![]() |
למדה איתי הקורס מישהי שהיו לה רגליים כאלו...
הבחורה באה מהתחום האירובי[רצה כמו כושי באמא שלי] והכירה אותי והתחילה להתאמן כמו משוגעת...בחורה שמגיעה לrm 10 שלה במישקלים גבוהים... היינו מתאמנים ביחד ו-וואלה הייתה לי גאווה בלב :) |
ציטוט:
השאלה אם את עשית תנועה שלמה,זאת אומרת כאילו את מתיישבת על כיסא נמוך אני הייתי עושה עם 60 קילו חצי תנועה 8 חזרות,המאמן שלי העיר לי שזה לא נכון,ירדתי ל 50קילו ועדיין לא יכולתי לכופף ממש נמוך,כי ברגע שאת מתיישבת הכי נמוך שאת יכולה ,זה עובד הכי טוב על אמסטרינג. היום ירדתי שוב במשקל של סקוואט ל 40 קילו (וזה מבאס) אבל אני עושה תנועה מלאה,מתיישבת מאד נמוך והרגשתי שהעכוז שלי נשרף לי. |
ציטוט:
עשיתי את זה עם שמירה צמודה, ועשיתי גם צ'יטים בתנועה... אני ממשיכה בנתיים עם ה55 ק"ג בתנועות נכונות. כל הכבוד לך על משקלים! כמה נעים לשמוע על בחורות כאלה בארץ. |
ציטוט:
החזה שלה נראה על הפנים ואולי כספורטאית היא מרשימה אבל היא לא מושכת בכלל |
הכל עניין של טעם אתה לא יכול לעשות הכללה של כולם לא אוהבים בנות שריריות
ובנוגע לסיליקון אשכרה היתה בא עליך אחת פצצה אם סיליקון היתה קופץ עליהה... סנדרה יש אשכול אם תמונות שלך? גב , ידיים , רגליים משהוא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אז שיהיה לך בכיף.. אין לי מה להגיד לך |
לא מבין מה ההתלהבות מהרגליים
הרגליים של הבחורה הזו סופר חלשות גם יחסית לבחורה הפלג גוף עליון הוא בסדר גמור אבל הרגליים... את לא צריכה להזריק שום דבר, הרגל כמעט שטוחה |
סנדרה כול הכבוד על השאיפות ועל הזין הגדול שאת שמה על כולם ועל מה שהם חושבים!! עם יש משהו אחד לשמדתי בתחום הזה זה לעשות מה שטוב לי !! בלי לחשבן לאפחד
וכול הצרי עין שבאים עלייך במסה ואומרים "השמנת" או בחיטוב "אחי רזית " תפרשי את זה ל=עליתי במסה ולהתחטבתי אנשים בורים ומזיינים בשכל עזבי מה כולם פה חושבים את אוהבת את זה את ולכי עם זה הכי רחוק שאת יכולה!! כול הכבוד |
ציטוט:
מאוד חשוב לי |
שווה!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ