![]() |
ציטוט:
כמעט תמיד אפשר למצוא זמן, תלוי בסדר עדיפויות אתה במקום לרשום בפורום עכשיו למשל יכולת לעשות אפילו אימון קצר של חצי שעה-35 דקות |
ציטוט:
|
בואנה סוקרזהזה לא נמאס לך? יעני באמת בפעמים הראשונות זה היה מצחיק באמת מצחיק, אבל אחרי בערך 15 הודעות שחוזרות על עצמן זה כבר מאוס
|
Lol
אותי זה דווקא הצחיק |
תעלה תמונה לפני שאתה צוחק
|
למה??
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאמרתי, אימונים זה לא הכל בחיים, אז זה בדיוק הקטע של הסדר עדיפויות. אפשר גם לוותר על למודים בשביל אמונים ולהגיד שזה סדר עדיפויות, אבל ברור שהרבה מעדיפים שלא לעשות את זה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא אתה הילד שהתלהב מאפדרין? בפורום אחר ... |
ציטוט:
|
סנדרה תודה על החתימה עשית לי את היום :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תתפלא, אני לא יודע בן כמה אתה ומה אתה עושה אז אולי לא יצא לך להתקל בזה עדיין. למרות שכמובן יש אנשים שכן מצליחים איכשהו לדחוף תמיד את ה2-3 אמונים, אבל זה דורש באמת רצון עז ביותר להתאמן..
|
אני יכול לתת לך פשוט מאוד דוגמא, את אבא שלי למשל
הולך לעבודה מ8 חוזר ב8-10 בזמנים שהוא חוזר ב8 הולך להתאמן אם רוצים אפשר למצוא זמן |
תמיד אפשר למצוא שעה ביום לאימונים אם אתה באמת אוהב את זה , לא חסר לי בחדר כושר אנשי עסקים עם משפחה וילדים שכל היום שלהם זה עבודה ורק עבודה והם מוצאים זמן להגיע לחדר כושר כמו גדולים.
|
כמו שאמרתי, שאלה של כמה זה חשוב לך.. אני באופן אישי במהלך הלמודים לא מצאתי את הזמן, העדפתי בקצת זמן הפנוי שהיה לי לעשות דברים אחרים
|
משה אתה מגזים רצח. אתה בסה"כ לומד [גם אם זה רפואה]. אתה גם עובד? אם כן אז סבבה, אבל אני בספק אם כן.
וכן זה עיניין של סדר עדיפויות, בשבת במקום לישון שעה נוספת אתה יכול להתאמן או משהו בסיגנון. |
טוב, זה החיים שלך שאתה יכול להחליט אם אני מגזים ואם לא, שכחתי.. ויש עוד דברים חוץ מעבודה ולמודים, כמו זוגיות וחברים, וזה גם לוקח זמן.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ