![]() |
שלא יזיינו לך את השכל כל ה"מבינים" וכל האלה שחושבים שהם יודעים..
- אחד פה אמר שנשארים רק 50%. זה יותר לכיוון ה30%.. אצלנו המחזור התחילו 43 נשארו כרגע 17 ונגמר החלק שמעיפים אבל בטח יעיפו עוד איזה אחד-שתיים.. - אל תלך לקבוצות כושר קרבי,זה סתם למורעלים שמוכנים לבזבז את הכסף.. אצלנו מתוך 20 שהיו ממש קרובים אליי מהשייטים אולי 4-5 היו בקבוצות כאלה.. - בסופו של דבר חייבים כושר,חייבים סיבולת אבל גם אם תהיה אלי האנה אבל לא תהיה חזק בראש אז זה לא יהיה שווה כלום.. הבחורים הכי קטנים אצלנו זה הכי שפיצים והם לוקחים את הבחורים עם היידיים הגדולות והמנופחות בכל הפרמטרים.. - תתחיל לעשות כושר.. לך לאיזה איגרוף תאילנדי,תרוץ,ותעשה עם מדריך חדר כושר מוסמך איזה תוכנית לא כבדה מדי אלא משהו שיהיה לך כיף איתה כי אתה בכל זאת רק בן 14 ועדיין מוקדם.. -ד"א איזה קיבוץ אתה ואיזה מחזור אח שלך בפלס"ר נח"ל? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני התקבלתי לשייטת ונפלתי אחרי חצי שנה על אי התאמה אבל התקבלתי בכל מקרה אז תקשיב מה אני הייתי עושה.
דבר ראשון היה לי רקע בשחיה אז זה מאוד עזר לי הייתי בנבחרת שחיה אז היה לי גם כושר טוב וגם יכולת שחיה מעולה. דבר שני עבדתי מלא חדר כושר עם זה הרבה חיזוק שרירי הרגליים בצורה הכי מסיבית שיש(אימונים שלמים רק לרגליים). והרבה ריצות וזהו אבל גם חשוב מאוד לדעת זה הרבה בראש יכול להיות לך כושר מעולה אבל לא תיהיה בן אדם חזק נפשית אתה תפרוש מהר! מה אני יכול להגיד שיהיה לך בהצלחה אחי! |
תשובה לסקין,
אין לי מושג איזה מחזור הוא, אני גר בקיבוץ הגושרים בצפון, מכיר? מה שאני וחבר שלי רוצים לעשות זה אימון אחד של ריצה בשבוע[לבנתיים בהמשך יותר אינטנסיבי- ריצה של 3-4 קילומטר] 2 אימוני שחייה בשבוע[לשחות חתירה וחזה- בערך להתחיל ב-10 דקות, לעלות לאט לאט בדקות] 3 אימוני כוח בשבוע[מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה,כפיפות בטן,וסקוואט] אני והוא בונים תוכנית מן התרגילים הנ"ל שכל שבוע נעלה בהדרגתיות בחזרה אחת שתיים או אפילו 3 אם נרגיש צורך. ולאחרון שכתב. תודה אחי אני ממש מקווה להגיע לשמה, זה יהיה כבוד גדול! הקטע שלי הוא לא ממש אגרוף תאילנדי, אני משחק[עוד מעט מתחיל כאילו] בקבוצת פיינטבול בקיבוץ שלי. כמובן אני לא רוצה להיות רזה אחרי כל הספורט הזה, אז אני יאכל הרבה מאוד. |
Sugarzaza -
אני לא בשייטת וגם לא שואף לשרת בשייטת:) שירתתי איתם במשך כ7 חודשים ואני מכיר כל אחד ואחד מהאלה ששירתתי איתם טוב מאוד ואני יודע מה הכושר שלהם ולא החזקים פיזית הם אלא ששרדו אלא אלה שהיו הכי חזקים בראש כי בסופו של דבר אחרי שאתה רץ עם 30 קילו על הגב אחרי חצי מהדרך גם הגוף של הבן הכי סוס לא יחזיקו מעמד ורק הראש הוא זה שקובע.. אם אתה תראה את הצוות ששירתתי איתם כמה אחוז מהם נראים כמו לוחמי שייטת אתה תצחק.. |
אני כרגע בדיוק אחראי על שיבוץ קצינים מכל השייטות (3,7 ו13) ואני בהחלט יכול להעיד שנכנסים אלינו למשרד ובכללי במפקדת חיל הים הרבה אנשים, קצינים קרביים מש/13 שהם לא גדולים בכלל.
|
שמע עזוב אותך מחדר כושר...
אתה גר בקיבוץ אז תתחיל לרוץ באזור עם חול קשה כזה או דשא עד שתגיע למצב שאתה מסוגל לרוץ איזה 5-6 ק"מ בלי למות אחרי זה ובקצב טוב.. אחרי זה תלך למקום עם דיונות ופשוט תתרגל הרבה ספרינטים בעלייה ואחרי כמה זמן תוסיף גם משקל לרוץ איתו..(המשקל הוא שק שמלא בחול-תדאג שיהיה בערך 10 קילו) שתיהיה ביא' תירשם לכושר קרבי |
אוקיי,
אז החלטתי בסוף כן לעשות אאת התוכנית.. אני עכשיו יכתוב לכם את הסדר ואתה מה שהולך להיות בה.. תוכנית אימון... אימון פיזי: שכיבות סמיכה- 2X12 שכיבות סמיכה יהלום- 2X8 שכיבות סמיכה רחב- 2X12 כפיפות בטן- 2X13 קראנ'ץ- 2X13 פשיטות גו- 3X12 סקוואט צמוד- 2X10 סקוואט רחב- 2X10 דלגית- 3X90sec הערות: ה- sec שרשמתי ליד ה-90 זה שניות, כלומר 3 סטים של 90 שניות. כל שבוע של אימון לעלות בחזרה אחת בכל אחת מן התרגילים הללו, בדלגית לעלות ב-5 שניות. אימון מתח ומקבילים: מתח רגיל- 2X7 מתח כפות ידיים אליי- 2X6 מתח רחב- 2X5 מקבילים- 2X8 מקבילים רחב- 2X7 לעלות כל שבוע בעלייה אחת של מתח ושל מקבילים. שחייה- שחייה רצופה של 10 דקות. השחייה בסגנון חזה וחתירה. כל שבוע לעלות ב-2 דקות נוספות. ריצה- לרוץ 3-4 קילומטר, כל חודש לעלות בקילומטר נוסף. ראשון- מנוחה שני- שחייהXאימון פיזיXאימון מתח ומקבילים. שלישי- מנוחה רביעי- ריצהXאימון מתח ומקביליםXאימון פיזי חמישי- מנוחה שישי- שחייהXאימון מתח ומקביליםXאימון פיזי. שבת- מנוחה לפני אימון פחמימות אחרי חלבונים. זהו סה"כ, זה לא לשייטת במיוחד כי יש לי עוד זמן, אבל זה לשיעורי ספורט לשפר קצת שכיבות סמיכה,ריצה ושחייה... ולהיות יותר בכושר.. תודה.. |
אני לא יודע מה הכושר שלך אבל נראית תוכנית נחמדה לא קשה מדי ...
|
הכושר שלי טוב,
אבל טוב להתחיל מקטן.. נראה לך מהתוכנית הזאתי אני ירזה אם אני לא יאכל הרבה אחרי אימון? כי אני לא רוצה לרדת במשקל.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ