![]() |
ציטוט:
|
מי שכתב שתוך 2500 שנים הם שינו את הצבע, זה בלתי אפשרי.
רק התבוללות, שינוי צבע זה תהליך כל כך אבולוציונאלי, מילייוני שנים. למה נראה לכם שבני אדם עדיין חזקים? המצאת השולחן ב- 200 שנים האחרונות לא השפיעה בכלל על האדם, בן אדם יכול עדיין להתחזק כמו שאתם רואים. |
ציטוט:
מה הקשר שולחן מה?!?!?!!?!? |
ציטוט:
המציאו שולחן, אחרי כמה שנים המציאו עבודות לעשות על שולחן, אחרי כמה שנים אנשים עובדים 10-12 שעות על שולחן, בישיבה מבלי לזוז חוץ מהידיים. אתה חופר אני נשבע, לך תחפש מישהו אחר. אתה עוד מתווכח עם מארק ריפטו שכתב את זה. |
ציטוט:
|
אם כבר את השולחן המציאו עוד בתקופת האבן וריפטו יכול למצוץ לי את הזין
|
ציטוט:
|
ציטוט:
במהפכה התעשייתית פרפרים רבים שהיו קרובים למוקדי המפעלים וכו' שינו את צבעם בתך שנים לא רבות בכלל לצבעים כהים הרבה יותר. אז אני חושב שבהחלט אפשר לעשות הקשה ולהעריך שתוך 1500-2000 שנה בני אדם משנים את צבע עורם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ב. שינוי צבע עור* זאת אבולוציה בפני עצמה. |
Evolution of Skin Color in Humans
http://www.anthropogeny.com/Evolutio...in%20Color.htm בלי קשר לנושא חפשתי עכשיו משהו ותיראו במה נתקלתי,עכשיו אני עוד יותר מבואס למה לא נולדתי שחור |
בואנה מה כולכם פה משחקים לי אותה מדענים ..
"לפי דעתי שינוי העור בלה בלה" לכו תרימו משקולות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך זה להיות מטומטם? |
ציטוט:
בתקופת חיי אדם אחת יש אלפי דורות של פרפרים..לכן האבולוציה אצלם יותר מהירה... שינויים גנטיים רציניים קורים בהפרשים של עשרות אלפי שנים..אם לא מאות. |
ציטוט:
|
עוד לא הבנתי
מה הקשר לשולחן ... ? ואיך אתה הגעת לזה שהמציאו אותו לפני 200 שנה ? ובכלל לא הבנתי אף מילה שהוצאת מהפה .... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ