![]() |
אבל אתה מבין שאין פה אנשים ש - "באמת גדולים" ולאנשים פה אין את האפשרות והתנאים להיות "באמת גדולים". מה זה לעזאזל "באמת גדול"?! הבן אדם נראה טוב בגיל צעיר ואחרי תקופה לא ארוכה מאד יחסית של אימונים - אז או שתפרגן או שאל תגיב. גם אני כשאני פותח את התמונות של חברי הפורום אני לא מצפה לראות מועמד לניצחון באולימפיה.
|
ציטוט:
אני לא מתכוון למאוד גדול עם יד 50 על 5 אחוז אני מתכוון גדול יענו מישהו עם יד 43 נגיד כזה ומישהו עם טרייספס |
אתה מצפה מילד בן 14 יד 43?
לאליאב קרייסלר אין ב43 והוא ענקי מאוד. אגב סתם ככה איך אתה היית נראה בגיל 14? |
בייספס כתפיים טובים... כל השאר לא...
תצלם רגליים |
ציטוט:
רגליים אני לא מאמן עקב פציעה |
ציטוט:
האמת שהיתי תמיד גדול יחסית עוד לפני האימונים במכון בגיל 12 היתה לי כבר יד 35 אבל זה מהטייקוונדו וכו',גדל גם היתי אוכל טוב יחסית וכו' ואז מה אם לאליאב אין יד 43,כאילו מי הוא בכלל |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מעריך שאתה גדול מאוד לפי הסגנון הדיבור שלך,זה אחלה דבר אבל אתה יכול להתנסח בצורה קצת יותר בוגרת ונעימה לקריאה. אתה מוזמן גם לעלות תמונות... |
ציטוט:
המתן בסבלנות כמו כולם! |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אפרסם בסוף מסה אחת ולתמיד במקום לעלות כל חודש תמונות ולצפות שיגידו שגדלתי המון! |
נראה מצויין
אולי תוסיף איזה סרטון
|
ציטוט:
|
מה אתם משחקים אות האולפי עולם בנאדם נראה מצוין סוף סיפור
|
ציטוט:
הרבה חול ואין מה לאכול אתה מדבר יותר מידי ובתאכס לא מראה לנו שום תוצאה תעלה תמונות תעלה סרטון תראה לנו כמה גדול אתה ואז אולי אחרי כול תגובה שלך נשתוק אבל בינתיים אתה סתם מדבר באוייר עושה מכול אחד פה כאילו מי הוא אבל לא מראה לנו כלום בדיוק כמו היהיר הזה יהיר כהן נראה לי דיבר דיבר אני יש לי יד 45 אמרנו לו תעלה תמונות הוא אמר אל תדאגו בקרוב וזה ומאז נעלם |
פששששששששששש בן 14 וחצי אחי תותח חבל על הזמן באמת כל הכבוד
אך התמונות של בייספס עגול ומעוצב כמו שצריך גורמות לי לבכות:cry_1: |
ציטוט:
|
דור, אתה גר באחת מהערים האלו:
עפולה / אלפי מנשה / מיתר ? |
ציטוט:
עפולה! |
נראה מעולה
גנטיקה טובה יש לך פוטנציאל טוב לפתח את זה ושאר קישקושים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ