![]() |
ציטוט:
החומר האנושי שמרכיב את הקורסים האלה אם תשימו לב ... זה חבורות של ערסים רפי שכל דפ"רניקים או מד"סניקים ... ככה או ככה אנשים סתומים לא כולם , אני לא מכליל... אבל רובם ... החומר האנושי פגום מראש לכן התוצאות הן כאלה ... |
ציטוט:
תודה על התגובה ידידי! |
חח כל התימנים פה מבקשים מספרי טלפון.. תפסיקו להיות עברייני מקלדת ולקחת דברים קשה, כל בלייזר יורד עליכם ^_^ חח
|
מילא רמת הלימוד הנמוכה והשיטחית בנושאים כמו פיזיולוגיה ואנטומיה שאמנם מגבילים את היכולת של המדריכים להתעמק בספרות מקצועית בנושא בעתיד אבל פחות רלוונטים לפרקטיקה.
הבעיה האמיתית היא ברמה שמלמדים את הנושאים היותר רלוונטים שהם קינזיולוגיה, ביומכניקה, טכניקה נכונה ובניית תוכניות אימון שבאמת מבוססות על התקדמות. מצער לראות שבכל הקשור למתודות אימון החומר כאילו שאוב ממגזינים לפיתוח גוף ושפיריודיזציה אצל חלק מן המרצים היא מושג ערטילאי שהם שמעו עליו פעם תוך הכרה שמדובר במשהו שרק סופרטאי עלית זקוקים לו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
גלעד כפרה עליך,אתה צריך למתן קצת את התגובות שלך בכל זאת יש חוקים לפורום ,ואתה "קצת" עובר עליהם. |
ציטוט:
אתה יודע אבל ידידי איך זה שאתה הופך להיות חיה חחחחחחחחח ממש חיה שנותנים לך תרופות של וטרינר :D |
ציטוט:
אבל עדיין ,לא רק אתה חוגג אצל הוטרינר ,וכל השאר מתנהגים יפה כמו שאומרים באח הגדול ? נא להתנהג בהתאם |
שמע פותח האשכול, איך אפשר להתייחס ברצינות למישהו שאמור ללמד אותך, והוא לא יודע לעשות את התרגיל אולי החשוב ביותר שהוא דדליפט?
|
אתה משתמש בסטרואידים ? pro xxl ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אה, ואתה מעצבן את כולם. |
ציטוט:
|
בס"ד
מה אתה חושב שאני לא יודע מה זה "תרופות של ווטרינר? חחח ... סטרואידים זה כמו משכח כאבים אצל כלבים וחתולים או משו כזה.. חבר שלי אמר לי שהוטרינר של הכלב שלהם הביא להם את זה והיה רשום על זה anabloic משו כזה. אצל בני אדם זה משפיע אחרת כאילו. |
ציטוט:
אני משקיע כותב תגובה ארוכה מנסה להסביר את העיניין מתעצבן באמצע ואז אתה בא וכותב מה שאני מנסה להסביר במשפט אחד!!!!!!!!!!!!! די! לפחות תן לי להרגיש שאני מצדיק ת'חפירות שלי! |
ציטוט:
|
ציטוט:
צריך איזון אחי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ