![]() |
יש בסיס !!!
תקרא מאמרים גבר!!!!!!! זה הדרך הבטוחה להצלחה, אבל בשתי מילים - מכון מטבח |
מאסה אחי מאסה..
|
יש לך מאמרים באתר פה ! כנס לדף ראשי ותתחיל לקרוא !
אתה צריך לעלות במסה |
תגיד , מה הקטע של התמונות פנים ?
נראה לי הכתפיים שלך לא רעות תמשיך לעבוד עליהם חסר לך חזה וגב ואין לי מושג בקשר לרגליים |
ציטוט:
|
שמע אחי תקרא את כל המאמרים על עלייה במסה בעייקר תזונה ואימונים נכונים תתמיד באימונים תתאמן תטחן תאכל בכמויות דברים נכונים וטובים עם מבנה כמו שלך תעלה מהר בשריר עם עבודה נכונה ותראה טוב יותר יחד עם זאת לא תעלה הרבה באחוזי שומן שברגע שתרצה תוכל לחטב,בקשר לקוביות תעבוד על שרירי הבטן והאלכסונים חיטוב כעת לא יעזור שפר את השריר תחטב כשיגיע הזמן אתה צריך לדפוק מסה רצינית עכשיו
|
ציטוט:
אז כל מה שצריך לעשות (בעיקרון) זה לטחון ולהתאמן חזק?? ואז להיכנס לתקופת חיטוב אם הבנתי נכון...?? |
ציטוט:
רק הבעיה היא פה שאני לא רוצה להראות מפלצת (שרירים בכל איבר בגוף שלי).. לא שאני אומר שזה רע, פשוט אנירוצה להיות מחוטב עם מסת שרירים נורמאלית.. בגלל זה אני מבקש המלצות על מה לעשות ואילו מאמרים לקרוא.. |
נ.ב.
מחר אני סוגר שבת בבסיס.... חמשוש.... איך לעזאזל אני אתאמן חמישי ושבת? Fuck :| |
ציטוט:
|
אחי אין דרך מסויימת אתה לא רוצה להיות מפלצת? פשוט תעלה במסה עד לשלב שיספיק לך ואז תחטב אם יהיה צורך ותעבוד על שימור הגוף שלך אין שיטה להיות מפלצת ושיטה להיות חטוב ושרירי אלה שלבים פשוט
|
נופר?!...תגיד אתה מהצפון?!...ניראה מוכר באמא שלי.....ומן הסתם שמסה....תעלה איזה 5-10 קילו שרירים ואחרי זה תבוא ותתלונן על חיטוב....
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ