ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   איך החֶברָה מתייחסת אליכם בתור מפתחי גוף? (https://israelbody.com/showthread.php?t=46167)

ThE HummeR 15-12-08 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 720598)
אני לא מתווכח איתך אני הייתי ברור , הוא העלה תמונה אתה נתת לו תגובה.
תפנים מה שאמרתי לך . זה חל פה על כולם .

זאת תמונה שלי, איפה אתה חי בנאדם ?

Holy_Templar 15-12-08 21:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 720663)
זאת תמונה שלי, איפה אתה חי בנאדם ?

אמרתי לך משהו נכון ?

זה חל פה על כולם ... סגרנו את הדיון על כך .

Locke 15-12-08 21:56

הורים ככה-ככה, מצד אחד חושבים שזה בזבוז זמן, מצד שני לא ממש אכפת להם שאני עושה את זה והם לא נגד.
חברים יש ויש, יש כאלה שתומכים, ויש את האלה שיורדים כי אתה משתמש ב"אבקות ניפוח", ויש כאלה שלא אכפת להם.
חברה דווקא תומכת, מה שכן היא כבר מתחננת שאני אתחיל את החיטוב ואסיים את המסה, כדי להוריד תנוזלים ולהתחטב קצת, אבל לא עושה את זה עד שאני מסיים תחבילה של הnano vapor:cool:

מתחילן 15-12-08 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 720374)
מנסיון, צריך להיות על גובה ממוצע יחסית במשקל של סביבות ה90 קילו כדי שהחברה באמת תכיר בכם כאנשים קצת "שונים" מבחינה פיזית. בדרך כלל זה קורה בשני מקרים: כשאתם מתחילים להתאמן ומתפתחים מהר ממש בהתחלה - ע"י החברים הקרובים, וכשהגעתם אחרי כשנתיים בערך לרמה מרשימה יחסית - שאז החברה כבר מתחילה לראות בכם סוג של משהו יוצא דופן קצת. אולי קוראים לכם "חלבוני" ו"חדרי כושרי" בחברה' ובמשפחה, אבל אני מניח שבעיני כלל המתבוננים רוב הפורום (רוב מוחלט) עדיין נראה כבני אדם מאומנים לא רע מהשורה. אין צורך להגזים עם ה"באדיבילדרים". כאשר כבר הגעתם לרמה סבירה בהחלט יתחילו למדוד, לשפוט ולדבר איתכם הרבה לפי זה, יזרקו את זה ללא מעט משפטים שזורקים לכם בנושאים שונים בחיים.

אבל עדיין, השורה התחתונה היא שבאדיבילדינג והגוף שלכם מעניינים את החברה הרבה פחות ממה שנראה לכם. אולי לחלקכם מציקים בגלל שאתם פשוט לא יודעים להגיש נכון את התחום הזה לאנשים. כשצוברים נסיון מבינים איך צריך להתנהג כאשר הספורט הזה הוא משהו שאתה עוסק בו. הרבה מתחילים עם ניסיון של כשנה חיים חזק מאד בפוזה של מקצוענים לצערי ובראש הם "בודיבילדרים" יותר מאשר בני אדם קודם כל. כן, הבודיבילדינג כולו אף פעם לא יתקבל בחיבה ע"י כלל החברה, אבל ברמה שלנו (גם של המתקדמים מבינינו) ובגיל שלנו הגשה נכונה וחכמה של הספורט הזה לסביבה יכולה מאד לעזור. ראש בקיר זה לא מה שיעזור לכם פה. תהיו קודם כל בני אדם, אחר כך ספורטאים, ההיררכיה הזאת תמיד תהיה בנויה ככה.

אתה יכול לתת דוגמה למה שאתה מכנה "הגשה נכונה של הספורט לחברה"?
אני מבין למה אתה מתכוון - סוג של שגרירות כזאת, להוציא אנשים מהסטיגמות, אבל באיזה אופן אתה מציע לעשות את זה?

arbel2 15-12-08 22:46

כולם פה צריכים להכנס לפרופורציות בצורה רצינית
מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד ,אבל הפורום ברובו מורכב מילדים בני 15-16 שרחוקים מלהראות כמו מפתחי גוף.

*DAVID* 15-12-08 22:46

כל הזמן אומרים לי אתה גדול מידי מספיק אם הסטרואידים
אתה כבר ענקי
אנשים מפחדים מימני כשאני הולך ברחוב
ואומרים ששחר מהאח הגדול תינוק לידי

קיצור חברים צאו מהסרט שאתם רוני קולמן

The-One 15-12-08 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 720729)
כולם פה צריכים להכנס לפרופורציות בצורה רצינית
מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד ,אבל הפורום ברובו מורכב מילדים בני 15-16 שרחוקים מלהראות כמו מפתחי גוף.

בזה סכתמ תנושא כל אחד פה חש כמו לא יודע מה.:thumbdown:

Antonator1 15-12-08 22:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתחילן (הודעה 720723)
אתה יכול לתת דוגמה למה שאתה מכנה "הגשה נכונה של הספורט לחברה"?
אני מבין למה אתה מתכוון - סוג של שגרירות כזאת, להוציא אנשים מהסטיגמות, אבל באיזה אופן אתה מציע לעשות את זה?

כשהמתאמן צנוע, מנסה להפנות כמה שפחות תשומת לב אל עצמו, כשהוא קודם כל בן אדם רחב אופקים, הוא יתקבל הרבה יותר טוב גם כמפתח גוף ע"י החברה. הבעיה היא שהרבה מה"שגרירים" שיש לענף הזה הם פוזואיסטים שמרוכזים בעצמם ותופסים מפיתוח גוף הרבה יותר ממה שזה באמת על פני השטח - לא פרקטית, תיאורטית. זה לא רק עניין של ניפוץ סטיגמות, זה עניין של איזה בן אדם מציג. עם שיווק נכון ע"י הבן אדם הנכון אפשר לעשות הרבה. אם יבוא מולך בן אדם מאומן שלבוש ומדבר כמו בן אדם נורמלי ולא מחשיב את עצמו לאיזה משהו עליון רק בגלל שהוא מתאמן בחדר כושר ואוכל כך וכך קלוריות ביום, יגשר בינך לבין הספורט בצורה נינוחה וצנועה - ברור שהאפקט יהיה הרבה יותר חיובי מאשר אם יבוא בן אדם מאומן באותה מידה לבוש כאילו הוא הרגע יצא מהסרט פאמפינג איירון או מאחת התמונות של פרנק מקגראת' ויבקש ממך "להרגיש" לו את הבייספס, יתחילי עם כל קשקושי ה"להרוג את כל השחיפים", "אנחנו מתאמנים, אנחנו הכי טובים" וכל החרטא הפוזואיסטי הזה ויראה אובססיה לפיתוח גוף כתחום ולגוף שלו בפרט. לא פעם אני נתקל באנשים שגם עוסקים בתחום הזה שמשום מקום יורים לכיווני "אני ככה וככה קילו על ככה וככה אחוזי שומן, אני זה ואני ככה ואני מגניב ואני ואני ואני". יופי, מה אתה רוצה להגיד לי? על דברים כאלה אני מדבר. אם אנשים לא יתייחסו לעצמם כסטיגמה מהלכת ויראו אנושיות ורוחב אופקים, גם החברה תתייחס אליהם בהתאם.

SiX PACK 15-12-08 23:21

אין לי חברה כי אני נגד מערכת יחסים אבל הבחורה שאני כרגע הכי קרוב אלייה שואלת אותי מתי אני צריך לאכול, אם אכלתי, מכינה לי קפה לפני אימונים, מצלמת אותי, ורואה איתי סרטונים של רוני קולמן.....

היא אפילו מכירה את המתחרים מהאולימפיה חחח'

lordik 15-12-08 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי six pack (הודעה 720776)
אין לי חברה כי אני נגד מערכת יחסים אבל הבחורה שאני כרגע הכי קרוב אלייה שואלת אותי מתי אני צריך לאכול, אם אכלתי, מכינה לי קפה לפני אימונים, מצלמת אותי, ורואה איתי סרטונים של רוני קולמן.....

שלח אותה אלי :)

R1s7ur3T 15-12-08 23:26

ציטוט:

אתה רציני אחי? :):):):)

yonip 16-12-08 00:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 720305)
ובגלל זה לא יוצא שום דבר מהארץ שלנו..
אני לא מתכוון לוותר על פיתוח גוף ובעד שום דבר שבעולם ולא משנה לי אני הולך עם זה עד הסוף ואני עוד אוכיח את זה לכולם.

אין אתה פשוט חייב להגיד מי זאת בחתימה שלך!

shukila 16-12-08 09:27

ציטוט:

מה זאת אומרת נגד מערכת יחסים???

eyalamzleg 16-12-08 10:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי antonator1 (הודעה 720746)
כשהמתאמן צנוע, מנסה להפנות כמה שפחות תשומת לב אל עצמו, כשהוא קודם כל בן אדם רחב אופקים, הוא יתקבל הרבה יותר טוב גם כמפתח גוף ע"י החברה. הבעיה היא שהרבה מה"שגרירים" שיש לענף הזה הם פוזואיסטים שמרוכזים בעצמם ותופסים מפיתוח גוף הרבה יותר ממה שזה באמת על פני השטח - לא פרקטית, תיאורטית. זה לא רק עניין של ניפוץ סטיגמות, זה עניין של איזה בן אדם מציג. עם שיווק נכון ע"י הבן אדם הנכון אפשר לעשות הרבה. אם יבוא מולך בן אדם מאומן שלבוש ומדבר כמו בן אדם נורמלי ולא מחשיב את עצמו לאיזה משהו עליון רק בגלל שהוא מתאמן בחדר כושר ואוכל כך וכך קלוריות ביום, יגשר בינך לבין הספורט בצורה נינוחה וצנועה - ברור שהאפקט יהיה הרבה יותר חיובי מאשר אם יבוא בן אדם מאומן באותה מידה לבוש כאילו הוא הרגע יצא מהסרט פאמפינג איירון או מאחת התמונות של פרנק מקגראת' ויבקש ממך "להרגיש" לו את הבייספס, יתחילי עם כל קשקושי ה"להרוג את כל השחיפים", "אנחנו מתאמנים, אנחנו הכי טובים" וכל החרטא הפוזואיסטי הזה ויראה אובססיה לפיתוח גוף כתחום ולגוף שלו בפרט. לא פעם אני נתקל באנשים שגם עוסקים בתחום הזה שמשום מקום יורים לכיווני "אני ככה וככה קילו על ככה וככה אחוזי שומן, אני זה ואני ככה ואני מגניב ואני ואני ואני". יופי, מה אתה רוצה להגיד לי? על דברים כאלה אני מדבר. אם אנשים לא יתייחסו לעצמם כסטיגמה מהלכת ויראו אנושיות ורוחב אופקים, גם החברה תתייחס אליהם בהתאם.

חחח אנטון אתה יכול להיות פוליטקאי חחח איזה ניסוח של מילים

or16 16-12-08 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david* (הודעה 720730)
כל הזמן אומרים לי אתה גדול מידי מספיק אם הסטרואידים
אתה כבר ענקי
אנשים מפחדים מימני כשאני הולך ברחוב
ואומרים ששחר מהאח הגדול תינוק לידי

קיצור חברים צאו מהסרט שאתם רוני קולמן

יש לך פיצול....מצד אחד אתה מסביר את עצמך בצורה"מוגזמת "כמו כולם פה זה בסדר...ואחרי זה אתה מציג את האנשים שיש פה...בצורה מוגזמת

the animal 16-12-08 12:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 720914)
יש לך פיצול....מצד אחד אתה מסביר את עצמך בצורה"מוגזמת "כמו כולם פה זה בסדר...ואחרי זה אתה מציג את האנשים שיש פה...בצורה מוגזמת

הוא היה ציני בחלק הראשון... רגעף גם אתה היית ציני?

אורי א. 16-12-08 12:33

למה לעזאזל מחקתם לי את ההודעה?

*DAVID* 16-12-08 12:55

ציטוט:

אחי הייתי ציני

מתחילן 16-12-08 20:39

ציטוט:

זה נקרא ציניות

Rendi Orton 16-12-08 20:43

ציניות!

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ