ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הספירה לאחור החלה (https://israelbody.com/showthread.php?t=40441)

מספיק 07-09-08 16:46

החור השחור זה לא המקום הרחוק הזה שהזמנים שם שונים?
שנגיד אתה רואה את החור השחור מרחוק ואתה רואה בנאדם שמגיע לשם אתה רואה אותו נעצר ובעצם הוא מסתובב שם...וששם עוברת שנייה פה עוברים שנתיים...
אם אתה נמצא שם עשר דקות ואה מרגיש שעבר עשר דקות פה בעצם בכדור בארץ עברו מעל 100 שנים...
לחור הזה אתם מתכוונים?

Logout 07-09-08 16:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מספיק (הודעה 637892)
החור השחור זה לא המקום הרחוק הזה שהזמנים שם שונים?
שנגיד אתה רואה את החור השחור מרחוק ואתה רואה בנאדם שמגיע לשם אתה רואה אותו נעצר ובעצם הוא מסתובב שם...וששם עוברת שנייה פה עוברים שנתיים...
אם אתה נמצא שם עשר דקות ואה מרגיש שעבר עשר דקות פה בעצם בכדור בארץ עברו מעל 100 שנים...
לחור הזה אתם מתכוונים?

חור שחור שואב הכל לתוכו..אין בו זמן אין בו כלום אם אני לא טועה..

///Efi/// 07-09-08 16:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Logout (הודעה 637645)
ועוד אחת xd :
מאיפה הידע? כי אני מתעניינת כבר מגיל צעיר במדע (היום שביעיסטית). ולא, אני לא משקפופרית חננה, כמו שחלקכם אולי נוטים לחשוב!
תתפלאו, אבל גם בנות יפות וכוסיות יכולות להבין ולהתעניין במדע

סוף סוף יצאת מהארון חמודה? הרבה יותר נחמד כשהעולם בצבע ורוד ישבן? (לא שאני יודע כמובן כן?!:sbb4:)

reshos123 07-09-08 17:05

הגיעו הרבה דברים לא קשורים אז אני יתקן

1. סופרנובה הוא שלב סופי בחייו של כוכב, כשהדלק הגרעיני נגמר ולא מתבצע היתוך גרעיני, הכוכב בעצם קורס בתוך עצמו

2. המפץ הגדול הוא לא פיצוץ פיזי כלשהו או משהו כזה, הוא גם אף פעם לא קרה, המפץ הגדול, או יותר נכון מה שהפכו את המפץ הגדול (היווצרות היקום הזה) הוא התנגשות בין מימדית, שני מימדים שנפגשים ויוצרים מימד חדש

ובכלל אין לניסוי הזה שום קשר לאלוהים
בניסוי הם מחפשים סוג של אנרגיה, אותה אנרגיה שגרמה למפץ הגדול.

בניסוי בעצם הם לוקחים פרוטונים ואנטי פרוטונים ומאיצים אותם כמעט באותה מהירות של האור וכתוצאה מכך אמור לקרות משהו. מה שכן צופים שיקרה הוא אירוע קוונטי, וממש אבל ממש לא חור שחור ,לכדור הארץ יש עוד מליארדי שנים עד שיהפוך לחור שחור ככה שחור שחור לא רלוונטי
קצת קשה לי להסביר מה זה אירוע קוונטי, אבל בכל מקרה נתתי הסבר די גדול

בכל מקרה חח זה ממש לא יהיה סוף העולם

Dino Psaras 07-09-08 17:09

הפרוטון העיקרי שהם מחפשים הוא פרוטון בשם "ניוטון ביג" או משהו באזור, והוא החלקיק שמשערים שקיים (ושקיומו עוד לא הוכח) ובעצם האחראי העיקרי על המסה.

אני מקווה שלא עירבבתי יותר מדי

Dino Psaras 07-09-08 17:12

אוקיי הנה הכתבה:

http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/724/377.html

"מצד שני יש מי שמוקסמים ממאיץ החלקיקים הנערך לפעולה לא הרחק מז'נבה. לדבריהם של פיזיקאים שונים המתקן ייצור תנאים הדומים לאלה שהשתררו שבריר שנייה לאחר המפץ הגדול. פטר היגס, פרופסור לפיזיקה מאוניברסיטת אדינבורו, חושב שבעזרת המתקן יימצא "החלקיק האלוהי" (המכונה גם הבוסון של היגס), זה שממנו התחיל הכל. היגס אומר שהמתקן ייצור את התנאים שהתקיימו ביקום רגע לאחר המפץ הגדול.

החלקיק האלוהי, שמעניק לחלקיקים אחרים מאסה, נחזה על ידי היגס בשנות ה-60. התיאוריה מסבירה מדוע לכל החלקיקים שאינם הבוסון של היגס או "החלקיק האלוהי" יש מאסה. היגס בן ה-78 אמר שהוא בטוח ב-90% שעוד לפני יום הולדתו ה-80 יימצא אותו חלקיק שמהווה את פיסת התצרף החסרה בהבנתם של פיזיקאים את היקום.

פמיצ'יו קאקו, פרופסור לפיזיקה תיאורטית מסיטי יוניברסיטי בניו יורק אמר: "זוהי מכונת הבריאה. המכונה הזאת תעזור לנו לפצח את סוד מקורו של היקום".

כאשר אותו חלקיק יימצא, יאלצו הבריאתנים, אותם אנשים שמאמינים בבריאת העולם כמסופר בספר בראשית, שעסוקים יומם וליל במאבקים עם גדול האתיאיסטים ריצ'ארד דוקינס ודרוויניסטים אחרים, לגייס עוד אנרגיה אלוהית ולפתוח חזית מאבק חדשה."

נ.ב
אין לי מושג איך מקודם הגעתי לשם "ניוטון ביג" חחחחחחחחחחח :eek:

goan 07-09-08 17:59

יאללההההה מכונת זמןןןןןןןןןןןןןןןןןן ....

reshos123 07-09-08 18:22

טוב זה ש"הבריאתנים" חיים בסרט זה די ברור

כשיעשו את הניסוי ויראו שבעצם כל הבלאגן הקוסמי והכוכבי שהפכו את המפץ הגדול הוא סך הכל תוצאה של משהו אחר שהוא קצת מעבר להבנה ע"י הכלים והחוקים שידועים לנו, ובגלל זה עד היום לא מצאו לא הסבר ולא רצף קוסמולוגי לכל המפץ הגדול

אי אפשר להסביר אירוע בין מימדי ("המפץ הגדול") בעזרת מינוחים של המימד השלישי

מי שמכיר את מכניקת הקוונטים יראה פה הרבה אלמנטים של זה

Logout 07-09-08 18:28

בונא יבני ז!נות איך כל אחד פה פרופסור כוסאמק? :s

Man_of_Faith 07-09-08 18:51

מה שמגניב זה שזה יהיה בתאריך 10.09.08
חחח כמו ספירה לאחור....

xZiPeR 07-09-08 19:43

כל הפוסט הזה הוא אוסף טיפשות גדול,
אני מבין שאני מהיחידים פה עם ידע על תיכוני כלשהו בפיסיקה, אה ?
בוזון היגס הוא בטח לא אלוקים, ואף חור שחור לא עומד לאכול אותנו. מה גם שהמאיץ התחיל בניסויים ראשונים, אבל לא במטרה באמת לנסות משו ממש, אלא בשביל לכייל אותו בעיקר.

toxicity 07-09-08 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xZiPeR (הודעה 638066)
כל הפוסט הזה הוא אוסף טיפשות גדול,
אני מבין שאני מהיחידים פה עם ידע על תיכוני כלשהו בפיסיקה, אה ?
בוזון היגס הוא בטח לא אלוקים, ואף חור שחור לא עומד לאכול אותנו. מה גם שהמאיץ התחיל בניסויים ראשונים, אבל לא במטרה באמת לנסות משו ממש, אלא בשביל לכייל אותו בעיקר.

שקרן, בטוח יש חור שחור על כדור הארץ, תראה איזה שחיף נהיית לאן כל השומן נעלם
:yup:

עלוש 07-09-08 19:46

אני שונא את הקופרים האלה חחחחח

xZiPeR 08-09-08 00:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 638070)
שקרן, בטוח יש חור שחור על כדור הארץ, תראה איזה שחיף נהיית לאן כל השומן נעלם
:yup:

חחח אחי זה לא חור שחור .. זה קולמןןןןןןןן הוא שואב מסהההההההההההההההה =]

Eskimo :-) 08-09-08 01:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי man_of_faith (הודעה 638018)
מה שמגניב זה שזה יהיה בתאריך 10.09.08
חחח כמו ספירה לאחור....

וואי חזק זה.. למרות שזה סתם חרטה נראלי לי אבל עדיין איזה יופי כמו הספיר לאחור

QUAD-X 08-09-08 01:37

יהיה טוב... אלוהים למעלה מסדר הכל.

לוזון 08-09-08 13:45

אני מריח פה חירטוט חריף..

///Efi/// 08-09-08 16:35

זה עוד יומים לא? מה אני יגיד לכם... הפאניקה והאימה מורגשים ברחובות....

BodyKilo 08-09-08 16:56

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף זה לראות אנשים מתפתלים ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ