![]() |
זוקפי גב וטרפזים עליונים ומרכזיים מצויינים
טרייספס מצויין רגליים טובות אחלה כתפיים דגש דחוף ללטיסימוס דורסי בהצלחה ותמשיך לעדכן... (תמשיך לעלות עוד קצת ואז תן במסה) |
יפה מאוד!!
יש לך מסה מכובדת מאוד...יש עוד הרבה זמן עד לקיץ ככה שחיטוב אני לא יודע אם כדאי תמשיך במה שנקרא מסה נקיה ותשתדל לא להשמין בכלל ואולי להוסיף קצת אירובי לאימונים עוד חודש תתחיל חיטוב כמו שצריך ואם הכל ילך כמו שצריך כבר ביוני אתה אמור להיות חטוב כמו שצריך ואז באמת מה שנשאר לך לעשות זה או להתחטב עוד קצת(לדעתי לא כדאי) או לעשות מסה נקיה ואז תהנה משני העולמות =] |
יפה מאוד ! עלה והצלח ;]
|
1.יש לך אחוז שומן גבוה
2.רואים שהיד שלך זה לא 40, אם זה היה, לא היית מסוגל להצמיד כף יד לכתף 3.חחח אז בסוף אחרי הכל אתה לא סוס, אתה סתם מבוגר שמן שאין לו חים :book: |
נערך
|
לפני שאני אשכח
אםם לפני שאתה אשכרה מעלה תמונות לאינטרנת עדיף שהגב שלך יהיה רחב יותר מהמותנים שלך :whistle: |
ציטוט:
|
ילד
אתה סובל מבעיות ראיה למיניהן? איפה בדיוק קיללתי עריכה: מה שאמרתי גם נכון זו עובדה חחחחחח מה אתה רוצה ממני ומי בכלל דיבר אליך |
ציטוט:
הרי אפשר להגיד את הדברים בצורה יותר נחמדה.. מה האינטרס לעזאזל? |
:sad: מצטער שחיף נימורד, מצטער שמנוני דני
:whistle: |
ציטוט:
אתה פשוט קנאי! |
בטח שאני מקנא
ואוכל את עצמי עם גוף כזה מרשים מי לא היה מקנא? :huh: |
ציטוט:
איך אתה מצפה לעלות במסה בלי להשמין קצת אה? חכה שהוא יעשה חיטוב הוא ישתיק אותך במקום לבלבל את השכל באמת שזה בלבול עריכה: תכלס מה הוא צריך את חחות דעת שלך מי אתה בכלל חחח? |
יש מסה !
תאן עוד חודש וחצי חודשים מסה ולפני הקיץ תעשה חיטוב עצבני בצלחה גבר! |
ציטוט:
|
דוקטי..בצורה יפה אני מבקש ממך שתסתום את הפה ואל תוסיף שמן למדורה
ואם אתה כל כך שרירי וחטוב אולי תעלה תמונות? וגם אם תיהיה רוני קולמן אין לך זכות להעליב ולדבר ככה..אף אחד לא ביקש את חוות דעתך ככה שאל תביע אותה! |
פשש גדולת הרבה מאוד מאז התמונות הקודמות שפירסמת פה אחי!
יש לך הרבה מה לחטב אחרי החיטוב תיראה 100 דולר חדשים וטריים! חחח בהצלחה לך אחי. ניראה מצויין אחי את הגב אתה צריך ללמוד איך לפרוס סה"כ ניראה מסיבי ביותר במיוחד ברגליים שהם גדולות מאוד! |
נראה מעולה!! כל הכבוד!!!:jockey:
אה ודוקטי-תמות(מקנאה). |
תראו דוקטי באמת גדול מאוד, אבל עדין זה לא נותן לו זכות לקלל ככה.
בייחוד שאין סיבה, הרי דניאל מאסיבי מאוד, אחוז שומן 18 בסוף מסה זה לא כזה נורא. |
דוקאטי, עשה טובה, אתה יוצא ילד מסכן.
מילא תגובה לעניין, כזאת שלפחות הטון שלה ישמע בצורה אחרת ממה שרשמת, אבל להרוס בכוונה? מסתבר שלך אין חיים. בין אפילו אם אני נראה לך מקל, יש דרך להתנסח. רואים שאתה עושה בכונה. כנראה ולכל אחד אתה תקרא "שחיף"... מעניין מה איתך באמת להזכירך אתה מר סייקלים וחומרים אנאבולים, אז לפני שאתה אומר משהו, תראה את עצמך - בלי כל החרא הזה שדחפת לעצמך אתה לא היית בגודל שלך היום, אז מה אתה מתלהב מהגודל, כל אחד יכול להתחיל להזריק ולגדול בצורה מטורפת. וחוצמזה אתה מדבר עליי שיש לי יד 40? לא אז אין לי, זה 39. קצת הבנת הנקרא לא תזיק... זה אליאב קרייסלר שאמר שהיד שלי נראית לו 43 ותעלה אתה תמונה שלך, נראה עלאק טוען שהיד מתקרב ל50-49 או משו כזה. ואיפה הסקוואט 260 ק"ג איפה? דדליפט 220 ק"ג חזה 140 ק"ג בסטים... כן בטח!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ