![]() |
ציטוט:
|
מה ג'ובניק? הוא קרבי אם אני זוכר נכון...
|
ציטוט:
חפ"ק מגד... דרום רצועת עזה... עד לא מזמן שבת ל2 עם אפטר.... אני ההפך מג'ובניק פשוט בגלל הקרבלמפקד הגדוד יש קומבינות עם הרס"ר ועם מי שצריך... קרוב לצלחת כמו שאומרים... |
שאלה לא קשורה:אתה מסדר גבות?
|
יא זבל איזה גופה
אתה גם משתחרר לפני וגם יש לך גופה לפנים- לא מתאים אחי חחח אחלה גופה באמת אין מה להגיד, תמשיך ככה אחי רואים שאתה משקיע יאללה עוד 5 חודשים אני עף מצהללללל!!! |
וואי אחד הטובים .. לגמרי כאילו
אחלה גוף אהבתי לגמרי (: |
פיי איך גדלתה יזין אני זוכר אותך עוד מימים עברו
אתה תהיה במר ישראל?(צופה) ולענין :לדעתי החזה בא טוב בפרופרציה עם הגוף.לך לדגמן זה מתאים אליך בול |
אחי היקר . את מה שאני חושב עליך אתה כבר יודע מהאימונים שלנו .
בכל אופן חברים דנדין התברך בגנטיקה מטורפת .. תחשבו שהוא בקרבי והוא ככה נראה מה יהיה שהוא ייצא לאזרחות ויפציץ כמו שצריך . :rolleyes: תמשיך להפציץ כפרה אוהב אותך |
תמונה אחד מאוד הרשימה אותי, קוביות עבות ויפות ויד אחורית טובה. את החזה אתה חייב לשפר.
|
ציטוט:
הבטן שלך זה החלום שלי.... כל פעם שאני מסתכל לך בחתימה אני משתגע.... כבוד סיקס פאק השם מצדיק אותך... וכן אני מסדר גבות.... |
יש לי שאלה-איך אתה יודע את אחוז השומן שלך בדיוק?
וד''א יש לך גוף מעולה אחד הטובים בפורום. |
איזה גוף ממש אהבתי את הכתפים שלך ואת היד האחורית
|
ציטוט:
בדיוק אף אחד לא יכול לדעת או לנחש.... אפילו בדיקות רבות עלולות לתת תוצאות מזויפות.... ההערכה שכתבתי על פי ניסיון שצברתי עם הזמן והיא מדוייקת יחסית |
מה אני אגיד לך אחי עוד קצת חזה וזה הגוף מטרה שלי רציני זה ממש רמה טובה למרות שאתה חטוב יש אליך מאסה מכובדת מאוד
|
מה ההיקפים יא חביבי?
|
אלכסונים יפים
ובכלל נראה אחלה מה המטרות שלך אחרי הצבא ? אתה רוצה להמשיך לעלות במאסה ? נקי או מלוכלך ? |
אחי גוף ממש טוב, חיטוב מהיפים ביותר שראיתי, איך מגיעים לאחוז שומן כזה? ואיך אתה עובד בטן?
|
וואוו גוף ממש יפה!!! מה תוכנית האימונים שלך??
|
שים תמונת בייספ.. נראה כאילו יש לך יד רצחנית..
|
נראה מצויין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ