![]() |
ציטוט:
ואני מודה לך מאוד! :flowers: |
אה זה סוד מדינה שאת עובדת עם גדי חחח?
היית מזהירה אותי .. |
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל מקרה אל תדבר על זה עם אנשים במכון. אתה לא יודע כלום:cool: |
ציטוט:
מסקרן אותי באמת לדעת עם איזה משקלים היא עבדה או שזה מפריע? |
ציטוט:
פרונט סקוואט - 30 קילו 12 -15 חזרות כפול 3 סטים שוב, ירידה טוב ונכונה. לג פרס - 80 קילו 15 חזרות כפול 3 סטים מכרעים - עשר קילו כל יד בהליכה עד כשל פשיטה - לא זוכר את המשקל אבל 12-15 חזרות כפיפה - כנ"ל קצב עבודה מעולה ועבודה נקייה. |
ציטוט:
|
מה 100 קילו יהר אדם....
סתם בהצלחה בהמשך :) רואים שאת אוהבת את התחום |
ציטוט:
אני חייב לציין שהמכשיר של הלג פרס בחדר הכושר ההוא פשוט חלוד ומת. בחדר הכושר בו אני מתאמן אני לוחץ 200-300 קילו בלג פרס ופה ממש היה קשה לי לעבוד עם ה -100. לכן המשקל שם לא משקף כלל. |
המכשיר של הלג פרס שם מעפן לגמרי, יש קטעים שפשוט אי אפשר לדחוק בגלל החלודה.
|
sandrik (סנדרה?),מה גרם לך להכנס לפיתוח גוף ולמה את עוסקת בזה?
|
ציטוט:
אחרי שנגמלתי מכל זה החלטתי שאני רוצה ללכת בדרך הבריאה והנכונה. כמובן שהיה לי ידע ששאף ל0.. לאט לאט התחלתי להתעניין... ללמוד ולקרוא... ראיתי תמונות של בחורות העסקות בפיטנס וזה נהיה בשבילי מודל אידיאלי. השאיפה הגדולה. וברגע שנסעתי לתחרות של nabba והכרתי את המתחרות,ידעתי שזה מה שאני רוצה להיות. לא פחות ולא יותר. יש עוד המון פירוטים ודברים מעניינים בקשר לדרך שבה התחלתי ואיך הכל השתנה לאט לאט... אבל זה כבר בהזדמנות אחרת:) |
אני בשוק, אחרי שראיתי את התמונה בשרשור השני שלך...
לא ברור לי איך את עושה 100 ק"ג בלג פרס או 50 ק"ג בסקוואט. עדיין, יש לך מבנה גוף של כוסית, ושאני אומר את זה על בחורה - זו מחמאה. אם ככה את מתחילה, אני לא רוצה לדעת מה יהיה בעוד חצי שנה :cool: |
ציטוט:
משקלי השיא שלי זה לג פרס 130ק"ג 6 חזרות סקווט 65 ק"ג 6 חזרות לחיצת חזה 45 ק"ג 6 חזרות |
התקימה הפגישה?
|
ציטוט:
את לא ניראית כמו משישהי שיכולה לשאת את המשקלים האלה |
סנדרה, עזבי אפילו לרגע על כל הקטע הזה של פיתוח גוף-לא פיתוח גוף, ילדה בגילך שמגלה כזה עניין לספורט, במיוחד לזרם הזה של ענפי ספורט - זה באמת ראוי לכבוד ולהערכה ענקית! הלוואי וליותר בנות היה את היחס שלך לספורט.
|
ציטוט:
אני המלאתי קנאה לבנה כשקראתי את זה!!יפה!! אני אחרי 10 חודשים בחדר כושר עושה רק סקווט 50 קילו (סקווט מלא עד שרואה את העכוז במראה כשאני מתיישבת) לחיצת חזה 35 קילו משקל עבודה נקי אני גם הרבה יותר מבוגרת ממך!אבל כל הכבוד סנדרה!ממש כל הכבוד! אני מורידה כובע בפנייך! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ