![]() |
רק עצה שאני מציע לך, במיוחד אם אחותך אחת עם אופי שהיא קיצונית\רגישה, תעשו דיאטה ממש ממש מתונה וגרעון נמוך ואל תמנעו ממנה יותר מדי, אחרת- בעתיד יבואו לה בית שיותר גרועות מלהיות שמן, מנסיון
|
פשוט פחות מתוק..
וקצת פעילות ספורטיוית.. ברור לא משהו שיהיה לה קשה אבל סתם נגיד ללכת לאיזה פארק או גן שעשועים.. לשחק שם קצת, לרוץ בכיף ולשחק עם כדור יכול להיות סבבה נירא לי שיהיה לה בהצלחה! :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן, orly.. ניסיון גרוע אחי.
http://forum.alsacreations.com/uploa...ail-camera.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם אם היא צריכה דיאטה ואני מאמין שהיא צריכה לאכול לפי תפריט מאוזן בגיל שנתיים או בגיל 100, זה צריך להעשות על ידי דיאטן של קופ"ח. אף פעם לא אתה. הדיאטן יהיה מספיק טוב בשביל לענות על הצרכים של הרכבת תפריט של ילדה בת 9, לא צריך כאן משהו מסובך מדי כדי לרדת לחמישה אחוז שומן, כולה משהו טיפה יותר מסודר ובריא.
|
ציטוט:
talll זה לא קשור הקטע של הבנות.. יש לי חבר שמן שמן שוקל 90 לא מתאמן... ויש לו חברה כוסית אחושרמוטה |
וכשהיא תיפרד ממנו? לא תהיה לו אפחת.
כי בגיל כזה בחורות רוצות להיות עם מישהו יפה... כן זה גם עיניין של אופי, אבל בואו נודה, הרבה יותר כייף לצאת עם מישהו שנראה טוב, לנשק מישהו שנראה טוב... אם זה יהיה מישהו שמן מכוער, זה ידחה אותי... וכל אחת |
ציטוט:
|
ציטוט:
כמו שאתה לא תרצה חברה דובת קוטב אז גם תחשוב ככה בת לא תרצה להיותחברה של קרנף חד קרן נכון? תחשוב על זה ככה.. וגם הוא שוקל 90 על כמה גובה? אני הייתי 75++ על 1.60.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ