![]() |
ציטוט:
|
ein kleines
ציטוט:
Ich spreche nicht, aber ich verstehe was ich las. Und ich kann einige auch schreiben - ich spreche andere Sprachen besser. |
ציטוט:
|
יש את השוגי מעושר בחלבון d-:
|
ציטוט:
|
כוסעמקמקמק מה אתם מדברםי פה גרמנית ינעל העולם
|
davayte gavarit po ruski :D
|
תכלס שאני אצל אבא שלי
אני קונה קילו פילה טונה עושה אותו כמו חזה עוף על מחבת וזה תענוג מכין קצת פסטה ליד עם סלט ואוכל. דברים בסיסיםם יש בכל מקום. רק ירקות יקרים (אלה שלא מגודלים באזורים האלו אלא מגודלים בדרום צרפת/ספרד/פורטוגל) ופירות אבל הבשר וואי טעם אחר לגמרי ומי שהיה יודע . והמחייה באירופה (מערב) באמת יקרה, אבל המשכורות בהתאם ומה שטוב פה, למי שלא לוקח אבקות, שיש טונה לבנה שזה פי 10 יותר טעים מהטונה המסריחה בארץ Ik leerde enigzins Nederlands in België aan |
ציטוט:
|
טונה לבנה זה דבר בן בן ****.
|
ציטוט:
זה כמו טונה רק בצבע לבן, באמת אין את זה בארץ. זה הרבה הרבה יותר טעים תאוכל את עם פרוסת לחם וזה אשכרה טעים! פשוט סוג אחר של טונה כנראה אני לא מבין בדגים :mushy: |
ציטוט:
אני אוכל טונה לבנה, היא נראת אותו הדבר כמעט ויש לה את אותו הטעם.. או שאני בכלל טועה אבל ככל הנראה מה שאני אוכל זה לבנה (לפחות זה מה שכתוב על התווית) |
קנה לך איזה סינטה משהו איכותי
|
איזה דברים מיוחדים מצאת בסוף סיקס פאק
|
ציטוט:
אבקת ממתיק מלאכותי, דבר חמוד.. חוץ מזה הכל אותו דבר. אה יש פה את הקטע של החזה עוף הקפוא, מוכן מתובלן ומטוגן ללא שמן.. רק צריך לחמם במיקרו, אני חיי על זה, אוכל כל יום חצי קילו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אצלי לפחות זה היה בקופסא בצורת אליפסא כמו של סרדינים לא יודע איך זה בגרמניה |
קנה חטיפי חלבון :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ