![]() |
ציטוט:
אבל תכלס זה סתם היה לי מוזר לראות מישהוא על 100 קילו עם הרמות יחסית נמוכות . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
סיימתי את החיטוב על 86 אני חושב, ושוב פעם החזרה שלי ממנו הייתה לא נכונה לכן העלתי המון נוזלים.
הכוונה של קורן הייתה שחלאס להיסתכל על מספרים כל-כך, אף אחד ממי שדיבר כאן לא ראה אותי במציאות לכן הוא לא יכול לדעת כמה אני באמת נראה. וזה באמת נמוך למשקל שלי, אבל באמת שלא אכפת לי כי רק התחלתי, והאמת שאני שם זין על זה :) כן בולט, לrm 1. |
14 קילו ב3 חודשים? אני מאמין לך, פשוט זאת עליה מטומטמת לגמרי. אני מאמין שלמדת את הלקח...
וכמה זמן אתה מתאמן שאתה אומר שרק התחלת? כי באמת המשקלים נמוכים |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני עושה את זה בשביל הנאה, מצידי לקחת מקום שביעי בתחרויות, אני הולך לתחרויות בשביל להרגיש איך זה. בעתיד אני הולך להיות משהו רחוק מpl, ראבק כל שנייה דוחפים דברים שאין לכם מושג עלייהם. |
ציטוט:
אגב מראה לא מעניין , ומספרים כן חשובים ,בעצם הם הדבר היחידי שחשוב עם אתה רוצה להיות pl . |
ציטוט:
העלייה שלי בהתחלה הייתה מטומטמת, המון נוזלים, אבל האמת שחוץ מכרס קצת גדולה הכל בסדר. |
ציטוט:
כמו שראית, אמרתי שאני 100 קילו והרבה אמרו שלו, ככה שכל עוד אתה לא רואה את הבן אדם בפנים, אתה לא יכול להגיד מה המשקל שלו +-. (ואני לא מדבר על תמונות מקצועיות ששם אתה יכול עוד 'להרגיש' את המשקל) ולא אכפת לי אם אני אצליח בתחום או לא, אני יותר עושה זאת בשביל לגוון. ואני באמת שלא נעלב מכל זה. |
ציטוט:
תעשה הכל כדי להיות הכי טוב ועוד חצי שנה תעלה סרטונים עש משקלים שיגרמו לכולנו לשתוק . |
צודק, תודה על הדירבון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן התאמנתי ככה כמה פעמים,אבל מהסיבה שאמרת שחייבים ספוטר לכל סט זה לא הכי נוח.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ