![]() |
|
פש אחי כל הכבוד עכשיו ראיתי איזה סוס.....!
|
שניה....הוא גדול כמו קולמן??
מה לעזאזל יש לו לחפש פה???? וב-7 שנים מגיעים לרמה של קולמן?? לא נראה לי בכלל זה הוא.....ואם כן תמונה עם מחשב שעליו הפורום היא הוכחה וסתימת פיות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
:):):):) סינטול,בן אדם,אני ראיתי את שניהם ,חבל לך הידיים שלהם לא סינטול. |
סינטול? אוי לא. פשוט החבר'ה באחוז שומן גבוה. ממש לא נראה סינטול - חסר צורה בגלל שומן.
נדמה לי שכבר ראיתי את התמונות, אולי ראיתי את הבחור במציאות. בכל אופן הדבר היחיד שאני רוצה לחדד זה המשקל. זה פשוט לא 1.82/125 בתמונות החטובות. |
אההה עוד אשדודי?!!
מישהו צריך לחקור את המים שם באשדוד... בטח מישהו חיבל בצינורות וחיבר איזה משאבה משנית שתוסיף טסטסטרון ממיכל שממלאים אותו כל הזמן. איך זה שכל החיות מאשדוד?!!!!! לגבי stusik: גוף אחלה, זאת המטרה שלי בעצם (טבעי או לא) בעתיד (רק שאני לא אגיע לגובה הזה). |
ציטוט:
השלט של החדר כושר במרכזון נשמע יותר כמכון ליווי :laugh: |
ברור לי שזה לא סינטול, אבל ידיים לא מחוטבות וענקיות זה יוצר מראה כזה.
|
כל הפרטים שהוא אמר על עצמו נכונים וגם התמונות אמיתיות רק שזה לא שלו הוא גנב אותם הבחור באמת מתאמן באשדוד באטלנט טוהוא 106 קג ולא 125
|
אחד הענקים בעיר, עד ראייה
בתור אחד שראה אותו מס' פעמים, הבנאדם פשוט עצום, עצום, הוא גדול שזה לא יתואר, והאמת שדיי חטוב. ללא ספק 120 אם לא יותר. נראה גם בתחרות הורדות ידיים בטלוויזיה הארצית שהייתה אם אני לא טועה.
|
ואי מה יש לכולם פה למה לא להאמין הוא מתאמן בחדר כושר שלי וראיתי אותו וזה באמת הוא.
בחדר כושר הוא נראה גדול יותר התמונות מקטינות אותו... |
מרשים מאוד.
יש לך גוף מעולה ושרירי מאוד. בהחלט שאתה יכול להישתתף בתחרויות. ידיים מאוד גדולות ויפות. כבוד! |
נראה לי זה עוד רמאי שמעלה תמונות שלא שלו
|
חלס כבר אם השטויות האלה.
בגלל זה בטח הוא כבר לא מגיב. |
מה חלאס???? רוצים לדעת שזה באמת הוא! יכול להיות שהנתונים אמיתיים, אבל זה לא אומר שזה הוא. רק ביקשנו הוכחה.
|
ציטוט:
|
יאפ איזה מאסה .... ופרופורציה דיי בסדר קשה למצוא פגמים רציניים ככה הביספס קצת גדול מהטריספס אבל זה לא משהו רציני ממ וגם חסרה קצת מאסה באמות
אתה מתחרה או משהו? |
mr
טוב חברה
קודם כל אני מאוכזב מהתגובות אני חושב שבן אדם כמוני יכול לתרום מאוד הרבה לפורום, אני לא חייב להוכיח לכם שום דבר למה מי אתם? לא מאמינים לא צריך בואו לחדר כושר שלי תראו אותי אין לי שום סינטול ביידים ואני לא חושב שיש פה הרבה אנשים ברמה שלי אז במקום לנסות להגיד שזה לא אני פשוט תקבלו שזה אני תאמינו לי אני מדריך חדר כושר מוסמך אני יכול לעזור פה הרבה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ