![]() |
חחחחחחחחח שיו מה זה הדבר הזה איך הוא עובד יד קדמית?
בדיחה |
יש לו תמונה בתור בנאדם שמן ממשלא נגיד מתאמן עם מאסה רצינית אלא ממש ממש שמן ורואים לפני ואחרי כולו שרירי והכל...עכשיו מה מוזר....באתר כתוב שהוא מתאמן מגיל 13....?אז...אמממ....מה העיניין פה?
|
האימון יד קידמית הרג אותי :):):):)
העיקר הוא שם חגורה לגב xd וביד אחורית הוא שילב רבע לאנג' עם כל חזרה XD |
ציטוט:
|
מעניין מה ניגרי ..ועוד מיתחרים בפורום יחשבו על זה.ץ
|
חחחחחחחחחחחחחחח ..מה שעצוב זה שהוא מלמד אחרים איך להפצע
|
ציטוט:
צריך להכניס את הבן אדם לכלא- מה שהוא כותב שם זה הונאה. |
חחחחחחחחחחחח איזה בלרינה יאללה
כואב לי הגב רק מלראות אותו מתאמן |
ציטוט:
יודע מה? 20,000. תגיד לו שאני מוכן להשתתף בניסוי. הולך? יש לי את הכסף נזיל לחלוטין, אל תדאג, תשאל אותו אם הוא מוכן. |
ציטוט:
ואי ואי ואי אבל הכי קרע אותו איך שהוא עשה תיד קידמית :):):):) לא יודע איך הוא הפך אותו לתרגיל גב, דוגרי איך אף אחד לא מעיר לו על זה מכול הציטינג שראיתי זה הדבר בכי הזוי שיש, |
ציטוט:
ראיתה תיד אחורית :) :): :) |
ציטוט:
הוא שם משקלים ולא מצליח להרים אותם אם תשים לב בלחיצה צרפתית ההוא עושה את כל העבודה, והכי מצחיק זה שהוא עשה תירידות על הספסל איך הוא התקפל שמה עזוב שהוא לא ירד ולא עלה אחרי 5 שניות הוא הפיל הכל,(זה היה הקטע שהכי הגיע לו אמרתי הלוואי יקרה לו משהוא), ובאיזה חוואה הם עושים את זה ההוא מתחיל לדבר בפלאפון קיצר תשארו עם גיל גרנות ואל תחסכו. |
ציטוט:
תיראה ..שהוא עשה יד קידמית במוט אולימפי ישבתי וצחקתי אם עצמי כאילו ראיתי סוס שיודע לעוף אחי..חח.חח..ובסוף היד קידמית הוא עושה יד קידמית בתרגיל האחרון אם קבלים ..יענו החוט הזה.. על הפנים. יד אחורית הוא הולך אם המרפק אחורה קדימה אחורה קדימה..שזה לא הולך ככה.כאילו שמע התמונה שלו בהתחלה די טובה אבל הוא גמור לאלה לדעתי .. חח והוא בחיים בטח לא עבד על רגליים.הם לא ניראות שהוא עבד על האצבע ברגל אפילו..בקיצור אני לא מבין מה הקטע כאילו מה הוא חושב לעצמו?תעזור לי לחשוב גבר גבר. |
ציטוט:
הדבר שאני לא מבין ביכלל אבל בכלל זה איך הוא הגיע למה שהוא היה, כאילו אני שובר את הראש ואומר לעצמי אם ככה הוא היתאמן איך הוא הגיע למה שהוא היה בתמונות, |
ציטוט:
גם היום הוא כזה... לא מבין למה הוא הציג את הסרטונים האלה ... |
ציטוט:
גמאני באתי לירשום לך את זה אחי..לא יודע איך הוא היה מר ישראל יודע מה תביא תשם שלו איך קוראים לו אני ימצא תמונות שלו ..אני ינסה לימצוא אחי. ולך תידע איך הרמה ב2001 ואחת היתה וכול הזמן חברה לא יודע מזאת אמרה ללא שימוש בסטרואידים חחח..אבל לדעתי הוא מר ישראל החטטוב יש מצב?:10: |
ציטוט:
באתר אומרים לך את השם שלו מיליון עם בערך וכתוב בכל מקום אחי :) |
ציטוט:
נכון אני יכנס בתמונות הוא ניראה יפה מאוד ..בסירטון הוא ביאס אותי ..התמונה הוא במצב יפה מאוד.. |
ציטוט:
תקשיב הוא פשוט תותח , מוזא שהוא עושה סטים ככה , איזה מן תרגיל זה ליד קטידמית זה בכלל לעשות נחש עם הגב... ויד אחורית נראה לי בשביל הסרטונים הוא לקח משקל ממש גדול .. או משהו |
ציטוט:
ב 2 תמונות יש לו גוף יפה ..לא יודע משו מוזר איך הרגליים שלו ?אמרתה שראיתה אותו?. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:04. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ