![]() |
חחח סטנדאפיסטים :)
|
ציטוט:
בחיטוב אתה צריך להייות במאזן שלילי מה שלא יאפשר לך לבנות שריר אז גם אין לך מה לצפות לגדילה בחזה. תעלה את התמונה אחי שנוכל לתת לך ביקורת יותר טובה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הורדתי בערך 500 קלוריות מפחמימות(100 ומשו גרם) ואני רץ הרבה יותר אז זה יוצא לי גרעון של איזה 1000 ומשהו קלוריות ביום לעומת מה שהיה קודם, אם אני לא ארד אני אוריד לאט לאט עוד דברים ואעלה את הריצה עד שאני ארד במשקל. ואני כרגע רוצה לחטב לפני הצבא, אם אני אצליח לחטב לאחוז שומן נמוך יחסית אז אני אעשה מסה נקייה. ד"א לא קראת את ההודעה הראשונה שלי? "אבל אני מתגייס אז זה לא יצא לפועל בשנים הקרובות,סתם מעניין אותי לדעת איך שיפרתם את החזה...." כשאני אסיים צבא אני אחזור למסה ארוכה. |
שמתי תמונות כנסו סיקס פאק ורותם ומי שרוצה
http://israelbody.com/showthread.php...916#post742916 |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כשתרד באחוז שומן הוא יבלוט עוד יותר, ואז כשתעלה במאסה זה יראה מצויין. תעבוד עצים.. בהצלחה. |
ציטוט:
רגליים- לפני החד"כ כמעט ולא יכלתי לעבוד עליהם, גדלו מאוד. גב- כנ"ל ואפילו גדל יותר יד קידמית- גדלה 2 סמ' היקף יד אחורית- כנ"ל בטן-אין שינוי כ"כ כתפיים- יש לי דלקת, ובכל זאת עדיין גדולות חזה- הרגשתי טיפה גדילה שאני נוגע בו אבל שאני מסתכל במראה הוא נשאר אותו הדבר. אולי הוא בסדר לפי מה שאתה אומר אבל אני לא מרגיש כמעט שינוי בו לעומת שאר השרירים. |
ציטוט:
תעשה תרגילים מורכבים עם משקל כבד בעצימות גבוהה ואתה תגדל יופי בכל האזורים. |
ציטוט:
בתאכלס בחזה הכל חופשי, ובפלג גוף עליון אני חושב שכמעט כולם ככה. טוב קיצור נחכה ונראה תוצאות עד הגיוס, תודה על העזרה :) |
אני על החזה שלי וויתרתי כבר חחח
הכל גודל חוץ ממנו למרות שאני עולה במשקלים.. מאמין עם הזמן יגדל |
תגידו לי מה אתם רוצים חזה כמו של אישה..? דמון אני זוכר תמונות שלך ויש לך חזה מצויין.. לא צוחק..
|
ציטוט:
אתה יודע איך זה לא משנה מה תביא לבן אדם הוא תמיד ירצה עוד :lol: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ