![]() |
אז רגע שוב , בעינייך רוני ודוריין פלצנים? כי הם עושים את האימון שלהם עם רצועות , אתה לא ענית לי .
ולבחור שמעליי , אממ קורן לא ? או איך שלא קוראים לך הבנתי שאתה בגישה של לא לאמן ידיים אלא להתאמן הארדקור גב והידיים יגדלו מצויין , איך השיטה עד עכשיו? כי היד שלך לא ממש מרשימה לפי מה שראיתי. |
בעייני לא אכפת לי מה רוני ודוריין עושים, וזה גם לא עניינך באותה מידה.
אם רוני קולמן עושה חצאי חזרות בבנץ' גם אני אתחיל לעשות? ואם רוני קולמן עושה חתירות כשהוא כמעט עומד גם אני צריך לעשות את זה ככה? זה לא מעניין אותי. |
חבוב אתה חותר למקום לא נכון צורת העבודה של רוני לא מעניינת אותי ולא אותך ואתה גם לא תדע לעולם איך הוא עובד ...
מה שכן זה שהוא עובד עם רצועות זה לא סוד ולא רק הוא , אני לא מבין איך קישרת בין רצועות לזה בחיי. |
ציטוט:
ברור שתתקדם בדד ליפט אתה לא עובד חזק מספיק אז תמיד יהיה לך קל להתקדם :) ביולוגית אנטומית פיזיולוגית ומכל בחינה שלא תרצה משקל שההאמס יוכלו לעמוד בו יהיה גבוה יותר מהמשקל שאמה מסוגלת לעמוד בו ושוב אני מדבר על משקלים מקסימליים ולא משנה אם אתה עושה 5 או 20 חזרות אני מדבר על המשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות בכל טווח חזרות שהוא! ללכת לשחק בפורום תזונה??אני אפילו לא אגיב על הטיפשות הזאת.... חחחחח אעלק להתחזק...איך תתחזק אם אתה לא עובד על המשקל המקסימלי שלך?!?!? |
רצועות זה חלק מצורת עבודה.
זה כמו שאני אשאל אותך אם אתה קורא ל andy bolton פלצן, כי הוא לא משתמש ברצועות ויש לו דדליפט של 1003 פאונד. |
ציטוט:
צר לי לאכזב אותך אבל דדליפט עם משקל מקסימלי גורם לכולם בעיות טכניקה, והחוליה החלשה זה בדרך כלל מה שנשבר. מה הדדליפט המקסימלי שלך, גאון אנטומיה שלי? |
ציטוט:
לא מעניין אותי מה ראית או לא האמת, אבל אני עובד ככה כבר חודשיים ומאוד מרוצה. |
רצועות זה דבר יעיל מאד.
כן, יכול להיות מצב שהאחיזה שלך נחלשת לפני הרגליים נגיד. זה סביר מאד ואין מתאמן שלא משתמש בהם. אם מישהו פה פעם עשה הנפות מתלייה בלי רצועות או שהוא חזק מאד באמות או שהוא לא משתמש במספיק משקל. ואם עשית סטים של דדליפט ואז יש לך עוד תרגיל לאחיזה וכבר נגמרה לך האחיזה מה תעשה? תוותר על התרגיל? האמות שלך כבר קיבלו את הגירוי שלהם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה ראית אותו עושה חזרה אחת בלבד , אני מדבר איתך פה על אימון של וכבד שיש עומס על האמה בחיי אתה משחק אותה או שאתה באמת לא מבין? hypertrophy עזוב זה מיותר שימשיכו בגישת ההארדקור שלהם ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
רוני ודוריאן הם באדיבילדרים אותם לא הכי מעניין כמה משקל זה יוצא וכמה כוח זה יפתח להם מעניין אותם לגדול, והמשקל שהם מרימים הוא בהתאם לדרישות שהם צריכים כדי לגדול, אין להם אינטרס כלשהו כבאדיבילדרים לעשות משהו עם אוריינטציה של כוח hypertrophy, האחיזה בדד ליפט היא בעיה ברגע שאתה מצביע עליה כבעיה ואם הבנץ' פרס שלך גרוע? תתחיל לעשות רבעי חזרות? תעשה בנץ' פרס עם bench shirt? אני לא חושב.. זה לא עובד ככה בלי שום קשר להארדקוריות או ללהיות גבר מה עושים עם האחיזה דפוקה? לא נוהגים כישראלי המצוי ונכנסים לאין כניסה ברוורס, אלא עובדים על שיפור האחיזה, תשאל את deus ex הוא איפהשהו הביא לינק לכתבה שעוזרת לטפל בבעיה בן אדם שמתקשה בסקוואט משתמש לפעמים בקופסא (בוקס סקוואט), אין בזה שום קיצור דרך וזאת שיטה שתופסת תאוצה, אנשים לא מתפשרים על רבע סקוואט אחיזה היא דבר חשוב ואין סיבה לדלג עליה במקום עוד סט של כפיפת אשכים אפשר לאמן את האחיזה |
ותפסיק לכתוב הארדקור בסוף כל משפט שני, מגניב ללמוד מילים חדשות אבל צריך להשתמש בהכל במידה.
יאללה זזתי 8) |
כי אתה וואנבי , נחמד לנסות להיות מה שאתה לא אחי אבל תנחת למציאות לרגע...
|
המציאות הקשה, בה כולם חייבים לקשור את עצמם למשקולות.
|
ציטוט:
תתפלא שכול האנשים הכי חזקים עם האמות הכי חזקות משתמשים ברצועות בזמן האימון זה נותן לך אפשרות להתרכז בהרמה ולא באחיזה וגם שהמוט כבר מתחיל להחליק לך מהיד אתה לא מבצע את התרגיל טוב. |
ציטוט:
גורם לך לבעיות טכניקה...תמשיך להתאמץ בלאחוז את המשקל במקום לבצע את התנועה ותראה שהטכניקה לא תשתפר מה המקסימלי? 100 קילו ל-10 חזרות ד"א...אני עובד חודשיים רק על דד ליפט מסיבות מסוימות ואל תתחיל עם אני מרים יותר כי זה לא העיניין פה...העיניין הוא ההתקדמות והתקדמות של כל שבוע 10 קילו זה מכובד ביותר ותשמע קטע....הטכניקה שלי הרבה יותר טובה מאז שהשתמשתי ברצועות!! גאון אנטומיה שלי שלא מבין את שפוטנציאל הפקת כוח תלוי קשר ישיר בגודל חתך השריר! אתם מצחיקים אותי שאתם משחקים אותה מפתחים כוח אבל עובדים על משקלים נמוכים מהיכולת המקסימלית שלכם.... |
ציטוט:
לגבי האנשים הכי חזקים אתה צודק, אבל צריך לדעת להשתמש ברצועות כשצריך (למשל תרגילים שדורשים משקלים יותר גבוהיים מהדדליפט). רוב האנשים כאן פשוט מוותרים מראש ובוחרים בדרך הקלה של הרצועות. זה מה שמפריע לי. אין לי בעיה אם אתה משתמש ברצועות בצורה חכמה, אבל להשתמש בהן לחתירה זה לא בדיוק חכם. |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחח
אתה אמרת שאתה לא מצליח לשלוט בטכניקה שלך לשחק? אל תדאג...שבוע הבא אני עושה כבר 110 שבוע אחרי 120..... ובינתיים אתה תשחק... אתה יודע מה?......מה היקף יש שלך חמוד? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ