ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   קטע מצחיק ומעצבן שהיה לי היום... (https://israelbody.com/showthread.php?t=45260)

talll 27-11-08 17:25

מזל טוב אחויה!:)
פי אחלה מתנה

חח גם לי יצא שאמרו לי כמה פעמים שאני דומה לשחר מהאח הגדול..
ישלי ז'קט כזה של בילאבונג כזה גדול רחב ועם כובע ויום אחד חגגנו יומולדת לידידה שלי בבית שלה והיה קור תחת והיינו במרפסת אז שמתי את הכובע..
אמא שלה יוצאת למרפסת רואה אותי עושה לי אתה דומה ככה לשחר מהאח הגדול..
כן שמענוווו בול אני והוא אותו גודל חחחחחח איזה הגזמות
תאכלס זה שיגע את המדינה בנושא הבאדיבילדינג שהכניסו את שחר

lil Weed Man 27-11-08 17:39

חחח גם לי זה קרה, באימון חברים שלי התחילו לדבר ''ששחר מהאח הגדול שותה חלבונים (!!!) ואמרו שהוא יתנפח וכו' '' פשוט אנשים לא חושבים.
מזל טוב =]

slim shady 27-11-08 17:40

טוב תודה לכולם. כה חברים שלי יצאו תותחים חבל על הזמן הפתיעו אותי אמרתי להם לא לקנות לי כי זה יקר.
אבל אבקה משו משו יאללה. איזה טעים זה יותר טוב משוקו. ועם חלב וסוכר ענבים זה אחד הדברים הכי טעימים שיש אבקה בת ****...
יש לי בבית את הperfect בלי פחמימות הזה שגם היא סבבה אבל מבחינת הטעם וזה שאין גושים אין מה להשוות..

אם כבר יש משהו יותר מעצבן מזה שאנשים לא יודעים כלום על אבקות חלבון זה שאנשים משתמשים והוכלים לקנות סתם. כאילו במקום לאכול כמו שצריך הם שותים אבקה וחושבים וואיי עכשיו זהו הם הולכים להיות שחר 3. לא גבינות לא בשר לא כלום... זה עוד יותר מעצבן לדעתי..

Masquerade 27-11-08 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady (הודעה 708181)
טוב תודה לכולם. כה חברים שלי יצאו תותחים חבל על הזמן הפתיעו אותי אמרתי להם לא לקנות לי כי זה יקר.
אבל אבקה משו משו יאללה. איזה טעים זה יותר טוב משוקו. ועם חלב וסוכר ענבים זה אחד הדברים הכי טעימים שיש אבקה בת ****...
יש לי בבית את הperfect בלי פחמימות הזה שגם היא סבבה אבל מבחינת הטעם וזה שאין גושים אין מה להשוות..

אם כבר יש משהו יותר מעצבן מזה שאנשים לא יודעים כלום על אבקות חלבון זה שאנשים משתמשים והוכלים לקנות סתם. כאילו במקום לאכול כמו שצריך הם שותים אבקה וחושבים וואיי עכשיו זהו הם הולכים להיות שחר 3. לא גבינות לא בשר לא כלום... זה עוד יותר מעצבן לדעתי..

למה שיעצבן אותך? שיבינו על בשרם.

or16 27-11-08 21:53

אתה מקרית אתא?נכון .חברים שלך קנו לך את זה .אחד החברים שלך זה ניר?

Bono 27-11-08 22:07

Slim shady מזל טוב,
גם לי קרא קטע דומה עם האבקת חלבון ...שבאו אלינו דודים וראו את הדלי במטבח והתחילו להגיד לאמא שלי דברים דומים חחח.. מאז אני שם אותה בחדר בארון, אף אחד לא רואה אותה חוץ ממני אחרי אימון:)

slim shady 27-11-08 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 708351)
אתה מקרית אתא?נכון .חברים שלך קנו לך את זה .אחד החברים שלך זה ניר?

כה הוא היה אחד הקונים...

Holy_Templar 28-11-08 09:50

חברים

אם יש לכם בעיה עם אחד המשתמשים של הפורום , ואתם רוצים לקלל אותו , לרדת עליו, להשפיל אותו , להעליב אותו . הפורום זה לא הזירה או המקום לעשות את זה. פעם אחרונה שאני מתעסק בדברים האלה .

פעם הבאה אני פשוט אדאג לכך אישית שהם יעופו מפה לקיבינימט...

זו הייתה האזהרה האחרונה ...

(אלה שההודעות שלהם נמחקו יודעים מי הם)

TheHulKid 28-11-08 10:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 708529)
אם יש לכם בעיה עם אחד המשתמשים של הפורום , ואתם רוצים לקלל אותו , לרדת עליו, להשפיל אותו , להעליב אותו . הפורום זה לא הזירה או המקום לעשות את זה. פעם אחרונה שאני מתעסק בדברים האלה .

פעם הבאה אני פשוט אדאג לכך אישית שהם יעופו מפה לקיבינימט...

זו הייתה האזהרה האחרונה ...

(אלה שההודעות שלהם נמחקו יודעים מי הם)

אף אחד לא מצפה לכבד אותו שהוא מספר חרטות בפורומים אחרים ושקרים על עצמו .. זה לא הפעם היחידה שהוא עושה את זה תנסה להבין .. הוא בסך הכל בחור שמסתכל על בחורים בחוטיני ומפנטז על מאסה או גנטיקה כזאת אבל צריך להראות לו תאמת בפנים שהוא לא אלי האנה אין בו משהו מיוחד שצריך להיתלהב מימנו כמו שהוא עושה הבחור הזה ..

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 706883)
^^

בקשר לשחר שמעו סיפור, היינו מהבית ספר בטיול לרמת הגולן, אחת מהשכבה באה עושה לי: לירון תגיד זה אמיתי? (בקשר לחזה) אני עושה לה מה פתאום אני אחרי הגדלה... פשוט לא להאמין כמה מטומטמים אנשים כאילו בחיים לא יצא להם לראות משהו שמתאמן...
או שבתחנת רכבת אני כזה עומד עם גופייה, איזה חיילת נגשת אלי עושה לי וואי אתה עם הגוף שלך מזכיר את שחר מהאח הגדול, איכס אני לא אוהבת בנים עם גוף כזה, אני אוהבת בנים רזים ויש לי חבר שחיף וככה אני אוהבת אותו, אני עושה לה מותק אם את כלכך אוהבת את חבר שלך אז תני לו משהו לאכול.

בינקומך הייתי מסביר לאותו בחורה ששאלה אותך על החזה שזה הגנטיקה שלך גם עם היא תיסתכל ופיתאום היא תיקלוט שיש לך פגם זה לא אומר שאתה עדיין צריך להרגיש אלי האנה כי אתה ממש לא .

לגבי החיילת חבל שלא סיפרתה לנו גם את השם שלה אבל תן לי לנחש רוסיה ? תפסיק לחוש מעצמך כי אתה יודע טוב מאוד שזה סיפור חארטה .. כמו כל השאריות שלך .

Holy_Templar 28-11-08 11:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי thehulkid (הודעה 708537)
אף אחד לא מצפה לכבד אותו שהוא מספר חרטות בפורומים אחרים ושקרים על עצמו .. זה לא הפעם היחידה שהוא עושה את זה תנסה להבין .. הוא בסך הכל בחור שמסתכל על בחורים בחוטיני ומפנטז על מאסה או גנטיקה כזאת אבל צריך להראות לו תאמת בפנים שהוא לא אלי האנה אין בו משהו מיוחד שצריך להיתלהב מימנו כמו שהוא עושה הבחור הזה ..

בינקומך הייתי מסביר לאותו בחורה ששאלה אותך על החזה שזה הגנטיקה שלך גם עם היא תיסתכל ופיתאום היא תיקלוט שיש לך פגם זה לא אומר שאתה עדיין צריך להרגיש אלי האנה כי אתה ממש לא .

לגבי החיילת חבל שלא סיפרתה לנו גם את השם שלה אבל תן לי לנחש רוסיה ? תפסיק לחוש מעצמך כי אתה יודע טוב מאוד שזה סיפור חארטה .. כמו כל השאריות שלך .

אמרתי לך ... יש לך בעיה עם מר.בחור פה, תפנה אליו במסנג'ר, בטלפון , לך אליו הביתה .
פה בפורום אתה לא תקלל, לא תשמיץ , לא תשפיל ולא תעליב אף משתמש אחר. אחרת פשוט לא תיהיה פה ... שיהיה ברור .

לא יודע איפה הוא שיקר ומה הוא שיקר זה גם לא מעניין אותי ... בנתיים אני רואה פה רק אחד שעושה רוח וצילצולים .

קח לתשומת ליבך .

Ido 28-11-08 14:16

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי רצח את המתנה !

לי קנו קופסאות של טסטוסטרון ליומולדת 18 !! :):):):) סתם הייתי מת ! מזל טוב גבר!!

save_us_Y2J 28-11-08 15:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 708561)
אמרתי לך ... יש לך בעיה עם מר.בחור פה, תפנה אליו במסנג'ר, בטלפון , לך אליו הביתה .
פה בפורום אתה לא תקלל, לא תשמיץ , לא תשפיל ולא תעליב אף משתמש אחר. אחרת פשוט לא תיהיה פה ... שיהיה ברור .

לא יודע איפה הוא שיקר ומה הוא שיקר זה גם לא מעניין אותי ... בנתיים אני רואה פה רק אחד שעושה רוח וצילצולים .

קח לתשומת ליבך .

עזוב אותו הוא צודק, אני שחיף מסכן עם היקף יד 28 שסתם רושם סיפורי אלף לילה ולילה בשביל להרשים אחרים.

עכשיו ברצינות, אני בשום מקום לא אמרתי שאני איזשהו אלי האנה, ובוא נגיד הסיפור שספרתי פה אין לי שום אינטרס לשקר לגביו זאת בחירה של כל אחד אם להאמין או לא וזה לא יתן לי שום דבר לשקר, וחוץ מזה תוציאו מהראש שלכם שמעניין אותי מה אתם חושבים עלי, התגובות שלכם לא מעניינות כי אני מקבל מספיק תגובות טובות ממספיק אנשים, אם זה בבית הספר, משפחה או בחדר הכושר אין יום כמעט שאני לא מקבל מחמאות, אתמול לדוגמא שניים במכון שלא ראו אותי כמה חודשים ממש נדהמו, ורוב האנשים במכון שלי שמכירים אותי אומרים לי כל פעם שאני גדלתי בצורה משמעותית בחודשים האחרונים, זה שיש פה קהילה לא הכי מפרגנת שיש וצרי עין זה ידוע ממזמן וזה ממש לא מזיז לי.

שבת שלום.

TheRock 28-11-08 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי save_us_y2j (הודעה 708734)
עזוב אותו הוא צודק, אני שחיף מסכן עם היקף יד 28 שסתם רושם סיפורי אלף לילה ולילה בשביל להרשים אחרים.

עכשיו ברצינות, אני בשום מקום לא אמרתי שאני איזשהו אלי האנה, ובוא נגיד הסיפור שספרתי פה אין לי שום אינטרס לשקר לגביו זאת בחירה של כל אחד אם להאמין או לא וזה לא יתן לי שום דבר לשקר, וחוץ מזה תוציאו מהראש שלכם שמעניין אותי מה אתם חושבים עלי, התגובות שלכם לא מעניינות כי אני מקבל מספיק תגובות טובות ממספיק אנשים, אם זה בבית הספר, משפחה או בחדר הכושר אין יום כמעט שאני לא מקבל מחמאות, אתמול לדוגמא שניים במכון שלא ראו אותי כמה חודשים ממש נדהמו, ורוב האנשים במכון שלי שמכירים אותי אומרים לי כל פעם שאני גדלתי בצורה משמעותית בחודשים האחרונים, זה שיש פה קהילה לא הכי מפרגנת שיש וצרי עין זה ידוע ממזמן וזה ממש לא מזיז לי.

שבת שלום.

נו אז שים תמונות נראה כמה גדלת

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ