ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   חברה קניתי אבקה אופטימום לא כשרה כנסו בבקשה... (https://israelbody.com/showthread.php?t=43607)

m0she 27-10-08 14:50

לא צריך להביא רב. הוא קיבל פה תשובה שאין הכשר וזהו. מעבר לזה כל אחד עושה מה בראש שלו. אתה אל תדחוף לי תזונה עם אמונה אבל. נראה לך שחזיר לא בריא? תביא סמוכין. אין לך? תשתוק. ותזהר להגיד לי עכשיו "אבל אבל", אנחנו לא פותחים ויכוח.

avlier 28-10-08 08:15

סבבה אחי קיצר בקיצור אחי האבקות לא כשרות ויש מצב שיש בטעם חרקים ודברים ושי כאלו שאומרים שאין לא חרקים ולא כלום אז פה זה עומד על 50% 50% כול עוד שיש סיכון זה לא כשר...
ופתחו פה פעם הודעה על האבקה של צ'מפיון שאמרו שעלול להכיל עיקבות של סרטנים ........
אין לך מה לפחד אנשים היקנו תאבקות כרגיל אאחי אל תידג 99% פה לא יודעים מה זה דת אז אין לך מה לפחד הבויה

קודם כול שדיברתי אל חזיר זה לא כשור לאבקה זה בלי כשר לאבקה פשוט אומרים שחזיר זה לא בריא זה הכול מה הבעיה ... סמוכין על חזיר מאיפה אני יביא לך מה אני יחפש לך בתורה אני יברר בנושא ואני יביא תשובה ..

אני פשוט אומר תאמת אחי זה לא יפה לדחוף לאשים אבקה לא כשרה ולהגיד כן אי כן כשרה מה יש בה כבר זה לא בסדר . הם אומרים פה שאין הכשר אבל אי כשרה אתה מבין זאות הבעיה פה ..

בקיצור אין פה תשובה לאפחד האבקה כן כשרה או לא כשרה אין תשובה לאפחד

SiX PACK 28-10-08 08:46

lol m0she :D

VIKING 28-10-08 09:05

משה תראה לי איך לעזאזל שמים לי בשוקולד חומרים מחרקים!!! עלית הולכת לקבל תביעה לתחת!!! מה אני תאילנדי??? גועל נפש!

m0she 28-10-08 09:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי avlier (הודעה 685605)
סבבה אחי קיצר בקיצור אחי האבקות לא כשרות ויש מצב שיש בטעם חרקים ודברים ושי כאלו שאומרים שאין לא חרקים ולא כלום אז פה זה עומד על 50% 50% כול עוד שיש סיכון זה לא כשר...
ופתחו פה פעם הודעה על האבקה של צ'מפיון שאמרו שעלול להכיל עיקבות של סרטנים ........
אין לך מה לפחד אנשים היקנו תאבקות כרגיל אאחי אל תידג 99% פה לא יודעים מה זה דת אז אין לך מה לפחד הבויה

קודם כול שדיברתי אל חזיר זה לא כשור לאבקה זה בלי כשר לאבקה פשוט אומרים שחזיר זה לא בריא זה הכול מה הבעיה ... סמוכין על חזיר מאיפה אני יביא לך מה אני יחפש לך בתורה אני יברר בנושא ואני יביא תשובה ..

אני פשוט אומר תאמת אחי זה לא יפה לדחוף לאשים אבקה לא כשרה ולהגיד כן אי כן כשרה מה יש בה כבר זה לא בסדר . הם אומרים פה שאין הכשר אבל אי כשרה אתה מבין זאות הבעיה פה ..

בקיצור אין פה תשובה לאפחד האבקה כן כשרה או לא כשרה אין תשובה לאפחד

מה שכתבת על חזיר לא נכון מבחינה תזונתית. אתה לא רוצה לאכול כי כתוב בתורה? אל תאכל. גם שם לא כתוב שזה בעיה תזונתית.

חאלס לחפור.

m0she 28-10-08 09:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי viking (הודעה 685618)
משה תראה לי איך לעזאזל שמים לי בשוקולד חומרים מחרקים!!! עלית הולכת לקבל תביעה לתחת!!! מה אני תאילנדי??? גועל נפש!

השוקולד של עלית כשר, אין בו חומרים כאלה.

meirz15 02-11-08 10:18

חברה לא הייתי פה שבוע הייתי בצבא מצטער שלא עניתי חזרתי היום אז ככה האבקה אני מוכר אותה ב 200 שקל היא עלתה לי 320 בבית מרקחת ואני גר בטבריה

זה האייסקיו שלי תיצרו איתי קשר מי שרוצה ומעוניין
286320480

תודה.

meirz15 02-11-08 11:17

סליחה תיקון טעות לא שמתי לב שבאתר מוכרים תאבקה ב 350 ובאמת בקושי נגעתי בה בקושי 10 סקופים לקחתי ממנה היא עוד מלאה
המחיר שאני רוצה עלייה 250 ש"ח

הורדתי 100 שקל אני חושב שזה מספיק.

meirz15 02-11-08 11:19

אה ודרך אגב אני יהיה באיזור חיפה והמרכז היום ומחר אז מי שרוצה וגר באיזורים האלה שיגיד לי באייסקיו...

senate 02-11-08 18:00

ואם באתר היו מוכרים ב 1000 אז היית מוכר ב900 כי 100 שקל זה מספיק ?

מץץ מחיר אתה לא יכול פתאום להעלות אותו ככה , פרנציפ אף אחד לא יקנה אותה

אנשים גם משיגים אותה באיזור המרכז ב 290 ופחות מזה (לא מזמן מישהו רשם 260 במכון שהוא מתאמן בו)

meirz15 02-11-08 18:25

צודק אחי פשוט אני מתבעס שבקושי השתמשתי בו באמת בלחץ 10 סקופים הוא עוד מלא חדש
אבל סבבה צודק אחי טעות שלי המחיר הוא 200 ש"ח אני פשוט חייב להיפטר ממנו כדי ליקנות את האופטימלי הכשר חלב ישראל למה זה לא כשר החרא הזה ואני דתי.

zuko 02-11-08 18:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי meirz15 (הודעה 689743)
צודק אחי פשוט אני מתבעס שבקושי השתמשתי בו באמת בלחץ 10 סקופים הוא עוד מלא חדש
אבל סבבה צודק אחי טעות שלי המחיר הוא 200 ש"ח אני פשוט חייב להיפטר ממנו כדי ליקנות את האופטימלי הכשר חלב ישראל למה זה לא כשר החרא הזה ואני דתי.

אז תהיה צדיק,ותתרום את האבקה לשרירנים ניזקקים.

meirz15 02-11-08 18:56

אחי זה לא מצחיק.
שמע מי שרוצה ורציני שיוסיף אותי 286320480 אייסיקיו שלי
אני מוכר אותה ב 200
באמת שהיא חדשה ובקושי נגעתי בה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ