![]() |
ציטוט:
"קומנדו" |
בקיצור לכול הילדים פה ... איהפשר להגיעה לגוף כזה טבעי פשוט לא חייב חומרים והרבההההההההההה לא קצת הרבהההההה
היום כל שחקן לוכח ס'ד הפילו ברט ביט נגיד בסרט טוריה הוא הייה סוססס מפחיד מה זה בחצי שנה זה קרה מעניין הלוואי אלי קיצר ארנולד לכח סדרואידים חופשי הרבה gh סטס :] וכל השאר החומרים |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
וגם הוספת עוד מונחים כמו איכות עור? גודל הברך לעומת ה4 ראשי? זה לא תלוי כבר בגודל של ה4 ראשי? |
חחח הלוואי שיכלתי להסביר לך את זה יותר לעומק , בטוח יש פה מישהו שיכול אם לא אני אחזור אלייך עם תשובה יותר מאוחר .
חחח איכות עור , כן עור בלי אקנה או כל דבר שיפריע. |
ציטוט:
|
ציטוט:
סתם בישביל הפרוטוקול:)דוריאן ייטס היה הבודיבילדר הראשון שייסם את השימוש באינסולין בשילוב אם GH וחומרים אחרים ביחד,לא סתם אומרים שהוא המאמן הכי טוב והכי גאון שאפשר לבקש ומלא PRO'S הולכים אליו היום לאימונים אישיים. |
טבעית אם אתה עובד המון המון שנים בהשקעה ובהתמדה וכמויות אדירות של אוכל, אתה יכול גם להגיע להישגים מרשימים נגיד בסגנון כמו של אולג (Mr. Olympia) שהוא עדיין לא מימש את שיא הפוטנציאל הטבעי שלו והוא כבר כמעט נוגע בהיקף יד 50, אבל כמו שאמרו לך אם אתה מדמיין את עצמך עומד על במה בתחרויות מקצועיות כמו מר עולם, אולימפיה, ארנולד קלאסיק וכו', אתה תהיה חייב חומרים והרבה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אי אפשר.
|
ציטוט:
ציטוט:
עם הכמויות שהזריקו לארני לתחת אני לא מתפלא שהוא עבר איזה 3~4 התקפי לב |
סיכום : אפשר להגיע לתוצאות יפות תוך כמה שנים טובות עם התמדה
אבל אי אפשר להגיע לרמות כמו של אנשים ש... |
ציטוט:
|
ציטוט:
תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולנושא, פשוט לא. |
ציטוט:
וwest side אני מחכה, תודה אחי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ