![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני לא מתכנן לעשות כזה דבר, אני חושב שלא כל מה שריפטו או מאמן אחר אומר זאת תורה, לא כולנו נוצרנו שווים.
שאלתי מתוך התעניינות, בכל אופן 20 חזרות לסקוואט נשמע לי מוגזם. |
ציטוט:
בכל מקרה לשלב סווקטים כבדים בחזרות גבוהות מידי פעם זה מצויין. |
ציטוט:
כרגע אני אתמקד בעבודה כבדה בטווחים הקונבנציונאלים של 4-8 חזרות בסקוואט. |
ציטוט:
אגב אתה בדילול פחממות עובד סקוואטים כבדים ? |
ציטוט:
אני לא עושה דילול פחמימות, 130 ביום ~, חיטוב סטנדרטי שנגמר בעוד מספר ימים בודדים אגב, ואחריו אני יוצא לשבוע של מנוחה מאימונים כדי לאפס את הגוף לקראת החזרה למאסה בחורף(מטרתו העיקרית של החיטוב הזה היה התחלה של מאסה מאחוז שומן נמוך יחסית). |
ציטוט:
|
עזוב, 20 זה סתם מספר. הרעיון זה לדחוק את הגוף שלך לרמות עומס גבוהות מהרגיל. זה מיועד למתאמנים מתקדמים בלבד, מן הסתם, שיכולים לשמור על טכניקה למספר מרובה של חזרות אבל בעיקר שיוכלו להתמודד עם העומס בלי לגמור במיון. חומרים משחקים תפקיד יפה בעניין
|
אני עושה את הקטע של הסקוואטים ל20 חזרות אחת לשבועיים שלושה ,הרעיון הוא לקחת משקל שתוכל לעשות איתו 10 טובות ביום נתון ,ובמנוחה לפי ספירה של נשימות אתה ממשיך עד שהגעת ל20 (למרות שעשרים זה רק מספר ,עשיתי את הקטע הזה גם בלחיצות רגליים והגענו ל50 חזרות אפילו כנ"ל בסקוואטים ,שזה היה הזוי לגמרי )
|
ציטוט:
הוא כבר הקים את כת ריפטו כת קיצונית במיוחד שהולכת עם פלטות 20 קילו בתור עגילים |
ציטוט:
אתה אנושי? |
ציטוט:
50 חזרות סקואט או כל תרגיל, לעשות את זה לצפיפות מידי פעם זה מעולה. |
ציטוט:
|
אני כבר שמעתי על הדבר הזה עם ה-20 חזרות אני חושב שיש גבול לכמה שאפשר להיות מזוכיסטים ואני יגדל יופי גם מ8 חזרות בrm 8
|
ציטוט:
אני לפעמים נהנה מהשטויות האלו ,חייבים לעשות דברים כאלו מדי פעם גם כדי לעשות את האימון למאתגר וכיפי |
ציטוט:
תגיד ארבל אתה מגיע לכשל באימוני רגליים שלך.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ