![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
וואי זה כל כךךךך מעצבןןןן!!צריך לעבוד והמכון נסגר מוקדם בגלל ערב חג ובסוף קורה שלא מספיקים לאימון :/.נקווה שיהיה טוב בפסח :)
|
יוסי די להתבכיין , תפסיק לסגור את החנות כל יום ב9 אז יהיה לך יותר זמן.
|
פתחת את האשכול בפורום הלא נכון, בפעם הבאה נא לשים לב בבקשה.
הועבר לפיתוח גוף כללי. |
ציטוט:
שנה שעברה היתי מטורף, עליתי כמו מאניוק, סיימתי מאסה על יותר מ 20, זה עזר לי להעלות הרבה גודל, אבל עלה לי בחיטוב של כמעט חצי שנה. הפעם הייתי הרבה יותר חכם, אני מעריך שאין עלי יותר מ 15 אחוז כי רואים עדיין קצת ריבועים (אדמור אנא עדותך על האימון אצלך בשבוע שעבר...) וזה על משקל של 97 בגובה 169. אני לא אתחרה השנה אלא שנה הבאה כך שיש לי כרגע התלבטות האם לעשות חיטוב קטן לקיץ הזה או להמשיך מאסה רצוף. כרגע נראה שאני אלך על האופציה הראשונה, זה בריא לפעמים להתנקות קצת משומן, אבל זה יהיה חיטוב ממש סביל שיתמקד יותר בהוספת אירובי ופחות בדיאטה (אולי שדרוגים פה ושם). |
ודרך אגב אור, אם אני אוכל כמוך מתוקים ושטויות זה יהיה אוי ואבוי מבחינתי, גם בשנה שעברה לא עשיתי את זה, הגוף שלי נוטה לאגור שומן בלי בעיה כאשר אני משחרר לו חבל.
אני מתנזר לגמרי ממתוקים ושטויות, אולי תראה אותי מקפיץ קוביית שוקולד אחד ביום שבת עם הקפה בבוקר. הפינוק שלי זה עוגית החלבון החדשה של מטריקס, טעים כמו עוגה וחוסך ייסורי מצפון! |
הרגתם אותיייייייייייייי.... דבר ראשון קובי תרגע, אני צריך לפרנס , אני לא ילד עם שמנת בפה :), אוריס איך ראית אותי ולא אמרת שלום , אין כבוד בינינו תראה את עומר במר צפון חיבק אותי ונישק אותי כמעט לקחנו חדר :) מת עליך עומר ( אל תשכח 2010) , בכל מקרה אני מלא נוזלים ואני עוד עולה במשקל..., היטמן איפה אתה מתאמן? עם אחי?, ואחרון חביב לשביל ליצור קשר yosiple@walla.co.il המייל שלי .
|
"במקום שיש כאב, יש חיים " תבוא לחנות אני אכאיב לך מתוק שלי...
|
ציטוט:
|
תן כבוד אני אחד מעמודי התווח של המקום.בתכלס נראה בן :):):):), אין שריר בפיגור ואפילו עכשיו במסה לא עברת עדין את ה-30% שומן
|
לא ילד שמנת עילוי גנטי יותר מתאים לי
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ