ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתר שמצאתי,אמין? (https://israelbody.com/showthread.php?t=41834)

bigwave1 29-09-08 12:51

חחחחחחחחח שיו מה זה הדבר הזה איך הוא עובד יד קדמית?
בדיחה

hypertrophy 29-09-08 12:56

יש לו תמונה בתור בנאדם שמן ממשלא נגיד מתאמן עם מאסה רצינית אלא ממש ממש שמן ורואים לפני ואחרי כולו שרירי והכל...עכשיו מה מוזר....באתר כתוב שהוא מתאמן מגיל 13....?אז...אמממ....מה העיניין פה?

gilsXM 29-09-08 12:58

האימון יד קידמית הרג אותי :):):):)
העיקר הוא שם חגורה לגב xd
וביד אחורית הוא שילב רבע לאנג' עם כל חזרה XD

Real 29-09-08 13:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי drgym (הודעה 656586)
http://mrisrael.co.il/%d7%a1%d7%a8%d...7%99%d7%9d.asp

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראו את האימון של היד קדמית
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..יפה.. בא לי בהפתעה..

or16 29-09-08 13:49

מעניין מה ניגרי ..ועוד מיתחרים בפורום יחשבו על זה.ץ

UltraShay 29-09-08 13:53

חחחחחחחחחחחחחחח ..מה שעצוב זה שהוא מלמד אחרים איך להפצע

Bono 29-09-08 13:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 656683)
מעניין מה ניגרי ..ועוד מיתחרים בפורום יחשבו על זה.ץ

נתקלתי באתר הזה כבר לפני יותר מחצי שנה (נראה לי ) בטוח הם ראו את זה כבר..
צריך להכניס את הבן אדם לכלא- מה שהוא כותב שם זה הונאה.

custello 29-09-08 14:10

חחחחחחחחחחחח איזה בלרינה יאללה
כואב לי הגב רק מלראות אותו מתאמן

Elevation 29-09-08 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 656576)
אני מכיר את מר בחור אישית ... והוא חבר די קרוב שלי
:)

הוא אמיתי לכל דבר לא יודע לגבי מספרים ... אבל הוא תותח על :)

אז תגיד לו שאם הוא מעלה אותי ב12 קילו מאסה נקיים, ומוריד אותי אפילו ב0.000000000000001 אחוז שומן בלי חומרים, בחודש ושבוע,אני שם לו 10,000 ביד.

יודע מה? 20,000. תגיד לו שאני מוכן להשתתף בניסוי. הולך? יש לי את הכסף נזיל לחלוטין, אל תדאג, תשאל אותו אם הוא מוכן.

itaiprz1 29-09-08 14:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 656600)
הוא לא ניראלי בחור מיקצועי ביכלל לפי איך שהוא עובד יד קידמית ויד אחורית הוא סתם ..אבל אם אני טועה סליחה..

פאאאאאאאאק עכשיו ראיתי את הסירטונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווווו איזה מצחיק הוא,
ואי ואי ואי אבל הכי קרע אותו איך שהוא עשה תיד קידמית :):):):) לא יודע איך הוא הפך אותו לתרגיל גב,
דוגרי איך אף אחד לא מעיר לו על זה מכול הציטינג שראיתי זה הדבר בכי הזוי שיש,

or16 29-09-08 14:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1 (הודעה 656722)
פאאאאאאאאק עכשיו ראיתי את הסירטונים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יווווו איזה מצחיק הוא,
ואי ואי ואי אבל הכי קרע אותו איך שהוא עשה תיד קידמית :):):):) לא יודע איך הוא הפך אותו לתרגיל גב,
דוגרי איך אף אחד לא מעיר לו על זה מכול הציטינג שראיתי זה הדבר בכי הזוי שיש,

ראיתה תיד אחורית :) :): :)

itaiprz1 29-09-08 14:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 656734)
ראיתה תיד אחורית :) :): :)

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אני לא יודע מה איתך אבל זה הדבר הכי לא קשור מה שהוא עושה,

הוא שם משקלים ולא מצליח להרים אותם אם תשים לב בלחיצה צרפתית ההוא עושה את כל העבודה,
והכי מצחיק זה שהוא עשה תירידות על הספסל איך הוא התקפל שמה עזוב שהוא לא ירד ולא עלה אחרי 5 שניות הוא הפיל הכל,(זה היה הקטע שהכי הגיע לו אמרתי הלוואי יקרה לו משהוא),

ובאיזה חוואה הם עושים את זה ההוא מתחיל לדבר בפלאפון קיצר תשארו עם גיל גרנות ואל תחסכו.

or16 29-09-08 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1 (הודעה 656744)
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שמע אני לא יודע מה איתך אבל זה הדבר הכי לא קשור מה שהוא עושה,

הוא שם משקלים ולא מצליח להרים אותם אם תשים לב בלחיצה צרפתית ההוא עושה את כל העבודה,
והכי מצחיק זה שהוא עשה תירידות על הספסל איך הוא התקפל שמה עזוב שהוא לא ירד ולא עלה אחרי 5 שניות הוא הפיל הכל,(זה היה הקטע שהכי הגיע לו אמרתי הלוואי יקרה לו משהוא),

ובאיזה חוואה הם עושים את זה ההוא מתחיל לדבר בפלאפון קיצר תשארו עם גיל גרנות ואל תחסכו.

תיראה ..שהוא עשה יד קידמית במוט אולימפי ישבתי וצחקתי אם עצמי כאילו ראיתי סוס שיודע לעוף אחי..חח.חח..ובסוף היד קידמית הוא עושה יד קידמית בתרגיל האחרון אם קבלים ..יענו החוט הזה.. על הפנים.

יד אחורית הוא הולך אם המרפק אחורה קדימה אחורה קדימה..שזה לא הולך ככה.כאילו שמע התמונה שלו בהתחלה די טובה אבל הוא גמור לאלה לדעתי ..

חח והוא בחיים בטח לא עבד על רגליים.הם לא ניראות שהוא עבד על האצבע ברגל אפילו..בקיצור אני לא מבין מה הקטע כאילו מה הוא חושב לעצמו?תעזור לי לחשוב גבר גבר.

itaiprz1 29-09-08 14:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 656747)
תיראה ..שהוא עשה יד קידמית במוט אולימפי ישבתי וצחקתי אם עצמי כאילו ראיתי סוס שיודע לעוף אחי..חח.חח..ובסוף היד קידמית הוא עושה יד קידמית בתרגיל האחרון אם קבלים ..יענו החוט הזה.. על הפנים.

יד אחורית הוא הולך אם המרפק אחורה קדימה אחורה קדימה..שזה לא הולך ככה.כאילו שמע התמונה שלו בהתחלה די טובה אבל הוא גמור לאלה לדעתי ..

חח והוא בחיים בטח לא עבד על רגליים.הם לא ניראות שהוא עבד על האצבע ברגל אפילו..בקיצור אני לא מבין מה הקטע כאילו מה הוא חושב לעצמו?תעזור לי לחשוב גבר גבר.

הדבר שאני לא מבין ביכלל אבל בכלל זה איך הוא הגיע למה שהוא היה,
כאילו אני שובר את הראש ואומר לעצמי אם ככה הוא היתאמן איך הוא הגיע למה שהוא היה בתמונות,

Holy_Templar 29-09-08 14:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1 (הודעה 656748)
כאילו אני שובר את הראש ואומר לעצמי אם ככה הוא היתאמן איך הוא הגיע למה שהוא היה בתמונות,

גם היום הוא כזה...

לא מבין למה הוא הציג את הסרטונים האלה ...

or16 29-09-08 14:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי itaiprz1 (הודעה 656748)

גמאני באתי לירשום לך את זה אחי..לא יודע איך הוא היה מר ישראל יודע מה תביא תשם שלו איך קוראים לו אני ימצא תמונות שלו ..אני ינסה לימצוא אחי. ולך תידע איך הרמה ב2001 ואחת היתה וכול הזמן חברה לא יודע מזאת אמרה ללא שימוש בסטרואידים חחח..אבל לדעתי הוא מר ישראל החטטוב יש מצב?:10:

Holy_Templar 29-09-08 15:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 656751)
גמאני באתי לירשום לך את זה אחי..לא יודע איך הוא היה מר ישראל יודע מה תביא תשם שלו איך קוראים לו אני ימצא תמונות שלו ..אני ינסה לימצוא אחי. ולך תידע איך הרמה ב2001 ואחת היתה וכול הזמן חברה לא יודע מזאת אמרה ללא שימוש בסטרואידים חחח..אבל לדעתי הוא מר ישראל החטטוב יש מצב?:10:

באתר אומרים לך את השם שלו מיליון עם בערך וכתוב בכל מקום אחי :)

or16 29-09-08 15:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 656752)
באתר אומרים לך את השם שלו מיליון עם בערך וכתוב בכל מקום אחי :)

נכון אני יכנס בתמונות הוא ניראה יפה מאוד ..בסירטון הוא ביאס אותי ..התמונה הוא במצב יפה מאוד..

Holy_Templar 29-09-08 15:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 656756)
נכון אני יכנס בתמונות הוא ניראה יפה מאוד ..בסירטון הוא ביאס אותי ..התמונה הוא במצב יפה מאוד..

יש עליו מאסה רצינית אחי היום ... הייתי אצלו אתמול .. אחותו ידידה ממש ממש קרובה שלי ...

תקשיב הוא פשוט תותח , מוזא שהוא עושה סטים ככה , איזה מן תרגיל זה ליד קטידמית זה בכלל לעשות נחש עם הגב... ויד אחורית נראה לי בשביל הסרטונים הוא לקח משקל ממש גדול ..

או משהו

or16 29-09-08 15:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mortex (הודעה 656758)
יש עליו מאסה רצינית אחי היום ... הייתי אצלו אתמול .. אחותו ידידה ממש ממש קרובה שלי ...

תקשיב הוא פשוט תותח , מוזא שהוא עושה סטים ככה , איזה מן תרגיל זה ליד קטידמית זה בכלל לעשות נחש עם הגב... ויד אחורית נראה לי בשביל הסרטונים הוא לקח משקל ממש גדול ..

או משהו

ב 2 תמונות יש לו גוף יפה ..לא יודע משו מוזר

איך הרגליים שלו ?אמרתה שראיתה אותו?.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:04.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ