ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   האם אפשר להגיע לרמה של ארנולד טבעי? (https://israelbody.com/showthread.php?t=48227)

little_friend 20-01-09 23:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r1s7ur3t (הודעה 749723)
אתה טועה! :)
זה מתוך הסרט שהוא מציל את הבת שלו, שהוא כביכול היה איש קומנדו בעבר..
לא זוכר איך הוא נקרא.

חחחחחחחחחחחחח

"קומנדו"

oRis 21-01-09 00:58

בקיצור לכול הילדים פה ... איהפשר להגיעה לגוף כזה טבעי פשוט לא חייב חומרים והרבההההההההההה לא קצת הרבהההההה

היום כל שחקן לוכח ס'ד הפילו ברט ביט נגיד בסרט טוריה הוא הייה סוססס מפחיד מה זה בחצי שנה זה קרה מעניין הלוואי אלי

קיצר ארנולד לכח סדרואידים חופשי הרבה gh סטס :] וכל השאר החומרים

לוזון 21-01-09 02:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r1s7ur3t (הודעה 749723)
אתה טועה! :)
זה מתוך הסרט שהוא מציל את הבת שלו, שהוא כביכול היה איש קומנדו בעבר..
לא זוכר איך הוא נקרא.

חחחחחחחחחח יסטלן לסרט קוראים קומנדו..

Holy_Templar 21-01-09 07:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Snacks (הודעה 749351)
האם אפשר להגיע לרמה של ארנולד בלי חומרים?

לא...

WEST $ SIDE 21-01-09 10:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי masquerade (הודעה 749551)
אפשר הסבר למה אתה קורא איכות שריר?

שאלתי שופט מה זו איכות שריר , כתמיד מדברים על זה ועל פי זה שופטים , זה הוא הסביר שזה מושג מורכב שכולל בתוכו , עובי , הפרדות,רוחב,פרופורציה,סימטריה , איכות עור , גדול הברך לעומת הארבע הראש וכו וכו' יש עוד כמה דברים ששכחתי בטוח , בקיצור הרבה גנטיקה וגם מה שבא עם הווותק.

Masquerade 21-01-09 11:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 749870)
שאלתי שופט מה זו איכות שריר , כתמיד מדברים על זה ועל פי זה שופטים , זה הוא הסביר שזה מושג מורכב שכולל בתוכו , עובי , הפרדות,רוחב,פרופורציה,סימטריה , איכות עור , גדול הברך לעומת הארבע הראש וכו וכו' יש עוד כמה דברים ששכחתי בטוח , בקיצור הרבה גנטיקה וגם מה שבא עם הווותק.

עדיין לא ממש הבנתי.. פרופורציה? איך זה קשור לאיכות שריר? כשאתה אומר איכות שריר אתה מדבר על איכות שריר כשריר לאותו סנטימטר שריר, אז פרופורציה, איך זה קשור?
וגם הוספת עוד מונחים כמו איכות עור? גודל הברך לעומת ה4 ראשי? זה לא תלוי כבר בגודל של ה4 ראשי?

WEST $ SIDE 21-01-09 11:31

חחח הלוואי שיכלתי להסביר לך את זה יותר לעומק , בטוח יש פה מישהו שיכול אם לא אני אחזור אלייך עם תשובה יותר מאוחר .
חחח איכות עור , כן עור בלי אקנה או כל דבר שיפריע.

TheRock 21-01-09 11:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי magnezium (הודעה 749726)
מה אתה מביא תמונות שלו שהוא בן 40 + אחרי שהוא פרש?

וגם בתמונות האלה שהוא בן 40+ הלוואי על כולם להיראות ככה

Pro_XXL_Universe 21-01-09 13:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oRis (הודעה 749785)
בקיצור לכול הילדים פה ... איהפשר להגיעה לגוף כזה טבעי פשוט לא חייב חומרים והרבההההההההההה לא קצת הרבהההההה

היום כל שחקן לוכח ס'ד הפילו ברט ביט נגיד בסרט טוריה הוא הייה סוססס מפחיד מה זה בחצי שנה זה קרה מעניין הלוואי אלי

ידידי המסוקס נתקן אותך:bot: בתקופה של ארנולד לא היה עדין ידע לאנשים איך להשתמש בGH ואינסולין או בכלל אופציה להשיג את זה:)זה ההבדל בין OLD SCHOOL להיום.וגם רוב החומרים שאתה רואה היום בשוק אז לא היו קיימים בכלל...:wacko:

סתם בישביל הפרוטוקול:)דוריאן ייטס היה הבודיבילדר הראשון שייסם את השימוש באינסולין בשילוב אם GH וחומרים אחרים ביחד,לא סתם אומרים שהוא המאמן הכי טוב והכי גאון שאפשר לבקש ומלא PRO'S הולכים אליו היום לאימונים אישיים.

Ori_D 21-01-09 13:40

טבעית אם אתה עובד המון המון שנים בהשקעה ובהתמדה וכמויות אדירות של אוכל, אתה יכול גם להגיע להישגים מרשימים נגיד בסגנון כמו של אולג (Mr. Olympia) שהוא עדיין לא מימש את שיא הפוטנציאל הטבעי שלו והוא כבר כמעט נוגע בהיקף יד 50, אבל כמו שאמרו לך אם אתה מדמיין את עצמך עומד על במה בתחרויות מקצועיות כמו מר עולם, אולימפיה, ארנולד קלאסיק וכו', אתה תהיה חייב חומרים והרבה

ThE HummeR 21-01-09 14:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oris (הודעה 749785)

אחי אני לא נגדך או משו אבל תלמד לכתוב !!

oRis 21-01-09 16:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 749970)
אחי אני לא נגדך או משו אבל תלמד לכתוב !!

אחי בוא תלמד אותי ליכתוב ואני הלמד אותך לעשות כסף והכי חשוב לזין 3 פעמים בשבוע ...ואני וא נגדך או משהו ..חס וחלילה

imols 21-01-09 16:21

אי אפשר.

gilsXM 21-01-09 16:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eliran_m (הודעה 749707)
לא אחיי אבל הוא מפמפם את השריר וזה בדוקק ....

אין כזה דבר "לפמפם" את השריר בסרט שכל צילום של 2 דקות זה כמה שעות טובות

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe (הודעה 749922)
ידידי המסוקס נתקן אותך:bot: בתקופה של ארנולד לא היה עדין ידע לאנשים איך להשתמש בgh ואינסולין או בכלל אופציה להשיג את זה:)זה ההבדל בין old school להיום.וגם רוב החומרים שאתה רואה היום בשוק אז לא היו קיימים בכלל...:wacko:

סתם בישביל הפרוטוקול:)דוריאן ייטס היה הבודיבילדר הראשון שייסם את השימוש באינסולין בשילוב אם gh וחומרים אחרים ביחד,לא סתם אומרים שהוא המאמן הכי טוב והכי גאון שאפשר לבקש ומלא pro's הולכים אליו היום לאימונים אישיים.

גלעד, זה ידוע שכל הבילדרים בזמנו של ארנולד היו שפני ניסוי של כל ההורמונים הסינטתיים למיניהם על בני אדם.

עם הכמויות שהזריקו לארני לתחת אני לא מתפלא שהוא עבר איזה 3~4 התקפי לב

hanna666 21-01-09 16:34

סיכום : אפשר להגיע לתוצאות יפות תוך כמה שנים טובות עם התמדה
אבל אי אפשר להגיע לרמות כמו של אנשים ש...

Mr.Olimpia 21-01-09 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי rendi orton (הודעה 749710)
התמונה הראשונה צולמה בשליחות קטלנית 3 (אם אני לא טועה) הוא היה בן 56 שזה 30 שנה אחרי השיא...

אתה טועה שני התמונות בכלל מקומנדו

R1s7ur3T 21-01-09 16:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לוזון (הודעה 749805)
חחחחחחחחחח יסטלן לסרט קוראים קומנדו..

אהההה חחחחחחחחחח
תודה.

Mr.Olimpia 21-01-09 16:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי magnezium (הודעה 749726)
מה אתה מביא תמונות שלו שהוא בן 40 + אחרי שהוא פרש?

בן 37.. אני רוצה להראות שמבנה כתפיים שלו לא טוב ולא משהו אחר.

BlueNinja 21-01-09 16:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oris (הודעה 749785)

אחי אתה חייב לתקן את השגיעות שלך, שמתי לב לזה בהרבה תגובות שלך, בלי נסיון להעליב באמת.

ולנושא, פשוט לא.

Masquerade 21-01-09 22:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי BlueNinja (הודעה 750110)
אחי אתה חייב לתקן את השגיעות שלך, שמתי לב לזה בהרבה תגובות שלך, בלי נסיון להעליב באמת.

ולנושא, פשוט לא.

זאת בדיחה?

וwest side אני מחכה, תודה אחי.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ