ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   בעיה הקשר לתוכנית hst (https://israelbody.com/showthread.php?t=44874)

Bono 18-11-08 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 702149)
טווח של 8-12 חזרות הוא יותר נכון ל"עיבוי חתך השריר", היפרטרופיה.
5 חזרות יתן לך דגש על היפרטרופיה סרקופלסמית

אפשר פירוש?

Holy_Templar 18-11-08 21:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 702148)
נכון שזה לא מדויק! אבל מה לעשותש-99 אחוז מהאנשים בעולם מתפתחים בצורה אופטימאלית מבחינת גודל בטווח של 8-12 חזרות? בתוך הטווח הזה תצטרך למצוא את מס' החזרות האופטימלי לך

אתה מפספס את הנקודה... לגדול בצורה אפקטיבית ויעילה ב 100% בשבילך זה תוצר של שנים של תזונה נכונה ואימונים .. לא טווח חזרות בלבד..

טווח חזרות זה רק בזעיר אנפין לעומת שנים של גיוונים , תוכניות, תזונה ותוספים .

יקח לך רק שנתיים ראשונות כדי שתלמד איך בכלל הגוף שלך מגיב לתרגילים וטכניקות מסויימות. וכמובן איך הוא מגיב למשקלים ממה הוא גודל וממה לא .

יקח לך שנתיים שלוש רק לדעת מבחינת תזונה מה הכי אפקטיבי עלייך ומה עובד ויעיל הכי טוב בשילוב עם איזה תוכניות...

על מה אתה מדבר... טווח חזרות ?

טווח חזרות זה אפילו לא קצה המזלג ...

The Sun 18-11-08 21:57

שימונז - גוגל\חיפוש אפילו בפורום ותקבל המון חומר

hypertrophy 18-11-08 21:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 702145)
לפי מה שאני קורא אצלך בחתימה למדת ב'שיאים', זה אותו קורס שעוברים בווינגיט?

לא בדיוק....
מבחינת ההסמכה זה אותו קורס פשוט ממה שהספקתי לראות במסגרת העבודה שלי ובמסגרת היכרות עם מדריכים שיצאו מווינגייט הרמה בשיאים בד"כ יותר גבוהה[גם מבחינת מבחני קבלת התעודה שהם הרבה יותר קשים גם מבחינת חומר הלימוד בעיקר בנושאי קינזיולוגיה אנטומיה וטכניקות אימון]

לצערי ראיתי ושמעתי על מדריכים שפשוט הזדעזעתי לשמוע מה יוצא להם מהפה...ויותר גרוע למה הם גורמים למתאמנים
חוץ מזה אחי בנינו....מי שמתבסס בתחום הזה אך ורק על הקורס יהיה מדריך גרוע....בעיקר למדתי מקריאת מאמרים ומניסיון אישי

hypertrophy 18-11-08 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 702153)
אתה מפספס את הנקודה... לגדול בצורה אפקטיבית ויעילה ב 100% בשבילך זה תוצר של שנים של תזונה נכונה ואימונים .. לא טווח חזרות בלבד..

טווח חזרות זה רק בזעיר אנפין לעומת שנים של גיוונים , תוכניות, תזונה ותוספים .

יקח לך רק שנתיים ראשונות כדי שתלמד איך בכלל הגוף שלך מגיב לתרגילים וטכניקות מסויימות. וכמובן איך הוא מגיב למשקלים ממה הוא גודל וממה לא .

יקח לך שנתיים שלוש רק לדעת מבחינת תזונה מה הכי אפקטיבי עלייך ומה עובד ויעיל הכי טוב בשילוב עם איזה תוכניות...

על מה אתה מדבר... טווח חזרות ?

טווח חזרות זה אפילו לא קצה המזלג ...

נו באמת זה ברור!!
אבל המינימום שבן אדם יכול להתחיל איתו זה לדעת מה טווח החזרות שבו הוא אמור לעבוד כמה תרגילים כמה סטים סדר תרגילים ושאר הדברים שבונים לבנאדם את תחילת האימונים עד שהוא מפסיק להתמן[או מת]
אל תהיה קטנוני

Bono 18-11-08 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 702155)
לא בדיוק....
מבחינת ההסמכה זה אותו קורס פשוט ממה שהספקתי לראות במסגרת העבודה שלי ובמסגרת היכרות עם מדריכים שיצאו מווינגייט הרמה בשיאים בד"כ יותר גבוהה[גם מבחינת מבחני קבלת התעודה שהם הרבה יותר קשים גם מבחינת חומר הלימוד בעיקר בנושאי קינזיולוגיה אנטומיה וטכניקות אימון]

לצערי ראיתי ושמעתי על מדריכים שפשוט הזדעזעתי לשמוע מה יוצא להם מהפה...ויותר גרוע למה הם גורמים למתאמנים
חוץ מזה אחי בנינו....מי שמתבסס בתחום הזה אך ורק על הקורס יהיה מדריך גרוע....בעיקר למדתי מקריאת מאמרים ומניסיון אישי

בזה אני מסכים איתך ב100 אחוז.
אתה צריך לראות אצלנו, מדריכים יוצאי וינגייט שלא קוראים מאמרים איזה שטויות הם אומרים ... לפעמים יש לי חשק לדפוק להם דאמבל לראש בגלל שהם מטעים את המתאמנים האחרים...
לא צריך פחמימה בעלת א"ג גבוהה אחרי האימון אלא רק הרבה חלבון, לחיצת כתפיים בעמידה פוגע בגדילה, באימון fbwלמתחיל 9 סטים (!) לשריר גדול ו6 לקטן - אלו רק חלק מהשטויות שיוצאות להם מהפה...

Dark_Muse 18-11-08 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 702137)
לפי מה שאני מבין, אתה אומר שטווח חזרות של 8-12 יתן יותר תוצאות (מבחינת היפוטרופיה) מטווח של 5 חזרות?

http://www.bodyrecomposition.com/tra...rs-part-3.html

אני לא אומר שזה יתן יותר תוצאות. אני רק אומר שלעבוד ב AB זה בסדר גמור למי שרוצה היפרטרופיה ולפתח גוף.

Holy_Templar 18-11-08 22:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 702160)
נו באמת זה ברור!!
אבל המינימום שבן אדם יכול להתחיל איתו זה לדעת מה טווח החזרות שבו הוא אמור לעבוד כמה תרגילים כמה סטים סדר תרגילים ושאר הדברים שבונים לבנאדם את תחילת האימונים עד שהוא מפסיק להתמן[או מת]
אל תהיה קטנוני

אז בבקשה אם אתה מסכים וזה כזה ברור אז אני רוצה לראות את השחיף שיתיימר לבוא למישהו ששוקל 120 קילו וינסה ללמד אותו משהו על עצמו ... :)

כי הוא כבר הגיע לתוצר אפקטיבי והוא ניסה על עצמו הכל והוא יודע על עצמו הכל, מה טוב ומה לא...

לכן אמרתי...

על המשפט הזה... צריך ללכת לטבול את הראש באסלה ולהוריד את המים 3 פעמים לשטוף את החרא החוצה...

או ללכת לתת לעצמך כאפת שטות ללכת להתפלל למחילה ולחזור למחשב...

hypertrophy 18-11-08 22:03

דה סאן לפני שאתה מזלזל באנשים אחרים שכניראה יש להם יותר ידע רלוונטי ויותר ניסיון ברוב הסיכויים הייתי מסתכל קצת על עצמי לפני שאני מוציא שטויות מהפה שלי...מעניין שאתה חושב שאתה המומחה הגדול בפורום הזה לכל נושא האימונים מה שבינתיים לא ניראה כנכון גם מהשטויות שאתה ממליץ לאנשים וגם ממה שאתה בעצמך עושה

Bono 18-11-08 22:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 702168)

תודה אח שלי:king:

ilayzror 18-11-08 22:06

הפוסט הזה יותר מעניין מהאח הגדול

hypertrophy 18-11-08 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 702166)
בזה אני מסכים איתך ב100 אחוז.
אתה צריך לראות אצלנו, מדריכים יוצאי וינגייט שלא קוראים מאמרים איזה שטויות הם אומרים ... לפעמים יש לי חשק לדפוק להם דאמבל לראש בגלל שהם מטעים את המתאמנים האחרים...
לא צריך פחמימה בעלת א"ג גבוהה אחרי האימון אלא רק הרבה חלבון, לחיצת כתפיים בעמידה פוגע בגדילה, באימון fbwלמתחיל 9 סטים (!) לשריר גדול ו6 לקטן - אלו רק חלק מהשטויות שיוצאות להם מהפה...

חחחחחחחחחחחחחחחחח
מצבכם מצוין לעומת הדברים שאני ראיתי ושמעתי....
ראית פעם ילד שכמעט פורץ דיסק על טיבאר?..אני ראיתי לא מחזה יפה
האקס האפס של החברה שלי היה מדריך חד"כ והוא היה נותן לה חימום שעה ספינינג אח"כ[תחזיק חזק] 10 סטים[!!!!!!] של 10 חזרות[!!!!] של כפיפת ירך במכונה!!! ואחרי זה עוד שעה ספינינג מיותר לומר לאיזו פציעה זה הוביל....זאת הרמה שיש עדיין בחוץ...

Dark_Muse 18-11-08 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 702149)
טווח של 8-12 חזרות הוא יותר נכון ל"עיבוי חתך השריר", היפרטרופיה.
5 חזרות יתן לך דגש על היפרטרופיה סרקופלסמית

הפוך ידידי, 15-20 חזרות יתנו יותר דגש על היפרטרופיה סרקופלסמית.
5 חזרות יתנו דגש על היפרטרופיה מיופיברלית (אם ככה כותבים בעברית).

The Sun 18-11-08 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 702171)
דה סאן לפני שאתה מזלזל באנשים אחרים שכניראה יש להם יותר ידע רלוונטי ויותר ניסיון ברוב הסיכויים הייתי מסתכל קצת על עצמי לפני שאני מוציא שטויות מהפה שלי...מעניין שאתה חושב שאתה המומחה הגדול בפורום הזה לכל נושא האימונים מה שבינתיים לא ניראה כנכון גם מהשטויות שאתה ממליץ לאנשים וגם ממה שאתה בעצמך עושה

טוב עזוב יצאתי מהדיון אני באמת שחיף שלא מבין כלום

Bono 18-11-08 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 702179)
חחחחחחחחחחחחחחחחח
מצבכם מצוין לעומת הדברים שאני ראיתי ושמעתי....
ראית פעם ילד שכמעט פורץ דיסק על טיבאר?..אני ראיתי לא מחזה יפה
האקס האפס של החברה שלי היה מדריך חד"כ והוא היה נותן לה חימום שעה ספינינג אח"כ[תחזיק חזק] 10 סטים[!!!!!!] של 10 חזרות[!!!!] של כפיפת ירך במכונה!!! ואחרי זה עוד שעה ספינינג מיותר לומר לאיזו פציעה זה הוביל....זאת הרמה שיש עדיין בחוץ...

:no:
אתה לא מאמין כמה נותנים את המכשיר הזה אצלנו לבנות כחלק מהתוכנית אימון...
פעם עוד הייתי מנסה להסביר למתאמנים אחרים שהוא סתם מזיין להם בשכל ולא מבין כלום מהחיים שלו .. אבל לי הם יקשיבו? הרי הוא זה שעבר הכשרה (עלק )

Bono 18-11-08 22:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ilayzror (הודעה 702178)
הפוסט הזה יותר מעניין מהאח הגדול

לפחות בובליל ושחר נשארו!

Dark_Muse 18-11-08 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 702183)
טוב עזוב יצאתי מהדיון אני באמת שחיף שלא מבין כלום

תראה אין פה מערכת מסרים (מעניין למה?!) אז אני אגיד לך פה על גבי הפורום שלא התכוונתי לפגוע בך או להעליב אותך, ואני מצטער אם עשיתי זאת.

coldfire 18-11-08 22:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 702127)
ואל תדאג אני לא נעלב, פשוט אני תוהה למה אתה מתנסח בצורה גועלית. אני דווקא די קיוותי שהדיון פה יהיה מעניין בלי השמצות אישיות.

אמר הבן אדם שמתנסח בצורה הכי מגעילה שאפשר בכל פעם שיש לו הזדמנות.

Dark_Muse 18-11-08 22:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 702210)
אמר הבן אדם שמתנסח בצורה הכי מגעילה שאפשר בכל פעם שיש לו הזדמנות.

אני לא חושב שאתה טלית שכולה תכלת, אבל אין לי שום בעיה לפתוח דף חדש איתך. אני לא חושב שיצא לי לריב פה עם מישהו בצורה מגעילה חוץ ממך, אבל אני לא אחד שנוטר טינה על גבי האינטרנט.

The Sun 18-11-08 22:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Dark_Muse (הודעה 702181)
הפוך ידידי, 15-20 חזרות יתנו יותר דגש על היפרטרופיה סרקופלסמית.
5 חזרות יתנו דגש על היפרטרופיה מיופיברלית (אם ככה כותבים בעברית).

התבלבלתי ביניהן, האח הגדול וכאלה :happy:
זה בסדר לא נעלבתי, זה לא שאתה כוסית שהרגע אמרה לי שהזין שלי קטן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ