ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מהו הדבר הכי משוגע שעשיתם? (https://israelbody.com/showthread.php?t=49334)

hanna666 13-02-09 20:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 765781)
רבתי עם המנהל ביצפר בטיול שנתי בארוחת בוקר על זה שאני רוצה קוטג' שלם בשבילי וזה לא מעניין אותי אם יש או אין.
כמובן שבסופו של דבר אכלתי אחד שלם :)
אכלתי ארוחה של 10 ביצים, 350 גרם קוטג', 40 גרם שיבולת שועל עם חלב, 30 גרם שקדים, מנת אבקת חלבון, שתי פרוסות לחם.
הכול ארוחה אחת משו מטורף.
אכלתי גם ארוחה אחת של ירקות מבושלים כמות גדולה + 8 פרוסות לחם + 300 גרם אורז + 30 גרם אגוזי המלך + 3 ביצים שזה לקח לי איזה שעה וקצת.. :)
בינתיים נחשוב על מה עוד יש :)
אה..חחח פעם אחת באימון חזה הייתי מסטול אש רעב למשקולות חח עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים זרקתי ישר את המשקולות בלי רחמים לא שמתי לב אפילו מי בצד כי זה היה דרופ סט והיה שם מישו, אם לא היה זז זה היה פוגע בו חחח..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תהיה לי בריא

rosilio 13-02-09 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי red guri (הודעה 765081)
ממאי שנה שעברה עד תחילת אוגוסוט שנה שעברה עבדתי בתוכנית fbw כל יום(לא החמצתי שום אימון) כל אימון שעתיים.

מתחילת ט' ד סוף ט' התאמנתי 2 וחצי כל אימון fbw 4 פעמים בשבוע והפסדתי רק 3 אימונים,והיה תקופה של חודשיים שהייתי רץ 50 דק' בשבוע 4 פעמים בגלל ריצות שדה
אה והזכתרי שהייתי על 900 קלוריות?

כן כן,אני הילד הכי מטומטם שיצא מהפורום :d

hanna666 13-02-09 22:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 765828)
מתחילת ט' ד סוף ט' התאמנתי 2 וחצי כל אימון fbw 4 פעמים בשבוע והפסדתי רק 3 אימונים,והיה תקופה של חודשיים שהייתי רץ 50 דק' בשבוע 4 פעמים בגלל ריצות שדה
אה והזכתרי שהייתי על 900 קלוריות?

כן כן,אני הילד הכי מטומטם שיצא מהפורום :d

לא טוב טוב :d

Philip1123 13-02-09 22:40

לא משהו אחד ספציפי, אלא משהו גדול ומשמעותי שמשפיע על כל חיי.

כל חיי החברה שלי הצטמצמו מאוד בשנים האחרונות בגלל תכנית האימונים / התזונה / שעות השינה... אני לא יכול לספור כמה חברים איבדתי בשביל אהבת פיתוח הגוף.

hanna666 13-02-09 22:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Philip1123 (הודעה 765865)

כל חיי החברה שלי הצטמצמו מאוד בשנים האחרונות בגלל תכנית האימונים / התזונה / שעות השינה... אני לא יכול לספור כמה חברים איבדתי בשביל אהבת פיתוח הגוף.

גם אני :confused:

Pro_XXL_Universe 14-02-09 02:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip1123 (הודעה 765865)

:):):):) מצטער אחי אבל חברים שלך אפסים מסריחים!
אם הם לא יכולים לקבל אותך ולהעריך אותך אם הפיתוח גוף שלך?איך אני אומר בשפת רחוב שאני עצבני "שילכו כוס רבק" מה הפסיקו לדבר איתך כי לא בידיוק בא לך להסחב איתם למועדון אם הארוחות?או כי עשיתה לחנונים האלו שלך פאדיחה כי פריקתה קצת חזה עוף לעניי הידידות השמנות שלהן שהם חושבים שיצא להם משהו איתן?בוא תיראה את חברים שלי רק שמחים שאני בספורט ותומכים בי קדימה ולא עושים לי פרצופים אם אני עייף או לא בידיוק בא לי לצאת איתם למועדון או משהו אחר.

Pro_XXL_Universe 14-02-09 02:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lil weed man (הודעה 765654)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
דבר משוגעעע! החזה עוף היה מבושל ואז הכנסת? או חי ? :eek:

מה משוגע פה בידיוק?(במידה והחזה עוף מבושל)זה יוצא דווקא טעים אם התבלינים הנכונים תחמם את זה במיקרו ויש לך אחלה מרק:)

talll 14-02-09 14:40

יש פה אנשים שחיים בסרט אש...
רק בודדים מפה(אני לא יזכיר שמות) באמת ימשיכו להתמיד ככה לעוד שנים ארוכות..
בשביל השאר,זה רק הרעל של ההתחלה,התקופה שעוברת,תמיד היו,יש ויהיו כאלה בפורום
אנשים פה מתאמנים חצי שנה,בשביל הפיתוח גוף מפספסים לי טיולים של פעם בחיים,מבריזים מבצפר,לא יוצאים מהבית לא יוצאים למועדונים לא עם בנות לא עם חברים כולה בשביל לאכול ת'ארוחה שאם פעם בשבוע יפספסו או ישלימו את הערכים בארוחה גדולה לא יהיה כזה סיפור..
לא צריך להגזים עם העניין,דווקא אלה שהכי מורעלים עכשיו הם אלו שיפרשו הכי מהר ויירד להם מהפיתוח גוף הכי מהר
יש פה רק בודדים שמוכיחים את עצמם באמת ושבאמת אני יודע שהם ימשיכו בדרך חיים הזאת עוד הרבה זמן..
השאר,זה סתם תקופה חולפת

hanna666 14-02-09 16:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי talll (הודעה 766145)
יש פה אנשים שחיים בסרט אש...
רק בודדים מפה(אני לא יזכיר שמות) באמת ימשיכו להתמיד ככה לעוד שנים ארוכות..
בשביל השאר,זה רק הרעל של ההתחלה,התקופה שעוברת,תמיד היו,יש ויהיו כאלה בפורום
אנשים פה מתאמנים חצי שנה,בשביל הפיתוח גוף מפספסים לי טיולים של פעם בחיים,מבריזים מבצפר,לא יוצאים מהבית לא יוצאים למועדונים לא עם בנות לא עם חברים כולה בשביל לאכול ת'ארוחה שאם פעם בשבוע יפספסו או ישלימו את הערכים בארוחה גדולה לא יהיה כזה סיפור..
לא צריך להגזים עם העניין,דווקא אלה שהכי מורעלים עכשיו הם אלו שיפרשו הכי מהר ויירד להם מהפיתוח גוף הכי מהר
יש פה רק בודדים שמוכיחים את עצמם באמת ושבאמת אני יודע שהם ימשיכו בדרך חיים הזאת עוד הרבה זמן..
השאר,זה סתם תקופה חולפת

יש משהו במה שאתה אומר אבל אם אתה מתכוון לקחת את התחום עד הסוף תהיה חייב לוותר על כמה דברים

radio111 14-02-09 16:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 765360)
לפני שנתיים וחצי בערך בל"ג בעומר אני וחברים שלי עשינו על האש ופיצצנו את עצמו בבשר ושטויות:)בקיצור חבר שלי שגם אוהב להתאמן חזק לא בתדירות כמו של מישהו רציני כאן אבל בא מפציץ משקל והולך הבייתה,עושה לי ב7 בבוקר שכולנו מסריחים מהמדורה ומהמנגל ומהנרגילה "שמע גלעד חובה לתת עכשיו חרא בטבע ואז ללכת להרביץ אימון המכון רייק!"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה מה שעשינו חרבנתי תחרא של אחרי ל"ג בעומר שזה אשכרה כאבים כמו אישה יולדת ואחרי זה הלכנו להתאמן אם כל הריח של הכבש ואש חחחחחחחחחחחחח ואז כל אחד חתך הבייתה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בונאה הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח שונא את החרא של ל"ג בעומר! לא משנה כמה אתה מחרבן לפני תמיד הוא יבוא :):):):)

אני לא עשיתי איזה משהו מטורףף...חוץ מפעם אחת שאכלתי חזה עוף חי חחח זה היה בחופש הגדול אני קם בבוקר (3 בצהריים לפני אימון ג'ודו) אני מריח את הריח של התבלינים של החזה עוף בכל הבית, אמא שלי לא בבית, לקחתי לחמניה שמתי איזה 3 יחידות ואכלתי ... הרגשתי משהו שונה אבל עדיין אכלתי, אחר כך אמא שלי התקשרה אומרת לי "שמתי לך חזה עוף בתנור תחמם אותם" חחחחח..כי התנור היה חם קצת לפני אז לא היה להם צבע ורוד והריח היה בבית חח..

וטל, אתה מתכוון שאלה המורעלים הם ימשיכו עד הסוף או אלה שלא יוותרו על טיול שנתי בשביל אימון?

ilayzror 14-02-09 17:07

שקלתי 48 קילו על 165. =[

hanna666 14-02-09 17:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 766307)
שקלתי 48 קילו על 165. =[

חחחחחחחחחחחחחחחחחח יש אחד במכון אצלנו שוקל 52 על 192 אתה רואה אותו את נגעל הוא כמו מומיה :d

Mr.Olimpia 14-02-09 17:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 765781)
רבתי עם המנהל ביצפר בטיול שנתי בארוחת בוקר על זה שאני רוצה קוטג' שלם בשבילי וזה לא מעניין אותי אם יש או אין.
כמובן שבסופו של דבר אכלתי אחד שלם :)
אכלתי ארוחה של 10 ביצים, 350 גרם קוטג', 40 גרם שיבולת שועל עם חלב, 30 גרם שקדים, מנת אבקת חלבון, שתי פרוסות לחם.
הכול ארוחה אחת משו מטורף.
אכלתי גם ארוחה אחת של ירקות מבושלים כמות גדולה + 8 פרוסות לחם + 300 גרם אורז + 30 גרם אגוזי המלך + 3 ביצים שזה לקח לי איזה שעה וקצת.. :)
בינתיים נחשוב על מה עוד יש :)
אה..חחח פעם אחת באימון חזה הייתי מסטול אש רעב למשקולות חח עשיתי לחיצת חזה עם דאמבלים זרקתי ישר את המשקולות בלי רחמים לא שמתי לב אפילו מי בצד כי זה היה דרופ סט והיה שם מישו, אם לא היה זז זה היה פוגע בו חחח..

תעשה טובה תפסיק להגזים כי זה נשמע כמו בושליט. אם אתה אוכל את כל מה שרשת בארוחה אני אוכל חרא טוב?

ThE HummeR 14-02-09 17:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 766311)
תעשה טובה תפסיק להגזים כי זה נשמע כמו בושליט. אם אתה אוכל את כל מה שרשת בארוחה אני אוכל חרא טוב?

אני עשיתי את זה.
בין אם אתה מאמין או בין אם לא זו כבר בעיה שלך.

rosilio 14-02-09 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Pro_XXL_Universe (הודעה 765920)
:):):):) מצטער אחי אבל חברים שלך אפסים מסריחים!
אם הם לא יכולים לקבל אותך ולהעריך אותך אם הפיתוח גוף שלך?איך אני אומר בשפת רחוב שאני עצבני "שילכו כוס רבק" מה הפסיקו לדבר איתך כי לא בידיוק בא לך להסחב איתם למועדון אם הארוחות?או כי עשיתה לחנונים האלו שלך פאדיחה כי פריקתה קצת חזה עוף לעניי הידידות השמנות שלהן שהם חושבים שיצא להם משהו איתן?בוא תיראה את חברים שלי רק שמחים שאני בספורט ותומכים בי קדימה ולא עושים לי פרצופים אם אני עייף או לא בידיוק בא לי לצאת איתם למועדון או משהו אחר.

מסכים איתך

וגלעד אתה זה משהו שונה,אפילו חברה שלך קנתה לך כד של אופטימום כשנגמר לך :D,גם עם הייתי חבר שלך לא הייתי אומר כלום,מאכפת לי,חבר ענק,מי שהיה נוגע בי היה מת :P:clap:

bored2death 14-02-09 18:00

לא עשיתי שום דבר יותר מדי משוגע חוץ מלצאת החוצה עם אוכל...
כמו נניח דייסת שיבולת שועל, הייתי חייב לרוץ לחבר ועוד לא סיימתי לאכול, שפכתי הכל לצלחת חד פעמית לקחתי כף ויאללה לדרך!!!
קוטג' בדרך לבית הספר
קציצות באוטובוס
ועוד שטויות שנראה מוזר לשאר האנשים

Mr.Olimpia 14-02-09 18:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 766339)
אני עשיתי את זה.
בין אם אתה מאמין או בין אם לא זו כבר בעיה שלך.

טוב אחי... לא אכפת לי ממש פשוט מצחיק לקרוא את החירטוטים האלה

Itay 14-02-09 18:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rosilio (הודעה 766348)
מסכים איתך

וגלעד אתה זה משהו שונה,אפילו חברה שלך קנתה לך כד של אופטימום כשנגמר לך :d,גם עם הייתי חבר שלך לא הייתי אומר כלום,מאכפת לי,חבר ענק,מי שהיה נוגע בי היה מת :p:clap:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גמרת אותי פה

ThE HummeR 14-02-09 18:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Mr.Olimpia (הודעה 766361)
טוב אחי... לא אכפת לי ממש פשוט מצחיק לקרוא את החירטוטים האלה

תהנה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:08.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ