוט:
אל תשכח שמדובר גם בזוית של תמונה,תאורה וגורמים אחרים מדובר פה בקובי חיים הוא לא מצלם לך תמונות אם מצלמה של הפלאפון! לסיכום?האשם?עוד תמונות חביבי! |
ציטוט:
ודרך אגב דווקא בגלל שקובי חיים צילם את זה ממצלמה מקצועית ודווקא בגללש התאורה בתמונות היא מעולה, בגלל זה אני אומר שהוא אמור להראות חטוב יותר בתמונות מן הסתם |
ציטוט:
hachem-01@hotmail.com |
ציטוט:
שלחתי לך הודעה לאי מייל הזה או שזה מסנג'ר? |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:clap: :XDemoticon: :sbb4: :sbb2: :1: |
ציטוט:
|
בואו נרגע ונחזיר את הדיון לרמה המתאימה שלו ,חבל על הריב המיותר הזה והעונשים שעוד יבואו על אנשים אם הוא ימשיך :)
|
איזה סיפור עשיתם הוא כולה אמר את דעתו אז חלאס
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ