![]() |
זה שלהומואים יש חלק עיקרי זה ברור אבל להגיד שהאיידס הופץ בעולם בגלל ההומואים זו בורות .
|
מעניין למה באף מדינה לא לוקחים דם מהומואים.... :whistle: :whistle:
בכל אופן איזה קטעים, בדיוק יש על זה כתבה ב-YNET "תנועת "הצבעים שלנו", הנוער הגאה של מרצ, תקיים מחר כנס במלאת ארבע שנים להקמתה. במהלך הכנס ייערך פאנל בנושא מדיניות מד"א, לפיה לא מתקבלות תרומות דם מהומואים. "מדובר בסעיף הומופובי", טוענים בעמותה. "אנחנו רק רוצים דם בטוח", מגיבים במד"א http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349734,00.html |
נו וזורקים מנות דם של אתיופים, מה הנקודה שלך? את זה אני מבין- חוסר בתקציב לבדוק את כל מנות הדם אז מסלקים את המנות שבסכנה.
|
אז רגע, אם יש סטרייט שחולה באיידס אז זה בסדר?
חח תגיד רגע עומרי.. אתה מאוד מאוד נגד ההומואים וכל זה.. יש מצב שכל זה בא בגלל שאתה בעצמך אחד כזה? |
כל מנות הדם נבדקות לאיידס וצהבת נגיפית , הסכנה בלקיחת דם מאוכלוסיות כאלו
היא לא האיידס אלא פחד ממחלות אחרות שהם נושאים מחלות מין אצל הומואים . |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
אני פשוט נדהם כל פעם מחדש כמה אנשים כאן יכולים להיות גזעניים
שיהיה לכם בהצלחה |
ציטוט:
"שנער מסבירה שלמרות שעושים בדיקות איידס לתרומותיהם של כל האנשים, עדיין יש בעייתית בתרומה של ההומואים מאחר שיש תקופות שבהן הבדיקות לא מגלות את הזיהום, למרות שהוא כן קיים בדם" "בשנים האחרונות אנחנו רואים בישראל ובעולם כולו עלייה נוספת במספר נשאי איידס בקרב גברים הומוסקסואלים צעירים." |
ציטוט:
מאוד מעניין אותי לדעת איך בדיוק יודעים במד"א אם בן אדם הוא הומו או לסבית.. |
ציטוט:
לך תפגין מולם אם יש לך בעיה. |
ציטוט:
היו פה מספיק תרדים שמראים את זה בבירור |
ציטוט:
|
ציטוט:
שאיידס הגיע מאפריקה , ואפריקה נגועה ב-30% מכלל האוכלוסיה ? בחור, כל מה שנאמר פה הוא ריאלי לחלוטין ומגובה בנתונים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולסביות?? אין חדירות מיותרות חוץ מאצבעות וכמה צעצועי מין, לא כמו הומואים. אם היה לי מישהו קרוב שהוא הומו עדיין הייתי חושב ככה גם אם זה היה אח שלי (חס וחלילה) זה לא היה משנה ת'דעה שלי עליהם. הדגשתי ואמרתי שהומואים הם לא המקור למחלה, הם המפיצים העיקריים של מדינות המערב זה בדוק ונתונים לא משקרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
דניאלו, אם אתה חי באשליה שזונות נקיות צא לרחוב. בארץ שלנו תעשיית הזנות אולי לא מפותחת כמו בארה"ב למשל, שם כל הזונות קראק יעשו הכל בשביל מנה, וזה מוביל להדבקות באיידס.
אם היה לך אח הומו ואתה חושב שהיית נשאר עם הדעות שלך אתה טמבל. בנאדם לא נהיה הומו סתם בשביל לעשות דווקא, מדובר בנטייה מולדת, לא משנה מה תחשוב, מניסיון אישי אני אומר לך שזה מולד. אם באמת היית נשאר עם הדעות שלך עם אח הומו אתה חולה כי משפחה נמצאת מעל הכל, כסף וחיים, וכך לחשוב על משפחה זה פשוט לא בסדר. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:08. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ