ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   אממ תמונה יד+כתף.... (https://israelbody.com/showthread.php?t=41555)

goldBEN 24-09-08 20:36

זה מזכיר לי את התמונות תיעוד של השואה...
בהצלחה במקרר סטיקמן

TheRock 24-09-08 21:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 652833)
גבר עד כן אני לא מתאמן עדיין חצי שנה נתחיל בזה סבבה? אני מתאמן 5חודשים וחצי בערך

דבר שני חבל שלא ראית איך התחלתי באיזה מצב התחלתי התחלתי 55קילו כיום 67 12קילו בחצי שנה זה לא רע חבל שלא ראית איך הייתי קודם אז קודם כל לא כולם כמוך יד 40 11 אחוז שומן ומתחילים עם בסיס של יד 35 אני התחלתי עם בסיס של יד 25 ושחיף מת צברתי נפח לעומת מה שהייתי ואני אן לי כוח לפורום הזה יותר נמאס לי הזלזול שאני מקבל פה זה פשוט לא יאמן אפשר להגיד יש עוד מה שלפר והכול אבל ככה לרדת עלי לא נראה אחד שמתאמן הדברים האלה פוגעים ביא כי אני באמת משקיע לא מפספס אימו ןאחד אוכל כמו מזזדייין וזה מה שאני מקבל הקיצר עצוב לראות איך הפורום הדרדר ואני יחזור לפה עוד חצי שנה כמה הולכים לאכול זין למה אני עכשיו מורעל בשכל יאלה למטבח להתראות אן לי כוח להגיב בפורום הזה יותר.

אני לא מבין מה כולך בוכה ,קודם כל אני דיברתי על התמונות שהעלת לפניי כמה זמן ואמרתי שאין ממש שינוי שניתן לראות ולא דיברתי על הנתונים שלך,דבר שני צודק תחזור עוד חצי שנה ותשתיק פה אנשים

בהצלחה

reshos123 24-09-08 22:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 652786)
לך תזדיין טוב? בן **** אני משקיע את החיים שלי ומה שאנ ימקבל זה שחיף לא רואים עלי שאני מתאמן למה מי אתה בכלל שאתה מדבר אני עוד יחזור לפה עוד חצי שנה ואני ישתיק את כולם פה.

חבל שאתה קופץ בראש כמו חמור כי במציאות הייתי נותן לך כאפות עם הבולבול

מה אתה מצפה לקבל יא אהבל אתה לא מבין שאתה שחיף? יופי שאתה מתאמן וקורע תתחת אבל זה המצב - אתה שחיף. מה אתה רוצה שישקרו לך? ביקשת ביקורת קיבלת ביקורת

ובאמת תחזור עוד חצי שנה, כי בחצי שנה האחרונה בזבזת תזמן שלך בלפתוח פוסטים מטומטמים במקום להתאמן ולאכול כמו שצריך

חבל שאתה מתבכיין פה סה"כ ביקשת ביקורת קיבלת ביקורת, אף אחד לא ישקר לך ויגיד לך שאתה שור

baboska 24-09-08 22:17

יש עבודה ...

Itay 30-09-08 19:06

שחיף מת

trx--->sus 30-09-08 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 652786)
לך תזדיין טוב? בן **** אני משקיע את החיים שלי ומה שאנ ימקבל זה שחיף לא רואים עלי שאני מתאמן למה מי אתה בכלל שאתה מדבר אני עוד יחזור לפה עוד חצי שנה ואני ישתיק את כולם פה.

התגובה הזאת לא מזכירה לכ םמישהו?

בואנה אחי אתה נשמע כמו סופרגיטר ואיפה הוא היום?

baboska 30-09-08 20:05

נצל את ארוחות החג , תאכל כמו מלך תתדופק אוכככככככככככככככככלללללללל

TheRock 30-09-08 21:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trx--->sus (הודעה 657989)
התגובה הזאת לא מזכירה לכ םמישהו?

בואנה אחי אתה נשמע כמו סופרגיטר ואיפה הוא היום?

או שהוא מת או שהוא ב fxp

Holy_Templar 30-09-08 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TheRock (הודעה 658102)
או שהוא מת או שהוא ב fxp

מת ...

itaiprz1 30-09-08 23:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hasman90 (הודעה 652274)
מסה!
היתי נותן לך איזה ביקורת טובה אבל גם התמונה יצאה גרועה כמעט ואי אפשר לזהות כלום :/ תצלם תמונות ברורות יותר אתה לא חייב לעלות אותם אבל עוד 3 חודשים צלם שוב ותראה את השינוי אני בטוח תקבל מוטיבציה להמשיך..
אבל הכי חשוב באמת מסה קח את זה רציני או שלא תיקח את זה בכלל

ואני ההיתי נותן לך ביקורת טובה אם היה על מה לתת אבל אין,

ולפותח האשכול תביא תמונה יותר ברורה יעני פוזה בסיסית לא ספונטנת.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ