![]() |
ציטוט:
אצלי זה: ארוחה בבוקר אוחה בבצפר ארוחה בבצפר ארוחה בבצפר ארוחה בבצפר אימון ארוחה אחרי אימון ארוחה אחרי אימון LOL :bot: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אמממ האמת זה תלוי בתפריט...
אם התפריט שלך מורכב מ-3 ארוחות כמו שלי אז יותר כיף בחופש למרות שגם בלימודים זה לא נורא... אבל בחופש אתה קם די מאוחר דופק את הארוחת בוקר אחרי זה אימון ארוחה של לפני ואחרי אימון שזה לא נחשב כאילו שעה אחרי זה כבר ערב דופק ארוחה אחרי זה או אחרי יציאה או לפני שוב ארוחה אחרונה ויאללה לישון... אבל אנשים עם 7 ארוחות עדיף לימודים מן הסתם... יותר קל לשמור על התפריט. אבל זה לא בכלל הנושא של הדיון חח... לימודים חופש מבחינתי אותו דבר משקיע אותו דבר בשנהים גם תפריט וגם אימונים אולי קצת יותר קשה בלימודים בגלל בגרויות אבל עדיין מסתדרים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
תאכלס אני גם לא מבין את הקטע הזה... נכון שכל אחד יאכל איך שנוח לו אבל שמישהו בוכה על זה שהוא מפספס ארוחה או שהוא יקום מאוחר ויפספס ארוחה מה הבעיה ? :| הרי זה לא משנה... אני אוכל 3 ארוחות ביום לפעמים גם יוצא 2 וגודל מצווין... ואם מזיינים את השכל - 'תראה בן אדם אחד שגדל מזה כמו שצריך' אני יכול לעלות תמונה של המאמן שלי אוכל 3 ארוחות ביום מפלצת רוסית... |
לא הבנתי משהו אחד ב-3ארוחות.
נגיד יש בוקר צהרים וערב איפה זה לפני ואחרי אימון? צהרים זה כאילו הלפני אימון וערב זה אחרי? |
ציטוט:
שאתה עושה 3 ארוחות ביום במאסה מן הסתם כל ארוחה שווה די הרבה קלוריות והארוחות של אחרי ולפני לא שוות כמעט קלוריות ביחס לשאר הארוחות אז זה כאילו לא נחשב.. לפחות אצלי. |
נראה לי אני גם יאכל 3ארוחות..עד היום אכלתי 8 ארוחות לא נוח בכלל,וגם אמא שלי רוצחת אותי חחח
|
2 ארוחות זה לא נוח ואני גם בטוח שהסוקרזהזה הזה לא דוחף 3000 קלוריות בארוחה.
בכל אופן, אני אוכל בד"כ 4 ארוחות [כמובן עם נשנושים באמצע]. |
ציטוט:
|
ציטוט:
:) :ok: |
ציטוט:
בוא תראה לי ארוחה שלך שמורכבת מ3000 קלוריות. ומורטקס מה אתה קופץ? אין לך איזה אתר פורנו לאונן עליו? |
250 גרם פסטה, קילו תפוחי אדמה, 150-70 גרם חזה עוף, 4 ביצים (2 חלמונים), 100 גרם טחינה וסלטים..
|
ציטוט:
יצאת טונה ... http://i37.tinypic.com/2jg33t2.jpg |
לא באמא שלכם אל תחזרו לנושא עם הארוחות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
ציטוט:
הם התחילו!!!!!! |
ציטוט:
על 4 ארוחות 2 ארוחות לא משנה כן משנה ... http://i33.tinypic.com/2uqc494.jpg |
מורטקס אני מבין גילית אתר נחמד בשם גוגל שאפשר לכתוב בו fail ולקבל תמונות מצחיקות.. אבל חלאס, חרשת.
בכל אופן סוקרזהזה בארוחה שהבאת כרגע יש לך משהו כמו 2200 קלוריות [עם משהו כמו 80 גרם שומן - משמע אתה לא צריך יותר שומן]. אמרת שאתה צורך 5000+, אז יש לך פה ארוחה עם 3000 קלוריות שרובה תורכב מפחמ'\חלבון... בעיה. כמובן שאפשר לצרוך את זה מכל מיני פירות יבשים וכדומה, אבל זה סתם מלא כסף... ולא אמרתי שזה משנה מבחינת הפיתוח גוף, פשוט לאכול 5000+ קלריות ב2 ארוחות לבנאדם נורמלי זה לא כזה אפשרי. |
דווקא יש לי גם 100 גרם חמאת בוטנים בבוקר
אתה מתכוון שיש לי 2200 + 600 של הטחינה, כן? יש בערך 2400 וקצת ולא הבנתי מה הבעיה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ