![]() |
סירטון מעולה.
איזה דרך ארוכה עשית מאז שפעם ראשונה פרסמת את הסרטון הראשון שלך! כל פעם מחדש אתה מראה שאתה טופ של הטופ! שיש בתוכך את מה שדרוש כדי להיות אלוף אמיתי איך שאומרים... פרופורציות מצויינות! ואחוזי שומן כל פעם מחדש מפתיאים! |
נדירררררררר
|
אלון אתה חייה
כל הכבוד על ההשקעה, אין לי ספק שתצליח בתחום הדוגמנות פיטנס, תמשיך ככה אתה תגיע רחוק. בהצלחה |
בונא אתה חיה! איזה גנטיקה מפלצתית יש לך!
מי צילם אותך? תמונות יפות לאללה... |
כמובן שדורת כמו שמגיע לך
זה מדהים איך שאתה במאסה ומצליח לשמור ככה על חיטוב אני הייתי אחוז שומן מאוד נמוך ואני במאסה נקיה אחרי חודשיים נעלם לי כל החיטוב ואני עם מבנה רזה לא אחד עם נטיה להשמנה |
מטורף לגמרי - אין מילים !
|
ציטוט:
למה אתה חי בעצם?! |
אלון הגוף שלך פושט מושלם !!
אין מה להוסיף חוץ מזה שאני שונא אותך יותר :d |
אחי יש לך גוף יפה וכבר אמרו לך את זה פה המון.
יש לי קצת ביקורת לסרטון ולתמונות שהעלת, גם בעבר. בסרטון יש רק תריגל גב אחד, וגם אותו הצגת פעמיים, מתח. לא ראיתי אותך עושה פריסה בכללי וגם בסרטון.די מעניין לראות איך הגב שלך. למה אתה לא מעלה תמונות וקטעים שלך מאמן גב? ושוב אתה כבר יודע מה חושבים על הגוף שלך ולפי דעתי אין צורך להוסיף. |
|
כל הכבוד על השקעה באמת ממש רואים שאתה משקיע גם בסרטון וגם בתחום עצמו וגוף בן ****, הסרטון היה ממש לא מרשים בעיני, השיר אני מכיר אותו רציתי לשים אותו פעם באיזה סרט שלי אבל בסוף לא שמתי, אתה השתשמת הרבה בתמונות ואני חושב שסרטונים קטנים כאלה היו עושים את העבודה הרבה יותר טוב..
|
תותח על אח שלי פשוט גוף מושלם
אני בטוח שהסרטון הזה יגיע למליון צפיות עם הזמן סרטון פצצה עם גוף כזה מושלם זה מתכון לצפיות חח בהצלחה בתחום הדוגמנות אח שלי אני מאמין שעוד נשמע עליך הרבה בעתיד |
הסרטון לא עובד לי =\
רשום שהוא לא קיים יותר |
מספר 1...פשוט במילה אחת " מטורף ".........תגיד ניסית לריב עם מישהו לתת לו מכות חחח...מה הייתה עושה לו
|
Wow!!!!
|
חלומו של כל ילד :p
ווואי גם אני רוצה כזה מכון !!!! |
ציטוט:
|
אלוהים.
|
בהמתי! השתפרת פלאים נהיה לך גוף חלום.!
בהצלחה בהמשך 2:51 ! חזק!! ממש אהבית את התמונה אני רק לא מבין למה לא שיתפת גם תמונות רגליים בסרט.. חבל. יש לך אחלה רגליים |
וואלה אני רואה פה כל מני אשכולות של ילדים עם היקף מסכן של 35 בקושי מעלים תמונות מפגרות כדי לצאת כמה שיותר גדולים ואתה ועוד כמה בודדים פה באמת שווים תגובה אמיתית ולא תגובה על ילד שבקושי יודע מזה אוכל "יוו איזה סוס רוצחח מששהו פחדד!!!!" כמו שאני רואה פה.
אז.. כל הכבוד לך. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ