ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   רצועות אחיזה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=44685)

WEST $ SIDE 14-11-08 23:15

אז רגע שוב , בעינייך רוני ודוריין פלצנים? כי הם עושים את האימון שלהם עם רצועות , אתה לא ענית לי .

ולבחור שמעליי , אממ קורן לא ? או איך שלא קוראים לך הבנתי שאתה בגישה של לא לאמן ידיים אלא להתאמן הארדקור גב והידיים יגדלו מצויין , איך השיטה עד עכשיו? כי היד שלך לא ממש מרשימה לפי מה שראיתי.

coldfire 14-11-08 23:18

בעייני לא אכפת לי מה רוני ודוריין עושים, וזה גם לא עניינך באותה מידה.
אם רוני קולמן עושה חצאי חזרות בבנץ' גם אני אתחיל לעשות?

ואם רוני קולמן עושה חתירות כשהוא כמעט עומד גם אני צריך לעשות את זה ככה? זה לא מעניין אותי.

WEST $ SIDE 14-11-08 23:24

חבוב אתה חותר למקום לא נכון צורת העבודה של רוני לא מעניינת אותי ולא אותך ואתה גם לא תדע לעולם איך הוא עובד ...
מה שכן זה שהוא עובד עם רצועות זה לא סוד ולא רק הוא , אני לא מבין איך קישרת בין רצועות לזה בחיי.

hypertrophy 14-11-08 23:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 699412)
לא ברור לי מה אתה לא מבין. אותי לא מעניין בכמה משקל יכול לעמוד שריר ספציפי שלי בגוף. אותי מעניין להיות חזק, וזה כולל להרים את הדדליפט שלך בלי רצועות. אם זה לא ברור לך, אז לך לשחק בפורום תזונה או משהו.

עד עכשיו האחיזה שלי לא מנעה ממני להתקדם בדדליפט, ואם תשים לב, הדבר הראשון שקורה בדדליפט כבד זה גב שמתעקם, לא מוט שנופל בגלל אחיזה חלשה.

חחחחח אחלה בעיות בטכניקה זה לא אומר שאתה עובד כבד ידידי....
ברור שתתקדם בדד ליפט אתה לא עובד חזק מספיק אז תמיד יהיה לך קל להתקדם :)
ביולוגית אנטומית פיזיולוגית ומכל בחינה שלא תרצה משקל שההאמס יוכלו לעמוד בו יהיה גבוה יותר מהמשקל שאמה מסוגלת לעמוד בו ושוב אני מדבר על משקלים מקסימליים ולא משנה אם אתה עושה 5 או 20 חזרות אני מדבר על המשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות בכל טווח חזרות שהוא!

ללכת לשחק בפורום תזונה??אני אפילו לא אגיב על הטיפשות הזאת....
חחחחח אעלק להתחזק...איך תתחזק אם אתה לא עובד על המשקל המקסימלי שלך?!?!?

coldfire 14-11-08 23:25

רצועות זה חלק מצורת עבודה.

זה כמו שאני אשאל אותך אם אתה קורא ל andy bolton פלצן, כי הוא לא משתמש ברצועות ויש לו דדליפט של 1003 פאונד.

coldfire 14-11-08 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 699425)
חחחחח אחלה בעיות בטכניקה זה לא אומר שאתה עובד כבד ידידי....
ברור שתתקדם בדד ליפט אתה לא עובד חזק מספיק אז תמיד יהיה לך קל להתקדם :)
ביולוגית אנטומית פיזיולוגית ומכל בחינה שלא תרצה משקל שההאמס יוכלו לעמוד בו יהיה גבוה יותר מהמשקל שאמה מסוגלת לעמוד בו ושוב אני מדבר על משקלים מקסימליים ולא משנה אם אתה עושה 5 או 20 חזרות אני מדבר על המשקל המקסימלי שאתה יכול לעשות בכל טווח חזרות שהוא!

ללכת לשחק בפורום תזונה??אני אפילו לא אגיב על הטיפשות הזאת....
חחחחח אעלק להתחזק...איך תתחזק אם אתה לא עובד על המשקל המקסימלי שלך?!?!?

צר לי לאכזב אותך אבל דדליפט עם משקל מקסימלי גורם לכולם בעיות טכניקה, והחוליה החלשה זה בדרך כלל מה שנשבר.

מה הדדליפט המקסימלי שלך, גאון אנטומיה שלי?

The Sun 14-11-08 23:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 699417)
אז רגע שוב , בעינייך רוני ודוריין פלצנים? כי הם עושים את האימון שלהם עם רצועות , אתה לא ענית לי .

ולבחור שמעליי , אממ קורן לא ? או איך שלא קוראים לך הבנתי שאתה בגישה של לא לאמן ידיים אלא להתאמן הארדקור גב והידיים יגדלו מצויין , איך השיטה עד עכשיו? כי היד שלך לא ממש מרשימה לפי מה שראיתי.

קורן.
לא מעניין אותי מה ראית או לא האמת, אבל אני עובד ככה כבר חודשיים ומאוד מרוצה.

tomerA 14-11-08 23:33

רצועות זה דבר יעיל מאד.
כן, יכול להיות מצב שהאחיזה שלך נחלשת לפני הרגליים נגיד. זה סביר מאד ואין מתאמן שלא משתמש בהם.
אם מישהו פה פעם עשה הנפות מתלייה בלי רצועות או שהוא חזק מאד באמות או שהוא לא משתמש במספיק משקל.
ואם עשית סטים של דדליפט ואז יש לך עוד תרגיל לאחיזה וכבר נגמרה לך האחיזה מה תעשה? תוותר על התרגיל? האמות שלך כבר קיבלו את הגירוי שלהם.

coldfire 14-11-08 23:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomera (הודעה 699433)
רצועות זה דבר יעיל מאד.
כן, יכול להיות מצב שהאחיזה שלך נחלשת לפני הרגליים נגיד. זה סביר מאד ואין מתאמן שלא משתמש בהם.
אם מישהו פה פעם עשה הנפות מתלייה בלי רצועות או שהוא חזק מאד באמות או שהוא לא משתמש במספיק משקל.
ואם עשית סטים של דדליפט ואז יש לך עוד תרגיל לאחיזה וכבר נגמרה לך האחיזה מה תעשה? תוותר על התרגיל? האמות שלך כבר קיבלו את הגירוי שלהם.

סביר להניח שהתרגיל שתעשה אחרי דדליפט לא יהיה קרוב למשקלים של הדדליפט, אז עדיין לא אמורה להיות לך בעיה להחזיק אותו.

WEST $ SIDE 14-11-08 23:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 699427)
רצועות זה חלק מצורת עבודה.

זה כמו שאני אשאל אותך אם אתה קורא ל andy bolton פלצן, כי הוא לא משתמש ברצועות ויש לו דדליפט של 1003 פאונד.

אתה ראית אותו עושה חזרה אחת בלבד , אני מדבר איתך פה על אימון של וכבד שיש עומס על האמה בחיי אתה משחק אותה או שאתה באמת לא מבין?

hypertrophy עזוב זה מיותר שימשיכו בגישת ההארדקור שלהם ...

coldfire 14-11-08 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 699438)
אתה ראית אותו עושה חזרה אחת בלבד , אני מדבר איתך פה על אימון של וכבד שיש עומס על האמה בחיי אתה במשחק אותה או שאתה באמת לא מבין?

Hypertrophy עזוב זה מיותר שימשיכו בגישת ההארדקור שלהם ...

לא, אני לא מבין מה קשה להחזיק משקל של חתירה אם אתה מסוגל להחזיק הרבה יותר בדדליפט.

reshos123 14-11-08 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 699417)

רוני ודוריאן הם באדיבילדרים אותם לא הכי מעניין כמה משקל זה יוצא וכמה כוח זה יפתח להם
מעניין אותם לגדול, והמשקל שהם מרימים הוא בהתאם לדרישות שהם צריכים כדי לגדול, אין להם אינטרס כלשהו כבאדיבילדרים לעשות משהו עם אוריינטציה של כוח

hypertrophy, האחיזה בדד ליפט היא בעיה ברגע שאתה מצביע עליה כבעיה
ואם הבנץ' פרס שלך גרוע? תתחיל לעשות רבעי חזרות? תעשה בנץ' פרס עם bench shirt? אני לא חושב..
זה לא עובד ככה בלי שום קשר להארדקוריות או ללהיות גבר
מה עושים עם האחיזה דפוקה? לא נוהגים כישראלי המצוי ונכנסים לאין כניסה ברוורס, אלא עובדים על שיפור האחיזה, תשאל את deus ex הוא איפהשהו הביא לינק לכתבה שעוזרת לטפל בבעיה

בן אדם שמתקשה בסקוואט משתמש לפעמים בקופסא (בוקס סקוואט), אין בזה שום קיצור דרך וזאת שיטה שתופסת תאוצה, אנשים לא מתפשרים על רבע סקוואט

אחיזה היא דבר חשוב ואין סיבה לדלג עליה
במקום עוד סט של כפיפת אשכים אפשר לאמן את האחיזה

The Sun 14-11-08 23:45

ותפסיק לכתוב הארדקור בסוף כל משפט שני, מגניב ללמוד מילים חדשות אבל צריך להשתמש בהכל במידה.
יאללה זזתי 8)

WEST $ SIDE 14-11-08 23:48

כי אתה וואנבי , נחמד לנסות להיות מה שאתה לא אחי אבל תנחת למציאות לרגע...

coldfire 14-11-08 23:53

המציאות הקשה, בה כולם חייבים לקשור את עצמם למשקולות.

tomerA 14-11-08 23:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 699441)
לא, אני לא מבין מה קשה להחזיק משקל של חתירה אם אתה מסוגל להחזיק הרבה יותר בדדליפט.

כי אם אתה לא היית מתעייף אתה היית יכול לעשות את המקסימום שלך יותר מסט אחד למשל <_<
תתפלא שכול האנשים הכי חזקים עם האמות הכי חזקות משתמשים ברצועות בזמן האימון זה נותן לך אפשרות להתרכז בהרמה ולא באחיזה וגם שהמוט כבר מתחיל להחליק לך מהיד אתה לא מבצע את התרגיל טוב.

hypertrophy 15-11-08 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי coldfire (הודעה 699429)
צר לי לאכזב אותך אבל דדליפט עם משקל מקסימלי גורם לכולם בעיות טכניקה, והחוליה החלשה זה בדרך כלל מה שנשבר.

מה הדדליפט המקסימלי שלך, גאון אנטומיה שלי?

:):):):) אתה פשוט אפס....
גורם לך לבעיות טכניקה...תמשיך להתאמץ בלאחוז את המשקל במקום לבצע את התנועה ותראה שהטכניקה לא תשתפר

מה המקסימלי? 100 קילו ל-10 חזרות
ד"א...אני עובד חודשיים רק על דד ליפט מסיבות מסוימות ואל תתחיל עם אני מרים יותר כי זה לא העיניין פה...העיניין הוא ההתקדמות והתקדמות של כל שבוע 10 קילו זה מכובד ביותר ותשמע קטע....הטכניקה שלי הרבה יותר טובה מאז שהשתמשתי ברצועות!!
גאון אנטומיה שלי שלא מבין את שפוטנציאל הפקת כוח תלוי קשר ישיר בגודל חתך השריר!

אתם מצחיקים אותי שאתם משחקים אותה מפתחים כוח אבל עובדים על משקלים נמוכים מהיכולת המקסימלית שלכם....

coldfire 15-11-08 00:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tomera (הודעה 699454)
כי אם אתה לא היית מתעייף אתה היית יכול לעשות את המקסימום שלך יותר מסט אחד למשל <_<
תתפלא שכול האנשים הכי חזקים עם האמות הכי חזקות משתמשים ברצועות בזמן האימון זה נותן לך אפשרות להתרכז בהרמה ולא באחיזה וגם שהמוט כבר מתחיל להחליק לך מהיד אתה לא מבצע את התרגיל טוב.

המשפט הראשון שלך לא בהכרח נכון. זה בעיקר אצל אנשים שהרגילו את עצמם לרצועות.

לגבי האנשים הכי חזקים אתה צודק, אבל צריך לדעת להשתמש ברצועות כשצריך (למשל תרגילים שדורשים משקלים יותר גבוהיים מהדדליפט).
רוב האנשים כאן פשוט מוותרים מראש ובוחרים בדרך הקלה של הרצועות. זה מה שמפריע לי. אין לי בעיה אם אתה משתמש ברצועות בצורה חכמה, אבל להשתמש בהן לחתירה זה לא בדיוק חכם.

coldfire 15-11-08 00:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 699463)
:):):):) אתה פשוט אפס....
גורם לך לבעיות טכניקה...תמשיך להתאמץ בלאחוז את המשקל במקום לבצע את התנועה ותראה שהטכניקה לא תשתפר

מה המקסימלי? 100 קילו ל-10 חזרות
ד"א...אני עובד חודשיים רק על דד ליפט מסיבות מסוימות ואל תתחיל עם אני מרים יותר כי זה לא העיניין פה...העיניין הוא ההתקדמות והתקדמות של כל שבוע 10 קילו זה מכובד ביותר ותשמע קטע....הטכניקה שלי הרבה יותר טובה מאז שהשתמשתי ברצועות!!
גאון אנטומיה שלי שלא מבין את שפוטנציאל הפקת כוח תלוי קשר ישיר בגודל חתך השריר!

אתם מצחיקים אותי שאתם משחקים אותה מפתחים כוח אבל עובדים על משקלים נמוכים מהיכולת המקסימלית שלכם....

אתה החמור שהתחיל עם זה שאני לא עובד קשה ולא מתחזק. אז לך תתאמן עם ה 100 קילו שלך. נורא עצוב לי שאתה לא שולט במערכת עצבים שלך ולא מצליח לשלוט בטכניקה בלי רצועות.

hypertrophy 15-11-08 00:12

חחחחחחחחחחחחחחח
אתה אמרת שאתה לא מצליח לשלוט בטכניקה שלך
לשחק? אל תדאג...שבוע הבא אני עושה כבר 110
שבוע אחרי 120.....
ובינתיים אתה תשחק...
אתה יודע מה?......מה היקף יש שלך חמוד?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ