![]() |
נאאאאאאאאא
אני עכשיו זז בכל מקרה אני 1.80 ומשהו , שיער חום עיניים חומות, 80 קילו תמיד בא בשעות 5-6 בערך פרצוף רוסי אם זה עוזר |
יש לי אחת במכון
אני בא למכון רואה אותה יושבת מדברת אני מסיים את כל האימון שלי שעה וחצי גג רואה אותה שוב באותו מקום אני הולך לברכה וחוזר לישתות מיים מהקולר ושוב רואה אותה :):):):)
ופעם אחת עשיתי בחתירה עליונה יד יד כיאלו אז איזה 2 נפלו עלי אתה לא עושה טוב! צריך אם שני הידיים וואי מעצבנים .. |
חחחחחח יש לי במכון שני ילדים חננייםם רצח מעפנים כאלה בני איזה 13 :):):):) אחד מהם אין עליו כלום שחיף רצח ואחרי כלל תרגיל הוא נוגע כדי לבדוק אם השריר גדל וזה קורע :):):):) ויש את השני בכלל מעצבן,הוא לוקח משקולת של 2 קילו ,עומד ועושה יד קדמית אבל לא עם היד, עםם כללל הכל הוא תופס תמשקולת ומקפיץ את הגב כזה והכל אחורה אני בא התעצבנתי מלראות אותו אני אומר לו אתה לא עובד נכון תעבוד רק עם היד עדיף כבר שתעבוד בישיבה אז הוא אומר לי "אני רוצה לעבוד בכוונה עם כל הגוף"!:thumbdown: מטומטם
ויש תערסים שבאים בחבורות ולא מתאמנים רק תופסים הכל יושבים ומדברים או עושים שטויות עד שמעיפים אותםO: |
רן Z וKachok מה אתם חושבים שפה זה אתר הכרויות?! 1.80,
80 קילו-מה הקשר, ממתי כתוב למישהו על החולצה כמה הוא שוקל? |
חהחהחהחהחהחהחה קראתי הכל ו הדפוקים במכונים שלכם לא מתקרבים לאהבלים ולפסיכים שיש במכון שלי מצטער אנשים:crazy: :crazy: :nono:
טוב נתחיל באהבל מספר אחד יש לנו במכון איזה אחד שהוא דוקטור למשהו או איזה שאמאן או דרואיד קיצור הבן אדם סרוט והולך בחדר כושר והתפקיד שלו זה להעיר לכולם על כמה שזה גרוע להיתאמן באיזור המשקולות והמכשירים ושחדר כושר נוער רק ל "כושר" וזה בישבילו הליכון או אופניים חחחחחחחחח הוא בא אליי ואל עומר ואומר שצריך בלחיצת חזה 2 אנשים (ולא הוא לא התכוון לדוחק ולספוטר) הוא התכוון שאחד דוחק והשני יושב לו על הבטן WTF?!?!?!בישביל מה זה נחוץ חחחחחחחחח והוא אומר שלמי שכואב הגב בדדליפט צריך לסים ספר על הראש ושזה מסדר את הגב אם הזמן חחחחחחחחחחחחחחחחחח מה דעתכם עליו? וכמובן יש עוד כמה חבר'ה צעירים שכלכך מתלהבים מזה שהם היו באיזו יחידה קרבית בצבא ושהם שחיפים והם באים למכון ופשוט מדברים ולא מתאמנים וכל פעם שאני ממלא את האבקה שואלים אותי "ואיי אחי אתה לא מפחד מאבקות זה סטרואידים זה עושה "זין" קטן זה עושה קילקול כיבה" כמובן שאני במצב רוח טוב אז אני אומר להם פשוט מאוד "עופו לי מהפרצוף" ואם אני עצבני אני מכניס להם בוקס והאחראי חדר כושר שלנו קיבל כסף מחברת HEAD AND SHOULDERS והוא החליט שמה עושים בכסף הזה?במקום לשפץ את החדר כושר,במקום להביא דמבלים יותר כבדים כי הדמבל הכי כבד שם זה 40 קילו (לכל אלו שצוחקים להם על הסרטון שלי של המסור אז אי אפשר ממש להעלות משקלים במסור אצלנו),במקום להביא מכשירים חדשים..הוא החליט שמחליפים את הטלויזיות במכון! כאילו מהההההההה אני צריך טלויזיה יותר משוכללת במכון יש לי אחלה טלויזיה בבית אני בא למכון להיתאמן לפתח גוף לירוק על כולם שם וללכת הבייתה למה להיות מטומטם?והוא הביא פלזמה גדולה שבה הוא התקין דרך המחשב פנטיום 2 שלו אם WINDOWS 3.11 "תוכנת פיתוח גוף מתקדמת מחו"ל" טוב הבן אדם שכתב את התוכנה הזאת יש לו שגיאות כתיב שלא חלמתם עליהם ורואים שזה למעשה ילד בן 12 הכין אותה במחשב שלו וכמובן שהוא החליט יום אחד להביא ציוד משוכלל למכון אז הוא הביא כולה עוד ספה מסכנה שהדבר היחידי שאפשר לעשות עליה זה מסור,לחיצה אם דמבלים ופלייס ללא שיפוע למה כי הוא גירד אותה מאיזה "אלטיזחיין" והביא דבר ששווה 20 שקל אלה שלושת המטומטמים הראשיים של החדר כושר שלנו ואני לא רוצה לפתוח על השאר כי הדף לא מספיק גדול :crazy: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בכל מקום יש את האלוהים שיודע הכל.
אחד כזה בא לחבר שלי שעשה פולי עליון ואמר לו "תוריד בקצב של 5-10 שניות תישאר 5 שניות למטה ותעלה לאט(גם 5-10 שניות)..." הוא אמר לו שכשהוא הגיע למכון הוא היה עושה 15 קילו פפולי עליון וגם את זה בקושי הוא היה עושה.(כן בטח). ותמיד יש את האחד שצריך ספוטר אבל הוא בחיים לא יבקש. אחד אצלנו גמד שחיף עושה לחיצת חזה 10 קילו כל צד ועושה 3x6(דרך אגב הוא עובד עם התוכנית הזאת כבהר איזה חצי שנה והוא לא רוצה להחליף...) בקיצור הוא עושה וכבר בחזרה הראשונה קשה לו, חזרה שניה הוא מצליח כנגד כל הסיכויים והדפוק יורד לעוד חזרה(את השני הוא סיים במזל) ישר קפצתי ולקחתי לו את המוט. אותו אחד עשה פעם לחיצה צרפתית הווא ילד כאפות פטי מטומטם אז אמרתי לו שצחיצה צרפתית עושים רק עם יד אחת, הטיפש הזה כבר מיקם את היד כדי להתחיל לעבוד עם יד אחת משקל שהוא בקושי מרים ב2 ידיים. ישר העפתי ממנו את המוט. יש עוד פשוט לא עולים לי מקרים שאפשר לספר עליהם.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלנו יש יצורים שרק אלוהים יודע מאיפה הביאו אותם.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
גלעד יא חרטטן אתה אומר שיש לכם הכי כבד 40 קילו אבל בטיםספיק אמרת שאתה עושה 60? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תקרא תהודעה הקודמת שלי על הפסיכים בחדר כושר ותוסיף את השורה הזאת "היו בחדר כושר שלנו פעם דבלים שאתה יכול להרכיב משקל והבן זונה הזה ידע להעיף אותם" למה הם לא "בטיחותיים מספיק |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אצלנו בזאוס אין זקנים, אין ילדים (חוץ ממני) אין ערסים.
(טוב נו, יש איזה זקן או שניים). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ