ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אני חדש, הבאתי תמונות + בקשה לעזרה.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=4212)

HHHEELLBBOOYY 09-01-07 21:47

יש בסיס !!!
תקרא מאמרים גבר!!!!!!! זה הדרך הבטוחה להצלחה,

אבל בשתי מילים - מכון מטבח

IGOR 09-01-07 22:44

מאסה אחי מאסה..

Bodybuilder 10-01-07 12:49

יש לך מאמרים באתר פה ! כנס לדף ראשי ותתחיל לקרוא !
אתה צריך לעלות במסה

Leo 10-01-07 16:15

תגיד , מה הקטע של התמונות פנים ?

נראה לי הכתפיים שלך לא רעות תמשיך לעבוד עליהם

חסר לך חזה וגב
ואין לי מושג בקשר לרגליים

shaytaub 10-01-07 17:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Leo
תגיד , מה הקטע של התמונות פנים ?

נראה לי הכתפיים שלך לא רעות תמשיך לעבוד עליהם

חסר לך חזה וגב
ואין לי מושג בקשר לרגליים

התמונות פנים יצאו בגלל שכל התמונות צולמו בזמנים שונים כשלא ממש צילמתי את השרירים אלא יותר את עצמי.. מבין למה?

dstyle 10-01-07 17:06

שמע אחי תקרא את כל המאמרים על עלייה במסה בעייקר תזונה ואימונים נכונים תתמיד באימונים תתאמן תטחן תאכל בכמויות דברים נכונים וטובים עם מבנה כמו שלך תעלה מהר בשריר עם עבודה נכונה ותראה טוב יותר יחד עם זאת לא תעלה הרבה באחוזי שומן שברגע שתרצה תוכל לחטב,בקשר לקוביות תעבוד על שרירי הבטן והאלכסונים חיטוב כעת לא יעזור שפר את השריר תחטב כשיגיע הזמן אתה צריך לדפוק מסה רצינית עכשיו

shaytaub 10-01-07 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
יש בסיס !!!
תקרא מאמרים גבר!!!!!!! זה הדרך הבטוחה להצלחה,

אבל בשתי מילים - מכון מטבח

חחחחחחח אהבתי..... מכון מטבח :p
אז כל מה שצריך לעשות (בעיקרון) זה לטחון ולהתאמן חזק?? ואז להיכנס לתקופת חיטוב אם הבנתי נכון...??

shaytaub 10-01-07 17:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
שמע אחי תקרא את כל המאמרים על עלייה במסה בעייקר תזונה ואימונים נכונים תתמיד באימונים תתאמן תטחן תאכל בכמויות דברים נכונים וטובים עם מבנה כמו שלך תעלה מהר בשריר עם עבודה נכונה ותראה טוב יותר יחד עם זאת לא תעלה הרבה באחוזי שומן שברגע שתרצה תוכל לחטב,בקשר לקוביות תעבוד על שרירי הבטן והאלכסונים חיטוב כעת לא יעזור שפר את השריר תחטב כשיגיע הזמן אתה צריך לדפוק מסה רצינית עכשיו

אוקיי אחי.. תודה...
רק הבעיה היא פה שאני לא רוצה להראות מפלצת (שרירים בכל איבר בגוף שלי).. לא שאני אומר שזה רע, פשוט אנירוצה להיות מחוטב עם מסת שרירים נורמאלית.. בגלל זה אני מבקש המלצות על מה לעשות ואילו מאמרים לקרוא..

shaytaub 10-01-07 17:09

נ.ב.

מחר אני סוגר שבת בבסיס.... חמשוש....
איך לעזאזל אני אתאמן חמישי ושבת? Fuck :|

oR1515 10-01-07 22:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
קטנה מאוד.. נראה לי 29 ס"מ היקף 30 במקרה הטוב

תגזיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזה 30 היקף מה אתה מיסטבלת עליו ככה יש לו ת33 ככה אני מאמין

dstyle 11-01-07 14:17

אחי אין דרך מסויימת אתה לא רוצה להיות מפלצת? פשוט תעלה במסה עד לשלב שיספיק לך ואז תחטב אם יהיה צורך ותעבוד על שימור הגוף שלך אין שיטה להיות מפלצת ושיטה להיות חטוב ושרירי אלה שלבים פשוט

kma_2 11-01-07 14:26

נופר?!...תגיד אתה מהצפון?!...ניראה מוכר באמא שלי.....ומן הסתם שמסה....תעלה איזה 5-10 קילו שרירים ואחרי זה תבוא ותתלונן על חיטוב....

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ