![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב תיהיה בריא |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה כזה מסכן :):):):) "כשתתחיל להתאמן", תפסיק לחשוב שאתה היחיד שיודע משהו, כשאתה בעצם לא יודע כלום הסקוואט שלך על הפנים ואל תנסה לבלבל פה את המוח, הברכיים כמו במגלשה גולשות קדימה ואפילו סקוואט מקביל קשה לקרוא לזה ואל תנסה אפילו להביא תירוצים. הסקוואט שלך חרא נקודה. חלשלוש עלק, המשקל שאיתו אתה עושה רבע סקוואט כמשקל עבודה הוא סך הכל אמצע החימום אצלי. אז נראה לי שפנית לבן אדם הלא נכון, באמת תעשה לעצמך טובה ותפסיק לתפוס תחת, אני מתאמן הרבה יותר זמן ממך, אני לא איזה ילד בן 3 פה שאתה יכול לקרוא לו noob. |
ציטוט:
שוב, אל תשכח, התערבות דינה כתחרות, והסקוואט הגבוה שלך לא מספיק נמוך כדי להחשב כחזרה של סקוואט. |
למה להתיש את הידיים לפני עם הן הגורם לבעיה?,התשה לפני תבוא בחשבון שתרגילי הגב,שטויות במיץ
|
איפה בדיוק ראיתם את ht עושה סקוואט ודד :confused:
אני רוצה לראות גם |
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצר אל תהיה אפס...כשתתאמן תדבר |
לי יש יותר גדול :8:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה. מזל שאתה יודע את הסיבה. תחזור לדדליפט 115 קילו שלך. אל תשכח רצועות. |
למה ללכלך על דדליפט 115
תראה לי כמה אנשים מתוך האוכלוסיה של המתאמנים בארץ עושים אפילו 100 |
ציטוט:
אני לא מזלזל בדדליפט של 115 קילו. אני מזלזל ב hypetrohpy שחושב שהוא מבין יותר מכולם. |
ציטוט:
ולא, גם לי אין שום דבר אישי נגדו. ואוכלוסיית המתאמנים בארץ ידועה כאוכלוסיה ברמה מאוד נמוכה של ידע, ביצועים ומחויבות, אז למה כבר אפשר לצפות? אנשים מתאמנים יומיים ומחליטים על דעת עצמם שהם לא גמישים מספיק, לא יכולים, לא מצליחים, אף אחד לא אמר שאתה תכנס לחדר כושר ותעיף ברזלים באויר מהרגע הראשון. |
ציטוט:
ממתי דדליפט זה תרגיל חובה בחדר כושר? אפילו הגורו שלך לא חושב ככה, אז מי אתה בכלל שתתייג אנשים על פי הביצועים שלהם בתרגיל זה או אחר? אתה סתם אפס שיושב בפורום ומרשה לעצמו לשחק אותה מבין. אתה אמנת אנשים בחיים שלך חוץ מכמה חברים שאמרת להם שסקוואט זה תרגיל טוב? אתה מבין בכלל מה אנשים מחפשים בחד"כ? אתה חושב שכל אחד ואחת צריכים לעשות סקוואט כבד ודדליפט כבד? איזה בן אדם טרחן וטפיל, ממש טרול בחיי. מוזר שההנהלה פה מרשה לך להתבטא ככה ולבזות עשרות מתאמנים שלא מגיעים לדדליפט כפול ממשקל גופם, כי בעינך הם סמרטוטים. אה, ודרך אגב, אל תתלהב מהמשקלי עבודה הנמוכים שלי. אני עושה דדליפט עם 40 קילו, וזה מעניין לי את התחת מה אתה חושב על זה. יש לי דברים יותר חשובים ומעניינים בחיים מלהתלהב מכמה אני מרים על מוט בחדר כושר lol. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ