![]() |
ציטוט:
|
שרירי להחריד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח טוב כדי להמנע מדיבורי סרק אני פשוט יצא מהפוסט המזעזע הזה
|
ציטוט:
תגיד וורטקס התחרפנת לגמרי? |
תגידו מייקל הזה לא שכן של הומי ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחי על תשכח שהיא ניראת ככה אחרי הרבה "שיפורים" עזוב, היא ניראת טוב לא היתי מתנגד להיות חבר שלה. אבל על צריך להגזים ממה שעשו מימנה,והיא עוד יותר מתנפחת. כמו בסט צילומים שהיה לה ויהודה לוי,היא לא הסכימה שלוי יגע בה איפלו לא חיבוק. "היא שומרת נגיעה" היתי רוצה ליראות איזה בת לא היתה מסכימה שיהודה יתן לה חיבוק חח תאמינו לי היא עושה את זה שבעוד כמה שנים היא לא תתגיס לצבא. כאילו היא דתיה :diractor: |
בושה למדינה שכל הסלבס ברבע שקל לא עושים צבא עם תירוצים מסכנים ועוד אמורים כביכול להיות מודלים לחיקוי.
אם עשית צבא - אפילו עם קיפלת מצנחים או קילפת תפוחי אדמה, כבר עשית משהו ואתה יכול להגיד בגאווה "עשיתי צבא". אם השתמטת מרצונך ולא בגלל איזו סיבה בריאותית מאלצת - יצאת מניאק. |
ציטוט:
|
סליחה אני כאן לא יכול לשמור על לשון נקייה.
מייקל לואיס יכול למצוץ לי ת'זין וזהו! ואסתי יפיפית עולם היא נראת נהדר אין מה להגיד! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הינה עוד תמונות של מייקל ואסתי
http://web.msn.co.il/msn/love/camera...66E5A81B8D.htm |
ציטוט:
|
היא בכיתה י או יא', היא לומדת בתיכון של חברים שלי,
המכון שלי נמצא בשכונה שלה :p אבל דוגרי במציאות היא לא כמו בתמונות, ילדה יפה לא יותר. |
ציטוט:
הינה תגובה נורמלית מבנאדם שראה אותה :jockey: דרך אגב הומי אתה שכן של מייקל ? |
כן, אנחנו קומפדרס פחות או יותר, הוא גר מולי..
הוא עדיין צריך להחזיר לאבא שלי חלק מהמסור החשמלי, אני אקפוץ לטפל בעניינים.. |
ציטוט:
אחי תגיד לו להירשם לפרום פה,למה הוא לא נירשם ? :whistle: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ