![]() |
ציטוט:
|
דווקא אתמול שאלתי את המאמן שלי את זה
הוא אמר לי שמשעה-שעה ורבע נהיים קטבולים.. בגלל זה הפכתי את התוכנית לabcd, נסיים מחזור אחד ונראה כל אימון כמה זה יצא.. |
בתפוקת ארנולד אני חושב שהוא התאמן איזה 4-5 שעות רצופות הוא פירק שריר??
אז לא היה מודעות כמו היום או מיתוסים כמו היום לא בהכרך בהקשר הזה אבל היום מאוד מציבים נוסחה כזאת וכולם חושבים שאם תעבור אותה תפרק תשריר הגוף בנוי מאלפי גורמים והוא מאוד מרוכב ואני בספק אם הצליחו להוכיך הכל במדויק |
אני בכלל מתכוון למשהו אחר....
אני עושה abcde כל יום שריר אחר. נניח שסיימתי את החזה (18 סטים), ואני תשוש והיה אימון עצים. לעשות עכשיו עוד רבע שעה/חצי שעה בטן יהיה נורא/ישפיע על משהו? |
ציטוט:
ולא מומלץ לעבור את השעה וחצי כי השריר נכנס למצב קטבולי הרבה אומרים את זה , אבל כמו שסיקס פאק אמר אם אתה באימון שעה וחצי ויש לך כוח לעוד אז אתה מתאמן כמו סיסי, |
ציטוט:
מסיבה מאוד פשוטה הם כבר לא טבעיים, אם חשבתם שסטרואידים למניהם זה קיצור דרך אז זה ממש לא, בנאדם על סטרואידים צריך להתאמן הרבה יותר קשה, לאכול הרבה יותר ולישון הרבה יותר, לכן הם יכולים להרשות לעצמם לעבור את השעה וחצי אימון. מה שסיקס פאק אמר אני מחזק, אושר בקשר לשאלתך, איך יוצא לך אימון בטן רבע שעה? :wacko: על כל פנים תוכניות ABCD או ABCDE לא אמורים לקחת יותר משעה, אז אם תעשה בטן לא יקרה לך כלום |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ