![]() |
ציטוט:
|
לא יאומן יהודה פשוט שייפ מדהים אני בטוח שבעתיד עוד תיהיה אגדה
|
נראה מצוין, רמה גבוהה מאוד מאוד.
|
ציטוט:
תשמע אני סידרתי עכשיו את הוידאו ובמקרה הקלטת בפנים הייתה מר צפון 2005 של נאבא (בתקופה ההיא האיגוד עוד היה מקיים את מר צפון), אני רוצה להגיד לך שהרמה עלתה בשיעור כזה, שממש קשה להסביר במילים, צריך לראות בעין. רק לפני 3 שנים אנשים לא ידעו מה זה ייבוש, מה זה צבע כמו שצריך, זה הבדלים שמיים וארץ לראות את אז והיום. קח את כל השלישיה הראשונה ב 82 ו ב 90 השנה ותחזיר אותם בממנהרת הזמן לשם, כל אחד מהם יכול היה לקחת את האוברול גם אם היה יושב על הבמה ומעשן סיגריה. התחרויות הולכות ונהיות מטורפות משנה לשנה, והאתגר רק גדל. |
אפשר לדעת למה אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי ?
|
ציטוט:
התמנות באמת לא כל כך התלהבתיי מיהודה אבל בבמהה הוא פשוטט נראה מטורף שאי אפשר להסביר את זה, פשוט צריך לראות!! |
ציטוט:
אותך אני ראיתי עוד שעה לפני התחרות הסתכלתי עליך הרבה לא הייתי בטוח שזה אתה בהתחלה ואז אמרתי שזה אתה בדוק ובאתי אמרתי לך בהצלחה אם אתה זוכר |
עדל מיתחרה וותיק בנאבבא מגיע לו גם על הרקורד שלו
אבל שנה הבאה תיתכוננו אני רוצה בעזרת השם אלוף האלופים |
עם מה שיש לסטס להציע יהיה לך מאוד קשה, אבל אל תוותר!!!
|
האמת שסטס מפלצת שאין דברים כאלה קטף את התואר בקלות רבה מאוד כול הכבוד לו אני מת על הבן אדם הזה
|
ציטוט:
קטף אותו בקלות רבה גם בגלל המתחרים ... אבל אין ספק תיהיה לך תחרות קשה.. |
יהודה.
כבר אמרתי לך שאני שונא אותך? ;););) עד הרגע האחרון לא ידעתי שאתה בכלל מתכוון להתחרות. אם לא היית מגיע. אז המקום השלישי היה שלי. חפיף...זה היה שווה רק מהמוטיבציה שקיבלתי ממך ומעאדל. יש לי מוטיבציה בשביל 5 שנים של אימונים עכשיו. בשנה הבאה אני לא אעלה. אני אהיה עדיין במאסה. אבל בעוד שנתיים שלוש אני מתכוון להפציץ. |
ציטוט:
בעוד שנתים תה תהיה מפחיד אחי רואים.... אימא!!!!!!!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ