![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
:sbb2::sbb2::sbb2:
ציטוט:
|
אניי הייתי רוצה להישאר כל החיים על 12-10 עם קצת קוביות קצת פסים וגם מסה מכובדת
|
ציטוט:
|
מאסה מכובדת אבל לא חטוב חטוב שיראו קצת תקוביות וחיטובים בקטנה לא יבש כמו הנגב שיהיה בשרר
|
מעט מאסה וחיטוב.
|
ציטוט:
אני מעדיף לשבת על עוגה, ולאכול זין, ולא ההיפך ! הסיבה פשוטה, לזין ערכים יותר טובים מלעוגה :lol: |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הרצפה פהה חחחחחחח |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח איזה גשם אחי מזה כמו טמבל השארתי את החלון פתוח כל המיטה שלי מים |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גלעד אני מזיע כבר מרוב צחוק חחחחחחחחח רצחת אותי פה :):):):) עם כל השחיפונים שלך חחחחח
|
ציטוט:
טוסט שחיפונים 100 שחיפים בתוך בייגלה מחיטה מלאה יש בזה גג 10 גרם חלבון:( בקיצור בקשר לפוסט?משפט אחד size does matter משפט שמרקוס רול ואמר ופה ניסגרת הדיעה שלי בדיון:) |
ציטוט:
הרגת אותי!!!!! Lllllllllllooooooooooolllllllll |
ציטוט:
שמע , אני על 15 אחוז שומן + - ועם מסה לא גדולה ממש. אתה ממליץ לי לחטב או לעלות במסה? כי לפי מה שכתבת אני צריך לעשות חיטוב. אבל לעשות חיטוב ושלא יהיה לך מסה זה לא סתמי? ציטוט:
|
סטרואידים.
|
ציטוט:
לא טבעי הכוונה לשימוש בחומרים אנאבוליים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רציני בפיתוח הזה לא פחות מכל אחד בפורום הזה. זה שאני מתחיל במצבשל אחוז שומן לא גבוהה לא אומר שאני לא מתאמן. וhardcore , תראה מה החלטתי לעשות תגיד לי אם אני טועה. מכיוון שעכשיו מתחיל החורף והכל, החלטתי לעשות מסה עד ינואר. בינואר כנראה אני יהיה בסביבות 17-18 אחוז שומן , ואז אתחיל חיטוב עד 10-12 אחוזים, יקח לי בערך 2-4 חודשים. ומשם אחזור למסה הרבה יותר ארוכה. נשמע ראלי? |
אני מעדיף להיות מאסיבי מאשר חטוב,
שיהיה עלי מסה יפה וחיטוב שיהיה אפשר לראות בבירור את הבטן |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ