OMRI-TURBO |
07-01-07 20:59 |
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
אני ממזמן נטשתי את היהדות המסורתית, באמת שאני לא אוהב לדבר עם רובם אפילו (אל תבכה טאוס אתה חמוד, ניתן להסביר לך דברים) הבעיה אצל כמעט כל חובשי הכיפות שהם עם הראש בקיר אין דברים בצדדים והם עושים את זה בכל מובן בחיים שלהם. המורה שלי לתנ"ך היא מסרותית, פעם שאלתי אותה כמה שאלות שמערערות על אמונה באלוהים, היא התחילה לזבל לי דברים שלא קשורים לעולם. בכל אופן אפילו חיים ויצמן אמר פעם "הציונות מתבססת על חילוניות" ובאמת התנועה הציונית הייתה חילונית וגאה בזה. זו הסיבה שבגללה אני מת על שינוי ז"ל
|
שינוי לא מתאימה, כי שינוי דוגלת באידיאולוגיה של אנטי דת, ושינוי בכיף היתה מכניסה לפה מהגרים לא יהודים וגם היתה פעילה בזוכויות של הומואים וכל הדברים הנוראים שיש בחילונות,הם לא שמרנים למשל כמו ישראל ביתינו. אתה צריך להסתכל על הדת לא בתור אמונה אלא בתור שיוך, ללא זה היה לך פה היום ביוב סגנון ארה"ב/אירופה מבחינת מהגרים. ואתה גם צריך להבין שהם חצי מהקולות של הימין ללא זה אין לגוש של הימין כוח. אני מעדיף בכל רגע להצביע לבן אדם שמאמין בציונות,בלהלחם בשביל המדינה,ולהתנגד לאיסלם בכל דרך, מאשר לבן אדם שלא מפריע לו הגירה לא יהודית ואיבוד של הזהות שלנו, תסתכל כמה חנויות "חזיר" של תרבות זרה יש לך בבת ים ובאשדוד למשל. אני מוצא יותר רע בחילוניות שמייצגת זכויות של הומואים,זכויות של מהגרים,איבוד זהות,התבוללות ותרבות זרה מאשר שאני מוצא רע במפלגות כמו המפדל.
אני לא מאמין באלוהים אבל אני כן מאמין באותם דברים שכל ימני שמרן מאמין בהם, סהכ יש לנו אותם מטרות.
|