![]() |
חח אחרי חודש שהתחלתי להתאמן בא אלי חבר מהכיתה אמר לי "תעשה תעשה שריר ביד"
אני כולי חשבתי הוא בא להסתלבט עלי אבל הוא היה רציני אז עשיתי שריר והוא התלהב אמר לי שיש לי יד של קרנף חחח... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
קוראים לי בשמות האלה :חלבונים,שרירים,שמן זית,פחמימות,ציצים חח ילדים סתומים
|
ציטוט:
עכשיו תשווה היקף 37 לאנשים שלא מתאמנים ורובם לא עוברים ת 33... יפה היד גדולה וגם אם היתה רואה תיד לפני היתה מבין איזה שינוי ענק... |
ציטוט:
|
אני: "אני מתעניין בבאדי בילדינג"
מישהי: "אהה... אז אתה כאילו קורא על זה וכאלה או שאתה גם מתאמן?" :d |
ציטוט:
|
ציטוט:
יציאה באין כניסה, אין לך מה לומר על זה |
ציטוט:
אחי היד שלי גם 37 והתחלתי מ32, ואני יודע שעברתי איזשהו שינוי מסוים. אבל 37 בעיני זה כלום, כאילו בכלל לא התחלתי להתאמן. כשאני אגיע להיקף 42 ככה, אז אפשר יהיה לדעתי להתחיל לדבר על רצינות. זה לפחות מה שאני חושב על עצמי. וזה נחמד ללבוש חולצות טי שנצמדות מסביב לשרוול ולחזה ומשוחררות באיזור המותן, וזה נחמד שאנשים נותנים מחמאות, הכול נכון... אבל בינתיים זה לא רציני בעיניי. זה הכול סתם, לא נחשב בכלל. |
ציטוט:
ותאמת אני לא מחפש משהו יותר מזה מקסימום 40 למה סך הכל אני רוצה גוף חטוב(למרות שתמיד היה לי) בעקרון אני גולש ונכנסתי לכל החדר כושר רק בשביל להכנס לכושר->להשתפר בגלישה ולאט לאט התחלתי להשקיע אגב התחלתי מהיקף 29-30 יענו שחיף רצח... ואני 1.63 מטר לפי דעתי היקף 37 זה אחלה לגובה הזה בכל מקרה אני זה לא הדיון פה בואו לא נהרוס תאשכול... |
סוג של מחמאה-אתמול הלכתי בקניון עם חברים והייתי עם חולצה קצרה וצמודה(למרות שאני לא הכי אוהב) ואיזה תייר אחד מקבוצת תיירים צרפתים עצר אותי ורצה להצטלם :| התביישתי חחחחח בסוף הצטלמנו כל החברים עם התייר...
אני יודע,סיפור הזוי. |
"התפתחת מאז הפעם האחרונה שראיתי אותך"
|
ציטוט:
תכלס אבל זה מחמאה רצינית :) |
מזה?? מה יש לך על הכתפיים !??! תוריד את זההה
(סימני מתיחה) |
"איזה מידה חזייה לקנות לך? "
lol מאחותי |
בונה החזה שלך כבר יותר גדול משלי (רוב הבנות)
ודוגרי עכשיו יש 2 סוגים של מחמאות 1.בת שיודעת שאתה מתאמן ואומרת לך איזה יד זה סתם היא אומרת כי היא יותעת שאתה מתאמן והיא יודעת שתתלהב מזה 2.אבל אם כאלו שאלה לא מכיר ולא יודעים שאתה מתאמן אומרים לך זה משהוא אחר, זה היה לילדים עם ה32 שחושבים שהם גדולים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ