![]() |
זו הייתה כתבה ברמה של טלוויזיה מקומית, שום יצירתיות, שום מעוף, שום דבר שלא ראינו כבר מיליון פעם.
עוד פעם "כמה ביצים אתה אוכל"? בדיוק בגלל הדברים האלה לא התלהבתי להתראיין. נכון שלו הייתי שם, הייתי לוקח ומוביל להם את הכתבה לרמות הרבה יותר אקסטרימיות, כגון להסביר את ההבדל בין תפריט מאסה לחיטוב, ולהבהיר שאלה המזלזלים, אם אשים אותם יומיים בנעליו של באדיבילדר תחרותי הם כבר יחפשו את האם 16 מהמילואים כדי לשים בפה עם מחסנית בהכנס, ושבאדיבילדר זה קודם כל אדם חזק בראש. אבל יום לפני תחרות כשהראש שלי כואב ודואב, החלטתי לוותר על התענוג, וכשאני רואה את הכתבה אני ממש לא מתחרט. מקווה שערוץ הספורט יסקר את הצד המקצועי של התחרות, ישווה מתחרים, וייתן יותר כבוד לספורטאים שאוכלים כל כך הרבה חרא. |
ציטוט:
|
חחח ניגרי..
תגיד הכתב שלך כבר אוטומטית כחול או שאתה כל פעם משנה אותו לכחול? :) |
למה לעזאזל לא שומעים את הכתבה איזה עצבים שצריך לקרוא את הכתוביות !!!!
|
ציטוט:
העיקר ראו אותך פורס גב אח שלי ולא משנה מה יגידו...בזה אף אחד בקטגוריה שלך לא יכול לדבר איתך;)יא מפלצת אתה מספר אחת בישבילי אח שלי! |
ציטוט:
אוהב אותך אח שלו, תן לי להתקרנף קצת ואז אני בא אליך לדפוק אימון משותף. תחרות זה יום בשנה, אבל מה שאנשים עומדים לראות ממני בקרוב יהיה הרבה יותר חזק ומשמעותי מאשר כמה רגעי תהילה על הבמה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לכן הוכחתי שאני לא מקשקש במוח אלא יודע איך להתקדם כבאדיבילדר, והתוכניות שלי לעתיד הן לא פחות מופרעות כידוע לך... |
משו מוזר ששמעתי ולא הבנתי אלי אנה אמר שזה לא ענף ספורט אלא תחרות יופי...
ואני שואל אם זה לא ענף ספורטטטטטט אז מה כן???? או שלא שמעתי טוב ומישהו רוצה לתקן אותי |
ציטוט:
תרים צלצול כשאתה יכול יא קרנף |
התחרות בסוף עצמה היא אכן לא ספורט, כי מי שזוכה לא זוכה על פי הישג אובייקטיבי (נצחון במשחק, במירוץ וכו') אלא על פי החלטת השופטים. לכן זה יותר תחרות יופי מאשר ספורט... אלי האנה צדק.
כל זה לא פוסל את העובדה שמי שמתאמן חי אורח חיים ספורטיבי, ויכול להחשיב עצמו ספורטאי. |
ציטוט:
אשמח לקבל תגובה יותר לעניין עם יותר עומק. |
הקלטתי את התוכנית בייס מקס , אומרים שכל פירסום בין אם הוא שלילי או חיובי זוהי פרסומת טובה .
לא התאכזבתי כי לא היו לי ציפיות , לדעתי הכתבה הייתה ממש ירודה רדודה ונמוכה . התרכזו דוקא בשתיים שלא ייתחרו יותר בנאבא כי הם שתיהם עברו לאיגוד השני . לא התרכזו במובילים והבולטים בענף שזה ממש מוזר ולא ברור בכלל . ללא ספק גולת הכותרת היא הכתרתו של סטס לאלוף האלופים וזה היה חייב להיות מצויין בכתבה , אני לא מבין מה הבעיה לייצג את הענף כמו שהוא מה כל הפליאה והתימהון הזה שיש לאנשים ? ממה יש להם לפחד ? אתה יכול להיות הכי חחכם ורהוט בעולם אם העורך רוצה להוציא אותך מפגר הוא יצליח וכך הם עושים ברוב הכתבות הם רק מחפשים את השלילי כי זה מה שלדעתם יעשה כביכול את הכתבה ציבעונית יותר . עד שלא יבוא משהוא מתוך הענף שהוא מהתקשורת לא נוכל לזכות בחשיפה שמגיע לענף ספורט שלנו . |
ציטוט:
|
לדעתי היתה כתבה נחמדה שלא שפכה אור שלילי מדי על הספורט. לא אינפורמטיבית מדי אבל למי אכפת זה פרסום, סטס זכה ל10 דקות בפריים טיים (אולי תחת השם "טס", אבל גם זה שם יפה :) ).
ולמי שמתפלא למה אנחנו נראים בתור אנשים שעסוקים כל היום בגוף שלנו... זה בגלל שזה נכון. זה חלק מהמשחק. מי שלא אובססיבי לגבי הגוף שלו לא יצליח. |
כתבה טובה
הערה ראשונה: כל זמן שהכתבה אינה מציגה את הענף באופן נלעג הרי שזו ברכה. אולם אני לא רואה אדם אחד המתחיל לפתח גוף באופן מקצועי לאחר שראה את הכתבה.
הערה שנייה: האם שמתם לב שאלי האנה מתייחס לפיתוח הגוף כמו אל תחרות יופי ולא ספורט. מה דעתכם |
סליחה, אבל אני רוצה להבין איך כמה בחורות שמשחקות עם חישוקים וסרטים (אההמ בדיוק התקשרו מקרקס מדרנו), או מאידך כמה בחורות שעושות צורות לא ברורות במים, כן נחשב ספורט, אבל הספורט הכי קשה ותובעני שיש, אינו נחשב ספורט.
|
ציטוט:
אני הפניתי את התחקירנית טל גרנות אלייך מאתיים פעם, אמרתי לה שאתה כנראה תזכה באלוף האלופים, הצעתי לה ללוות אותך, כבעל משפחה שלא מיילל אלא מטפל כמוני בתינוקת ועדיין עושה הכנה לתחרות כמו גבר, וככה גם יהיה להם סיפור של אלוף, אבל לא עניין אותה. הם חיפשו גימיק, משהו אחר. לא נורא אחי, בערוץ הספורט אתה תפציץ. בהצלחה במה שדיברנו, אני לא מפרסם פה, לא יודע אם אתה רוצה או לא. אם יבוא לך תכתוב לבד... |
ציטוט:
גם אותי שאלו שאלות כאלו וניסיתי למשוך אותם להבין שלא הכל עומד על כמות הבייצים, אבל תשובה כמו של יוסי מושכת רייטינג וזה מה שמעניין ערוץ מסחרי. אי אפשר לבוא אליהם יותר מדי בטענות. ערוץ מסחרי לא יעשה כתבה מקצועית על תחרות ספורט, זה התפקיד של ערוץ 5 שם אני מצפה לכתבה יותר רצינית. כאן זה היה סיקור חביב על העולם וההכנות לתחרות. |
פעם הבאה פשוט לא לענות על שאלות כאלה.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ