![]() |
אני לא הבנתי איך סטייק זה צ'יט, מישהו מוכן להסביר לי?
|
ציטוט:
גם ככה מי אוכל סטייק כל יום זה יקר ורובינו חיים על צ'יקן ומדי פעם איזה סטייק.. |
ציטוט:
שומן זה אנאבולי |
ציטוט:
גם אני מעדיף מיץ סחוט מקולה אבל למי יש כוח לסחוט אותו בכלל?:laughing: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ד"א אני לא נוגע בכלום חוץ מהתפריט שלי, כי אני יודע שזה לא יגמר טוב. (אוהב אוכל) |
לא לא אסור לך לשתות קולה בזמן שאתה מתאמן
זה עלול לגרום לך לכושר דברים כמו למשל גרעפסים באמצע סקוואט. או חס וחלילה יצא זנב באמצע דדליפט תיזהר מזה. ובלי קשר לכושר בקולה יש חומצות עכבריות הגורמות לסינטזה הפוכה בגוף של המזון ולכן יש לזה תופעות לוואי קשות כמו למשל התמכרות וגרעפסים. |
ציטוט:
אפילו מפתחי גוף לדוגמה לי פריסט ועוד רבים , שהג'אנק זה החיים שלהם עולים כמו מטורפים ובסופו של דבר מגיעים יבשים וחטובים . נכון אתה בטח תגיד עכשיו אל תשווה את לי פריסט יש לו את האמצעים להגיע חטוב ויבש לתחרות , אבל אף אחד מאתינו גם לא כול כמוהו , זה ברור לך הרי שדיברתי על דברים שוליים שבסופו של דבר יש להם השפעה רק על אחוז שומן לטוווח ארוך מאוד , ובשביל זה קיים חיטוב. |
כן, מותר
|
ציטוט:
בנאדם רוצה קצת להינות אבל הכול בגבול הטעם הטוב לא לחרבן אותה ... עם בא לי לשתות וותקה ככה מה לא נשתה פעם פעמים בשבוע בסבבה שלי יענו ? גם גוף יותר מדיי שרירי ויותר מדיי מחוטב בחורות אומרות שזה לא יפה ... לרוב פה אנשים מתאמנים בשביל בחורות כבוד כזה שאנשים יגידו איזה גוף בריאות הנאה עצמית כי זה פשוט כיף ........ ושמע להימנע ממאכלים לא טובים תאמין לי שזה כיף אחיי קיצר כולם מתאמנים בגלל שזה פשוט כיף ..... אז בשביל מה להימנע ממאכלים ודברים כאלו שזה פשוט מפגר מי שעושה את זה לפי דעתי אבל מדיי פעם לאכול דוגמא פעם בשבוע לאכול פיצה תיודע איזה כיף זה מי שמפתח גוף בכסף וזה סבבה אין בעיה אבל כול הכיף להינות מי כול העולמות אבל בגבול!! לשתות קולה פיצה וותקה אבל בגבול הסבבה |
ציטוט:
אבל קשיש מטרות יש רצון ועם הרצון בא גם כוח לוותר או להתעלות על דברים מסויימים שזאת גם הרגשה טובה. אני בעיקרון דיברתי על שתיית קולה באופן יומיומי לדוגמא, לפי דעתי צריכים להייות כמה ימים של שמירה על תפריט הדוק ואז ארוחה מוגדרת ביום מוגדר שמתפרקים. |
סיקס פאק אני לגמרה מסכים איתך בחשיבה גם אני בדיוק כזה אחד לאחד ואנשים אומרים תתפרק קצת מה יקרה אבל הכל בראש ואם אתה אומר להתפרק פעם ב... ביום מוגדר ובלבלה גם את זה אני לא עושה זה כל כך בראש
|
אבל הבחור לא דיבר על קולה באופן יומיומי...
ברור שקולה באופן יומיומי זה לא משהו שכדאי להכניס לתפריט חוץ מזה....מה הבעיה עם מים?!?!? או לפחות מיצים? מאז שאני ילד אני לא מסוגל לשתות קולה או בכלל כל המשקאות הסינטטים האלו |
ציטוט:
. |
חח שתה בקבוק קולה ביום מה אתה שם זין
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ