ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   שתי תמונות ידיים (https://israelbody.com/showthread.php?t=48257)

Eyeseen 21-01-09 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 750390)
אין מצב שיש לך הבדלים כ"כ גדולים בין הסקוואט לדדליפט... ולא אני לא חושב שאתה רציני אלא שאתה אידיוט

רואים שהוא בא לריב פה, הוא מגיב בקללות ופרעות לתגובות נורמליות..

little_friend 21-01-09 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי doms (הודעה 750336)
נו מה אתם מפגרים מה אתם רבים פה ועל מה,
אתה לא צריך להיתעצבן יכול להיות שאתה יותר גדול מדרוק אני לא מכיר אף אחד משניכם אבל זה לא שאם
תתחילו לריב יראו מי יותר גדול, ועוד בפוסט שלך עזוב שטויות.

אני אישית לא מאמין שאתה עושה 30 קילו יד קידמית ו170 קילוו סקוואט אז מה תתחיל לריב גם איתי, אם אתה עושה את זה טוב קח את זה כמחמאה אם לא תסדר.

אתה יודע מה? גם אני חשבתי על זה..

גילעד הסוסון שיש לו רגליים כמו שלא ראיתי על אף אחד עד היום עושה 200 בקושי ל2 חזרות..

הוא שוקל באיזה 30 קילו מעליו, והרבה יותר מאסיבי (ומשתמש)...

אז הוא עושה 170 ל3 ולא נראה בכלל כמו אחד שמתאמן, ומנפיץ 30 קילו דאמבל בכפיפות מרפק ועוד בא ותופס גובה בפורום?...

נשמע לי כמו עוד בדיחה כמו עלוב החיים שפתח את המשתמש "Mrisrael"...

NoNaMe0 21-01-09 23:19

תכלס תביאו לו באן או אזהרה רואים שהוא בא לריב והוא לא רציני בשיט :s

mahdi1 22-01-09 01:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי little_friend (הודעה 750440)
אתה יודע מה? גם אני חשבתי על זה..

גילעד הסוסון שיש לו רגליים כמו שלא ראיתי על אף אחד עד היום עושה 200 בקושי ל2 חזרות..

הוא שוקל באיזה 30 קילו מעליו, והרבה יותר מאסיבי (ומשתמש)...

אז הוא עושה 170 ל3 ולא נראה בכלל כמו אחד שמתאמן, ומנפיץ 30 קילו דאמבל בכפיפות מרפק ועוד בא ותופס גובה בפורום?...

נשמע לי כמו עוד בדיחה כמו עלוב החיים שפתח את המשתמש "mrisrael"...

אוקי ילד אני לא מרים את המשקלים האלה ....מה אני בכלל רב איתכם ..עזבו תשכחו הייתי משקר ח ח ח ילא סלאמאת

WEST $ SIDE 22-01-09 01:35

מה הקשר עכשיו? אני עושה 135 קילו סקוואט 4 חזרות , ולא רבע או שליש או כל חרא אחר , ומה אני לעומת גלעד? אני בכלל מאמן רגליים פעמיים בחודש ...

לא כל דבר הוא שקר.

בחיי שהפורום הזה נהרס , כל אחד מעביר על השני ביקרות בצורה הכי בוטה ועלובה שיש , אולי אמרו את זה כבר בעבר אבל אם מישו משקר פה זה רק לעצמו , אין צורך להיכנס לוויכוחים טיפשיים....

TheRock 22-01-09 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 750557)
מה הקשר עכשיו? אני עושה 135 קילו סקוואט 4 חזרות , ולא רבע או שליש או כל חרא אחר , ומה אני לעומת גלעד? אני בכלל מאמן רגליים פעמיים בחודש ...

לא כל דבר הוא שקר.

בחיי שהפורום הזה נהרס , כל אחד מעביר על השני ביקרות בצורה הכי בוטה ועלובה שיש , אולי אמרו את זה כבר בעבר אבל אם מישו משקר פה זה רק לעצמו , אין צורך להיכנס לוויכוחים טיפשיים....

כי הבנאדם שפתח את הפוסט הוא חושב ת'עצמו שהוא הכי טוב בפורום(והוא בכלל לא נראה מתאמן בגרוש) שילך לחפש ת'חברים שלו, לא סובל אנשים כאלה עברייני מקלדת שמאיימים באינטרנט ובמציאות הם כמו שרמ!טות

WEST $ SIDE 22-01-09 17:03

האמת היא שמהתגובות הראשונות אתם התחלתם להציק לו , "אתה לא נראה מתאמן" , "לשנתיים זה לא משו".
תקן אותי אם אני טועה.

mahdi1 22-01-09 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 750756)
כי הבנאדם שפתח את הפוסט הוא חושב ת'עצמו שהוא הכי טוב בפורום(והוא בכלל לא נראה מתאמן בגרוש) שילך לחפש ת'חברים שלו, לא סובל אנשים כאלה עברייני מקלדת שמאיימים באינטרנט ובמציאות הם כמו שרמ!טות

בן :):):):):):)..תקשיב ילד תהיה גבר ותגיד איפה אתה מתאמן.....נראה מי עבריין מקלדת באמת ואל תזיין את השכל יא חתיכת גמד קטן ושלא אעשה אותכך מקלדת......

טוב אני יעלה תמונות בתחילת הקיץ אחרי חיטוב קטן בינתיים אני ממשיך מסה..

TheRock 22-01-09 21:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mahdi1 (הודעה 750933)
בן :):):):):):)..תקשיב ילד תהיה גבר ותגיד איפה אתה מתאמן.....נראה מי עבריין מקלדת באמת ואל תזיין את השכל יא חתיכת גמד קטן ושלא אעשה אותכך מקלדת......

טוב אני יעלה תמונות בתחילת הקיץ אחרי חיטוב קטן בינתיים אני ממשיך מסה..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יחתיכת עלוב ההורים שלך מרביצים לך עם חגורה ואתה מוציא תתסכולים שלך בפורום? לך תעשה חיטוב תוריד שומן ימגעיל ואתה לא סתם שמן אתה שחיף שמן
ולא ידעתי ש1.70 זה גמד אתה כולה 8 ס"מ יותר ממני ועשית מזה הבדל שמיים וארץ
ונגיד ניזרום איתך, עדיף להיות גמד מאסיבי וחטוב מאשר גוש קציצה 30% שומן כמוך בלי שריר בכלל

moo 22-01-09 21:08

לא רואים לך את היד
תן דאבל בייספס

Ori_D 22-01-09 22:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לוזון (הודעה 749772)
בלי להעליב זה נראה כאילו אתה לא משקיע..
או שאתה בכלל לא מתאמן..

הגזמת, קודם כל הוא כן נראה מתאמן, יד נראית לא רעה בכלל.
זה קודם כל אני אגיב לטובתך!

ודבר שני אל תגיד אתה מרים יותר מ-95% מהפורום קודם כל אתה בכלל מכיר פה את כל חברי הפורום?
ואל תצא אף פעם בהצהרות כאלה של "אני יותר טוב מכולכם" זה סתם מעצבן את האווירה של כולם פה ובמקום להגיב לך ברצינות מתעסקים בלריב איתך.

הכי טוב זה לעשות כמו ארבל, תשמור את המשקלים לעצמך אל תכתוב משקלי עבודה מה זה יתן לך?
שאנשים שאתה לא מכיר מהפורום יגידו עלייך wow הוא חתיכת חרטטן או wow הוא מרים משקלים מדהימים בחייך!!!
ובזה זה יגמר.
במידה ואתה רוצה ביקורת בונה על משקל עבודה ועל הטכניקה בה אתה מבצע, אז תעשה את זה בהתאם תעלה סירטון כזה ואז נוכל להגיב כמו שצריך.

אני לא מאמין כמה זמן תגובה בכלל השקעתי עלייך.

שיהיה לך יום נעים והמשך עבודה נעימה מקווה שתגיע לתוצאות

mahdi1 23-01-09 15:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 751029)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יחתיכת עלוב ההורים שלך מרביצים לך עם חגורה ואתה מוציא תתסכולים שלך בפורום? לך תעשה חיטוב תוריד שומן ימגעיל ואתה לא סתם שמן אתה שחיף שמן
ולא ידעתי ש1.70 זה גמד אתה כולה 8 ס"מ יותר ממני ועשית מזה הבדל שמיים וארץ
ונגיד ניזרום איתך, עדיף להיות גמד מאסיבי וחטוב מאשר גוש קציצה 30% שומן כמוך בלי שריר בכלל

בעעעעעעע רואים שאתה חנוק חח.... כן אני שמןןןן ושחיייףףף.......למה אתה לא רוצה לגיד לי איפה אתה מתאמן...? נראה אותך כך נתן לך חיבוק ....תהיה גבררר חוץ מזה איך ידעתה שאני שמן חחחחחח דווקה להפך 15 אחוז שומן זה לא שמן.....מטומטם.. באמא שלי אני מת לביא לך סטירה

mahdi1 23-01-09 16:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ori_d (הודעה 751120)
הגזמת, קודם כל הוא כן נראה מתאמן, יד נראית לא רעה בכלל.
זה קודם כל אני אגיב לטובתך!

ודבר שני אל תגיד אתה מרים יותר מ-95% מהפורום קודם כל אתה בכלל מכיר פה את כל חברי הפורום?
ואל תצא אף פעם בהצהרות כאלה של "אני יותר טוב מכולכם" זה סתם מעצבן את האווירה של כולם פה ובמקום להגיב לך ברצינות מתעסקים בלריב איתך.

הכי טוב זה לעשות כמו ארבל, תשמור את המשקלים לעצמך אל תכתוב משקלי עבודה מה זה יתן לך?
שאנשים שאתה לא מכיר מהפורום יגידו עלייך wow הוא חתיכת חרטטן או wow הוא מרים משקלים מדהימים בחייך!!!
ובזה זה יגמר.
במידה ואתה רוצה ביקורת בונה על משקל עבודה ועל הטכניקה בה אתה מבצע, אז תעשה את זה בהתאם תעלה סירטון כזה ואז נוכל להגיב כמו שצריך.

אני לא מאמין כמה זמן תגובה בכלל השקעתי עלייך.

שיהיה לך יום נעים והמשך עבודה נעימה מקווה שתגיע לתוצאות

נשמה את האמת אני מת לריב עם מישהו.....חוץ מזה אל תחשוב שאני מתכתב בו בשיא הרצינות סתם משתעשע .. אבל באמת יש אחד פה יקבל ממני כמה כפות..ואני ישיג אותו

Punk0nDrugs 23-01-09 16:18

דחוף יותר קלוריות לתפריט. ולגוון בשיטות אימון, כמו דרופ סט וסופר סט.

TheRock 23-01-09 16:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mahdi1 (הודעה 751492)
בעעעעעעע רואים שאתה חנוק חח.... כן אני שמןןןן ושחיייףףף.......למה אתה לא רוצה לגיד לי איפה אתה מתאמן...? נראה אותך כך נתן לך חיבוק ....תהיה גבררר חוץ מזה איך ידעתה שאני שמן חחחחחח דווקה להפך 15 אחוז שומן זה לא שמן.....מטומטם.. באמא שלי אני מת לביא לך סטירה

טוב חיים שלי אל תבכה ....

רק הערבים מסוגלים לאיים מאחורי מקלדת ,שים עליך חגורת נפץ ותתאבד אתה לא תחסור לאף אחד תאמין לי

mahdi1 23-01-09 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי therock (הודעה 751520)
טוב חיים שלי אל תבכה ....

רק הערבים מסוגלים לאיים מאחורי מקלדת ,שים עליך חגורת נפץ ותתאבד אתה לא תחסור לאף אחד תאמין לי

חמור בן כמה אתה?
כפרה עליך ... אתה לא מפחד נכון אפילו מערבי אז תגיד לי איפה אני ימצוא אותך........אני יראה לך מה זה ערבי אם עד עכשיו לא הבנתה . מטומטם מה אתה לא מבין...עללק מאחורי המקלדת....אתה יודע מה שלא אתפוס אותך ..... אתה יודע איפה אני יסים חגורת נפץ מסריח אחד ,אינני מול כולם תגיד איפה אתה רוצה שנפגש...יא ראמבו

Ori_D 23-01-09 18:48

^ Mahdi1 יש לי רק משהו אחד להגיד לך

תמצא חיים! אם אתה יושב מול מחשב ומחפש סתם ככה אנשים ללכת איתם מכות מראה לי עד כמה חיים יש לך, למה שלא תמצא לך איזה חברה ותצא איתה במקום? או חברים לפחות, או תשקיע יותר במכון ובאוכל
או לא יודע מה תמצא לך חיים דחוף

reshos123 23-01-09 18:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mahdi1 (הודעה 750171)
אז כך... כשאמרתי שאני לא מתקדם זה לא שאני אומר שאני לא התקדמתי או שאני קטן חח....אני אומר שאני עולה 2 קילו ויורד 1 עולה אחד ויורד שניים.......לפני שנתיים הייתי 69 קילו עכשיו 85...

משקלי עבודה אז כך.... סקוואט 170 קילו 3 חזרות
לחיצת חזה 40 קילו כל צד (יש לי דלקת בכתף יותר מחצי שנה)
דדליפט 130 קילו
ידיים wמוט 22.5 כל צד
לחצה צרפתית 20 כל צד
ידיים משקולות נפרדות 27.5-30

לזה שאומר לשנתיים זה לא משו (therock) כמה זמן אתה מתאמן ?? מאה אחוז אני נראה הרבה טוב ממך ברצינות

אתה מה זה לא עושה 170 ל3 חזרות..............
אולי לרבעי סקוואט כן..

reshos123 23-01-09 18:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 750557)

לא כל דבר הוא שקר.

גם אתה מחרטט זה בסדר...
אני עוד זוכר את הויכוח כשthe sun הלה סרטון של סקוואט שהצורה שם היתה טובה ו"קטלת" אותו, זה רק מראה שאין מצב שאתה עושה גם 100, בטח לא כשאתה מאמן רגליים פעם בחודש

gil-da91 23-01-09 19:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mahdi1 (הודעה 751558)
חמור בן כמה אתה?
כפרה עליך ... אתה לא מפחד נכון אפילו מערבי אז תגיד לי איפה אני ימצוא אותך........אני יראה לך מה זה ערבי אם עד עכשיו לא הבנתה . מטומטם מה אתה לא מבין...עללק מאחורי המקלדת....אתה יודע מה שלא אתפוס אותך ..... אתה יודע איפה אני יסים חגורת נפץ מסריח אחד ,אינני מול כולם תגיד איפה אתה רוצה שנפגש...יא ראמבו

בונא חלאס לשחק אותה 2 ראשי עולם תחתון.
כולם פה יודעים שלא תיפגשו ולא תלכו מכות,הוא לא יצליף בך עם הזין שלו ואתה לא תפוצץ אותו עם חגורת נפץ. אז דיי עם האיומי מקלדת העלובים האלה של ילדי כאפות וכל השטויות האלה.
שיהיה לכם שבת שלום.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:18.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ