ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   תיראו איזה מטורפים : (https://israelbody.com/showthread.php?t=4059)

Gamerrrrr 07-01-07 19:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אני ארשם לשם עוד מעט, אני רואה שכולם פה כבר נירשמו לשם:jockey:

לא לרמה שלי האמת :P אני לא אוהב חבר'ה כאלה אתה יודע את זה :blush:

blinki 07-01-07 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
רגע בחזית הזאת, מי זה שרירן89??? חחחחחחחחחחחחחח Lol!!

זה פאור ליפטר שהיה בפורם, ואני די בטוח שהפורם הזה(החזית לאומית) מורכב או מפאנטיים דתיים או מנוער משועמם מטומטם שאין להם מושג מהחיים שלהם

Gamerrrrr 07-01-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי blinki
זה פאורפטר שהיה בפורם, ואני די בטוח שהפורם הזה(החזית לאומית) מורכס או פמאנטיים דתיים או מנוער משועמם מטומטם

האמת אני מסכים איתך, אני ממש לא אוהב חבר'ה כאלה, בם ברובם לא מבססים את דעתם על כלום

OMRI-TURBO 07-01-07 19:57

ציטוט:

לא לרמה שלי האמת :P אני לא אוהב חבר'ה כאלה אתה יודע את זה :blush:

איזה חברה?

Gamerrrrr 07-01-07 19:59

ציטוט:

איזה חברה?

שקרובים לדת :P

OMRI-TURBO 07-01-07 20:09

ציטוט:

שקרובים לדת :P

אתה צריך להבין שאתה צריך להיות קרוב בצורה מסויימת לדת אם אתה ימין בארץ, ללא הימין הדתי אין כוח לימין מבחינת קולות. הדתיים הם חלק גדול מהימין, עכשיו הבעיה היא שאתה לא עושה הבדל בין ציונים חובשי כיפה שמשרתים בצבא ועושים עבודת קודש בזה שהם שומרים את הציונות במכשירי החייה(התנחלויות) לבין הדוסים עם החליפות השחורות. יש למפלגות כמו המפדל הרבה יותר משותף איתנו מאשר כל מפלגה אחרת, זה שהם חובשים כיפה זה לא מפריע לי בכלל, ואתה יודע שהיום הבעיה כאן היא התבוללות והגירה של לא יהודים,לכן אני מוצא את עצמי כל פעם יותר קרוב אליהם.

Gamerrrrr 07-01-07 20:13

ציטוט:

אתה צריך להבין שאתה צריך להיות קרוב בצורה מסויימת לדת אם אתה ימין בארץ, ללא הימין הדתי אין כוח לימין מבחינת קולות. הדתיים הם חלק גדול מהימין, עכשיו הבעיה היא שאתה לא עושה הבדל בין ציונים חובשי כיפה שמשרתים בצבא ועושים עבודת קודש בזה שהם שומרים את הציונות במכשירי החייה(התנחלויות) לבין הדוסים עם החליפות השחורות. יש למפלגות כמו המפדל הרבה יותר משותף איתנו מאשר כל מפלגה אחרת, זה שהם חובשים כיפה זה לא מפריע לי בכלל, ואתה יודע שהיום הבעיה כאן היא התבוללות והגירה של לא יהודים,לכן אני מוצא את עצמי כל פעם יותר קרוב אליהם.

אני ממזמן נטשתי את היהדות המסורתית, באמת שאני לא אוהב לדבר עם רובם אפילו (אל תבכה טאוס אתה חמוד, ניתן להסביר לך דברים) הבעיה אצל כמעט כל חובשי הכיפות שהם עם הראש בקיר אין דברים בצדדים והם עושים את זה בכל מובן בחיים שלהם. המורה שלי לתנ"ך היא מסרותית, פעם שאלתי אותה כמה שאלות שמערערות על אמונה באלוהים, היא התחילה לזבל לי דברים שלא קשורים לעולם. בכל אופן אפילו חיים ויצמן אמר פעם "הציונות מתבססת על חילוניות" ובאמת התנועה הציונית הייתה חילונית וגאה בזה. זו הסיבה שבגללה אני מת על שינוי ז"ל

blinki 07-01-07 20:17

קבל במוניטין גיימר:jockey: מילים כדורבנות

OMRI-TURBO 07-01-07 20:59

ציטוט:

אני ממזמן נטשתי את היהדות המסורתית, באמת שאני לא אוהב לדבר עם רובם אפילו (אל תבכה טאוס אתה חמוד, ניתן להסביר לך דברים) הבעיה אצל כמעט כל חובשי הכיפות שהם עם הראש בקיר אין דברים בצדדים והם עושים את זה בכל מובן בחיים שלהם. המורה שלי לתנ"ך היא מסרותית, פעם שאלתי אותה כמה שאלות שמערערות על אמונה באלוהים, היא התחילה לזבל לי דברים שלא קשורים לעולם. בכל אופן אפילו חיים ויצמן אמר פעם "הציונות מתבססת על חילוניות" ובאמת התנועה הציונית הייתה חילונית וגאה בזה. זו הסיבה שבגללה אני מת על שינוי ז"ל

שינוי לא מתאימה, כי שינוי דוגלת באידיאולוגיה של אנטי דת, ושינוי בכיף היתה מכניסה לפה מהגרים לא יהודים וגם היתה פעילה בזוכויות של הומואים וכל הדברים הנוראים שיש בחילונות,הם לא שמרנים למשל כמו ישראל ביתינו. אתה צריך להסתכל על הדת לא בתור אמונה אלא בתור שיוך, ללא זה היה לך פה היום ביוב סגנון ארה"ב/אירופה מבחינת מהגרים. ואתה גם צריך להבין שהם חצי מהקולות של הימין ללא זה אין לגוש של הימין כוח. אני מעדיף בכל רגע להצביע לבן אדם שמאמין בציונות,בלהלחם בשביל המדינה,ולהתנגד לאיסלם בכל דרך, מאשר לבן אדם שלא מפריע לו הגירה לא יהודית ואיבוד של הזהות שלנו, תסתכל כמה חנויות "חזיר" של תרבות זרה יש לך בבת ים ובאשדוד למשל. אני מוצא יותר רע בחילוניות שמייצגת זכויות של הומואים,זכויות של מהגרים,איבוד זהות,התבוללות ותרבות זרה מאשר שאני מוצא רע במפלגות כמו המפדל.
אני לא מאמין באלוהים אבל אני כן מאמין באותם דברים שכל ימני שמרן מאמין בהם, סהכ יש לנו אותם מטרות.

sustanon 07-01-07 21:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo

כל הודעה אני מתחיל להעריך אותך יותר ויותר

sustanon 07-01-07 21:32

ציטוט:

חבל מאוד שזה מה שאתה חושב

OMRI-TURBO 07-01-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sustanon
כל הודעה אני מתחיל להעריך אותך יותר ויותר

אז תחפור קצת אחורה באשכולות שפתחתי :jockey:

sustanon 07-01-07 22:08

ציטוט:

אז תחפור קצת אחורה באשכולות שפתחתי :jockey:

סבבה אחי...
דרך אגב: פאשיסט מוסמך במפלגת GAMER&TURBO
מה זה אומר?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ