ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תעודות... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4860)

Troya 24-01-07 20:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Recoba
יצאת אידיוט בטירוף.

אנחנו מסכנים? אתה זה מי שמסכן פה, לנשור מבצפר בכיתה ט' זה עלוב.
במה בדיוק אנחנו מסכנים?

וואלה בצפר זה אחד המקומות הכי כיפים שיש לבלות בו, כל החברים ידידות שטויות, כולם רואים את כולם, I LIKE THAT.

בלי בצפר הייתי משתגע!

לא נכון.. יש שיעורים שאתה פשוט לא יכול לבלות כי המורים נאצים ומעצבנים ותקופות של מבחנים זה בכלל לא כיף יש צדדים טובים לבית ספר אבל אל תגזים ותגיד שזה אחד המקומות הכי כיפים שיש חלק מהזמן זה גם מאוד משעמם ומבאס להיות בבית ספר וחלק אחר די כיף

Dino Psaras 24-01-07 20:03

אני מדבר על ההפסקות והטיולים..

Gamerrrrr 24-01-07 20:03

אני מסכים עם יואב, תחשבו, בית ספר בלי מבחנים, בסך הכל סבבה

Dino Psaras 24-01-07 20:05

אני מסכים עם גיימר שמסכים איתי! :book:

עוז20 24-01-07 20:07

מה יש לעשות עם תעודה בחיים?? אנחנו בקטע של בגרויות יותר....

maradona 24-01-07 20:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אני מסכים עם יואב, תחשבו, בית ספר בלי מבחנים, בסך הכל סבבה

אבל אין כזה ביה"ס:1eye:

אני הרגע חזרתי מטקס תלמיד מצטיין..אני תלמיד מצטיין יש לי ממוצע מעל 90 ואני מתנהג למופת :jockey:

תעודה אני יקבל ביום שישי...
אגב ביה"ס זה באמת מקום טוב שמאחד ובזכותו אתה מכיר הרבה חברים שחלקם מלווים אותך לכל חייך..אתה בוחרים אם לאהוב או לשנוא..אם תבחרו לאהוב רק תרוויחו
נ.ב
אני לא אוהב ביה"ס :jockey:

Leo 24-01-07 20:09

בית ספר זה מקום שבו בונים אופי !

רק שהזבל של הארץ ( חוץ מזה שלי ורק התיכון לא החטיבה)

בונים חרא אופי

Antonator1 24-01-07 20:11

תעודה זה על מנת ליידע אותך ואת ההורים לגבי המצב.

Troya 24-01-07 20:18

ואני לא מסכים עם שניכם(gamer ו-recoba) כי אתם לא מדברים על בית ספר הפסקות וטיולים זה זמן הפנאי שמקבלים אבל לימודים מבחנים בגרויות וכל שאר החרא זה מה שעושה את ה"ספר" בבית ספר :jockey:

Troya 24-01-07 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי עוז16
מה יש לעשות עם תעודה בחיים?? אנחנו בקטע של בגרויות יותר....

אבל אתה עדיין צריך להוציא ציונים גבוהים כדי שציון ההגשה יהיה גבוה

THE_JUGGERNAUT 24-01-07 20:20

רטוריקה???

ממתי לומדים את זה בבית ספר?????

P-a-n-1-c 24-01-07 20:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
אבל אין כזה ביה"ס:1eye:

אני הרגע חזרתי מטקס תלמיד מצטיין..אני תלמיד מצטיין יש לי ממוצע מעל 90 ואני מתנהג למופת :jockey:

תעודה אני יקבל ביום שישי...
אגב ביה"ס זה באמת מקום טוב שמאחד ובזכותו אתה מכיר הרבה חברים שחלקם מלווים אותך לכל חייך..אתה בוחרים אם לאהוב או לשנוא..אם תבחרו לאהוב רק תרוויחו
נ.ב
אני לא אוהב ביה"ס :jockey:

ממוצע מעל 90 זה מצטיין? :\
איזה שכונה..

maradona 24-01-07 20:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
ממוצע מעל 90 זה מצטיין? :\
איזה שכונה..

לא..
זו אחת הסיבות ששנה שעברה לא קיבלתי תלמיד מצטיין היה לי ממוצע 92 משהו כזה
אבל הייתי מתנהג חרא ומתחצף וכו'...
חייבים התנהגות למופת+ממוצע מעל 90 וזה תלמיד מצטיין
ויש גם מצטיין מנהלת שזה ממוצע 95+ אלו חרשני על

אגב ממש ממש אחלה ציונים יש לך
בנאדם חכם מאוד נראה

trhetrhe 24-01-07 20:58

זו השנה הראשונה שמלמדים בארץ רטוריקה...רק בכמה בתי ספר בארץ!!!

Di-Bol 24-01-07 21:06

לזה שעשה 43 יחידות שמע טוב אחי חבל על הזמן שלך כי זה לא יתן לך כלום צריך לעשות בגרות 5 מתמטיקה 5 אנגלית לקחת עוד מקצוע מדעי של 5 כמו פיזיקה כימיה או מחשבים ועוד אחד קל של 5 כמו ערבית וזהו להוציא כמה שיותר גבוה + פסיכו גבוה שיהיה לך מתאם גבוה בשביל השכלה גבוהה וזהו. 43 זה סתם אולי תקבל על זה פטור מקורס אחד באוניברסיטה מה זה שווה?

ענק וחזק 24-01-07 21:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trhetrhe
רטוריקה=אומנות הדיבור
המקצוע הכי מטומטם שיכול להיות....במקום רטוריקה היו יכולים לשים לנו עוד שעתיים בשבוע של מתתמטיקה או אנגלית, מה זה יעזור לי בחיים רטוריקה?

אני לא יודע מה מלמדים אותך בשיעור הזה. כשאני הייתי בתיכון לא היו דברים כאלה.

אבל רק שתדע, בשביל להגיע רחוק בחיים, בכל תחום כמעט, חייבים לדעת לדבר.

keen12 24-01-07 21:56

האממ.. שנה שעברה(כיתה י') בית ספר היה ממש כיף.. אשכרה נהנתי לבוא ללמוד.. היו לי אחלה מורות! חוץ מ2 מורים אהבתי את כל המורים שלי.. כולם היו אחלה!.. לא היו הרבה בגרויות, ביתספר היה שכונה בקיצור.
השנה-כל המורים שאהבתי התחלפו חוץ מהמורה שהיתה המורה האהובה עלי, ונוספה מורה אחת שאני נורא אוהב ועוד מורה חביבה.. אבל את השאר אני שונא:/..(והחליפו לנו את המחנכת.. היתה לי מחנכת מדהימה עכשיו קיבלתי איזה מחנכת שרק אלוהים יודע מאיפה הוציאו אותה).
השנה הרבה פחות כיף בבית ספר, יש ימים שאני פשוט מת לסיים איתו כבר, אבל רוב הזמן זה סביר - סביר +..
האמת מה שיותר מוזר השנה, שלמרות שאני משקיע פחות(חוץ מבמתמטיקה.. שאני דפוק בזה) אני מוציא ציונים גבוהים הרבה יותר.
לדוג' היסטוריה ותנך וספרות...
אנגלית האמת שאף פעם לא למדתי זה תמיד היה הצד החזק שלי..
נ.ב
בקשר למחשבים - שנה הבאה מתחילים ללמד אצלנו C שארפ גמכן.. והיו אמורים להתחיל ללמד את זה השנה.. אבל המורה שלנו דחתה את זה בשנה(ככה שמגמת מחשבים של השנה יצאה מורווחת)- בגלל שפסקל הרבה יותר קל מ C שארפ, וחוץ מזה הם התחילו עם התוכנית לימודים של C שארפ רק לא מזמן, ולפי מה שהמורה אומרת בשנתיים הראשונות שהם התחילו עם פסקל.. הם נתנו כאלה בגרויות.. אז היא העדיפה לדחות את זה בעוד שנה

kibinimat 24-01-07 22:04

גם אנחנו לומדים רטוריקה..מקצוע מיותר ביותררר

Gamerrrrr 24-01-07 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
לזה שעשה 43 יחידות שמע טוב אחי חבל על הזמן שלך כי זה לא יתן לך כלום צריך לעשות בגרות 5 מתמטיקה 5 אנגלית לקחת עוד מקצוע מדעי של 5 כמו פיזיקה כימיה או מחשבים ועוד אחד קל של 5 כמו ערבית וזהו להוציא כמה שיותר גבוה + פסיכו גבוה שיהיה לך מתאם גבוה בשביל השכלה גבוהה וזהו. 43 זה סתם אולי תקבל על זה פטור מקורס אחד באוניברסיטה מה זה שווה?

ציון מעל 90 במתמיטיקה, פיסיקה ומדעי המחשב מזכה אותך בשכרכ לימוד באוניברסיאות הגדולות (בן גוריון, טכניון, ת"א)

dormazor 24-01-07 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ZivX
תעודה שווה לתחת מתי תבינו..

הציונים בתעודה זה 70 אחוז מהמגן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:27.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ