![]() |
ציטוט:
קרב מגע לא ממש יעזור לך בחיים. אם מתאגרף ואחד שמתאמן בקרב מגע ילכו נגד זה ושנהיים מתאמנים באותה כמות זמן,ויש להם כמעט הכל דומה.המתאגרף ינצח בקלות. |
ציטוט:
בקרב ללא חוקים תהיה בטוח שהקרב מגע ינצח 9 מתוך 10 מקרים |
ציטוט:
טוב מאוד שהבאת לו בראש, שיקבל קצת שכל |
סעמק אני שונא לראות mma עם שחיפים שמתבססים על נעילות
משעמם לאללה אין כמו לראות סטרייקרים עם בוקסים שגורמים לנוק מהיר ושנית,אין כמו אגרוף כמו שאמרתי,בוקס אחד נכון וחזק ממש לאף או בהוק לאונה וזהו נגמר הסיפור |
Xlaes
אתה חיי בסרט קרב מגע זה שיטת לחימה לקרב רחוב ולא בזירה מאמנים אותה את היחידות העיליות בעולם הורגים איתה בלי בעיה אם המתאגרף שלך יפגוש מישה שיצא מיחידה עילית מרוסיה שיהיה בGRU או אלפה ברחוב הוא מת גם ספורטיבי אני אומר לך איפה שהתמנתי בא אלוף רוסיה בקיקבוקס זיינו אותו יצא צולע |
ציטוט:
זה לא בטוח זה תלוי איזה מתאגרף אחרי הכל אם מביאים למישהו בוקסים ממש חזקים באף ואני מדבר על מתאגרפים בעלי שם עולמי כמו טייסון נגיד בשיא או האחים קליצ'קו אז לא להרבה יש מה לעשות איתם במיוחד כשזה לא בזירה אז אפשר להרביץ בלי הפסקה וחופשי ובלי הכפפות שהן עושות את הבוקס פחות חזק כשהוא פוגע בבן אדם זה הכל תלוי סך הכל הרבה דברים שווים ללמוד כי הרבה אנשים דווקא לא יודעים לריב נכון אז זה לא משנה |
זה לא שחור ולבן, זה תלוי בלוחם יותר מאשר באמנות לחימה. איך אני נוהג לומר:
"its all about the killer instinct" |
מקצוענים גם לא בטוח כי אחרי הכל הם לוחמים ספורטיביים ומי שמתאמן קרב מגע אני לא דבר אפילו על כבוצות שסתם מתאמנות באזרחות מכוני אפילו אלה לוחמי יחידות עיליות בצבא במועמנות להרוג בני אדם בנגיע אבל עזוב את זה אני מדבר על חוגים סבבה..
אם תיקח באופן תיאורתי בלבד שני אנשים שמתאמנים באותה רמה ותלמד אחד אגרוף יענו רק עם הידיים ואת השני הכל ידיים רגליים האבקות קרקע סמבו מי יקח? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין פול קונטקט וגם אם יש בכלל קונטקת אסור להכות בראש אגרוף זה בן **** שם דבר, הייתי מתאגרף חוץ מאף שבור לא קרה כלום הפנים שלך סופגות ואתה מתחיל להתרגל, הידיים שלך מכות כבר ברפלקס |
ציטוט:
רוקאפאשני אומנם פרוש מילולי מקרב מגע אבל קרב מגע זה אומנות ישראלית שמטרתה לנטרל תאוייב בעזרת נקודות טורפה כולל בייצים, עניים, גורגרת וכו אם כבר מדברים על אומנות לחימה טובה שיצאה מרוסיה אז זה רק סאמבו ו"אף אחד לא יכול עלינו" תעשה לי טובה, זה נשמע כמו משפט מדרגון בול |
ציטוט:
לא נירא לי שמישו מ mma יגיע לעוצמה הזו בזמן הקרוב |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל לא פה הקטע הקטע שלוחם שיודע גם קרב רחוק גם במגע מין הסתם יהיה לו יתרון על יריב שיודע רק אחד מהם |
ציטוט:
והוא תוך שניה מנוטרל... לידע כללי היה איזה יריב בufc שכל פעם שהוא עלה להלחם האוהדים שלו הביאו שלטים להתגרות במייק טייסון ולגרום לו לבוא לufc לחטוף בראש איזה קרב.. למרות שלמייק טייסון יש כוח+כוח מתפרץ+מהירות שלדעתי אלו התכונות הכי טובות שיש |
ציטוט:
טייסון יכול להוריד אגרוף למתאבק והוא לא יקום אין פה תשובה נכונה הכל שאלה של מי ומתי אגב אני גם מתאבק גם מתאגרף לשעבר כך שאין לי בדיוק אהבת יתר לאחד מהם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ