![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה חל פה על כולם ... סגרנו את הדיון על כך . |
הורים ככה-ככה, מצד אחד חושבים שזה בזבוז זמן, מצד שני לא ממש אכפת להם שאני עושה את זה והם לא נגד.
חברים יש ויש, יש כאלה שתומכים, ויש את האלה שיורדים כי אתה משתמש ב"אבקות ניפוח", ויש כאלה שלא אכפת להם. חברה דווקא תומכת, מה שכן היא כבר מתחננת שאני אתחיל את החיטוב ואסיים את המסה, כדי להוריד תנוזלים ולהתחטב קצת, אבל לא עושה את זה עד שאני מסיים תחבילה של הnano vapor:cool: |
ציטוט:
אתה יכול לתת דוגמה למה שאתה מכנה "הגשה נכונה של הספורט לחברה"? אני מבין למה אתה מתכוון - סוג של שגרירות כזאת, להוציא אנשים מהסטיגמות, אבל באיזה אופן אתה מציע לעשות את זה? |
כולם פה צריכים להכנס לפרופורציות בצורה רצינית
מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד ,אבל הפורום ברובו מורכב מילדים בני 15-16 שרחוקים מלהראות כמו מפתחי גוף. |
כל הזמן אומרים לי אתה גדול מידי מספיק אם הסטרואידים
אתה כבר ענקי אנשים מפחדים מימני כשאני הולך ברחוב ואומרים ששחר מהאח הגדול תינוק לידי קיצור חברים צאו מהסרט שאתם רוני קולמן |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אין לי חברה כי אני נגד מערכת יחסים אבל הבחורה שאני כרגע הכי קרוב אלייה שואלת אותי מתי אני צריך לאכול, אם אכלתי, מכינה לי קפה לפני אימונים, מצלמת אותי, ורואה איתי סרטונים של רוני קולמן.....
היא אפילו מכירה את המתחרים מהאולימפיה חחח' |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש לך פיצול....מצד אחד אתה מסביר את עצמך בצורה"מוגזמת "כמו כולם פה זה בסדר...ואחרי זה אתה מציג את האנשים שיש פה...בצורה מוגזמת |
ציטוט:
|
למה לעזאזל מחקתם לי את ההודעה?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה נקרא ציניות |
ציניות!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ