![]() |
מאוד מאוד יהיה קשה לי להאמו שהיד שלך 41-2 ...
מבנה בייספס קצר מדי .. נראה שגם חסר קצת כץף קדמית ? |
ציטוט:
ותעלה תמונה של הרגליים וידיים..ויד תן פוזינג נורמאלי לא ליד הגוף |
לירון,
יש שיפור - גדלת,קיבלת עובי ורוחב .. אבל כמו שכבר אמרו לך פה אני מציע לך לעלות יותר נקי . |
גדלת יפה אחי
|
ניראה סתם שמן שבחיים לא היתאמן
|
יש לך עליך מאסה טובה, אבל גם אחוז שומן גבוה, אולי בגלל זה, וגם בגלל שיש עליך הרבה נוזלים, אז זה נראה מוזר כזה... עכשיו חורף אז תמשיך במאסה, לדעתי, אבל ככה 3 חודשים לפני הקיץ, דפוק תחיטוב של החיים...
|
גדלתה מהתמונות האחרונות שפירסמתה
אבל באמת יש עליך אחוז שומן לא נמוך בשבילי 15 זה כבר הרבה מאוד ובנוסף לזה זה הנוזלים אני באמת חושב שכדי לך לעשות חיטוב קצר ואז לנסות לעלות כמה שיותר נקי =] בהצלחה |
יש משהו מוזר ביד הבייספס גבוה מאוד כאילו מתחבר עם הכתף (או שסתם בתמונה)
בהצלחה בהמשך |
מי שיהפוך שירשורי גולשים לריב יעוף מפה על סקאד
תריבו במסנג'ר |
ציטוט:
|
יש התקדמות יפה .
בהצלחה בהמשך . |
איפה היד אחורית ?
|
ציטוט:
|
חח הוא התכוון ללירון
|
לירון תקשיב לי אני לטובתך תעשה חיטוב אתה עולה מאוד מלוכלך נכון שיש עליך ביחד עם זאת שריר אבל חבל לסבול בחיטוב ואתה ממשיך ללכללך כל הזמן ושוב עושה אותם טעויות כל פעם מחדש.....
תעלה נקי זה אומר לא להגזים עם התרפיט.. אתה כל הזמן עושה תשטויות העלה התחלת מאסה 70קילו והופ פתאום אתה 84קילו לאחר 3חודשים אתה לא מבין שזה מלוכלך... מאוד אתה צריך לעלות בערך קילו בחודש אחי כל הקטע זה לא סתם לעלות שומן ואז לסבול בחיטוב לדעתי או שתתחיל לעלות נקי או שתעשה חיטובון ואז תעשה מאסה כל החורף. |
הקיצר אנחנו כבר בתוך החורף מה חיטוב עכשיו..תמשיך מסה פשוט נקי..במרץ-אפריל תחטב,בהצלחה.
|
ציטוט:
תאמין לי שזה מספיק. |
אני לא יודע מה לומר .אתה ניראה בסדר אבל אתה ניראה ממש שמן,זה נישמע לא מכובד וזה נישמע נורא לא מיקצועי אבל ,אתה לא ניראה טוב לדעתי..וראיתי תתמונות שלך בחיטוב והייתה ניראה יותר טוב לפחות היד ..תיראה מזה כמה זמן אתה כבר במסה?מזה אתה ניראה כמו קובה.(ואני לא בא לצאת עלייך או משו .אני אומר שראיתי תמונה שלך והבייספס ניראה יותר יפה.זה ניראה כאילו הוא נעלם ...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ