![]() |
אם כבר אתם מדברים על קעקועים שלכם תעלו תמונות
|
ציטוט:
יוני.פ - אני בקרוב אסיים לבנות את הסקיצה הסופית ואז אעשה אותו ותקבל תמונות, משהו עם זאב בכל אופן... |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, אותו דג שהוא קעקע על עצמו הוא ציור של אחיו, גלעד. הייתי באזכרה שלו לפני שנה. |
ראיתי אצל חבר שלי הוא ארגנטינאי קעקוע בגב בצד כזה של יבשת דרום אמריקה ואת ארגנטינה מודגשת,
איזה רעיון חריף!! רק שזה יכול להיות מטריד להסתובב עם מדינת ישראל בחו"ל עם גופיה. .. חח |
ציטוט:
אם אתה רוצה תמיד ליזכור את התקופה שלך בתור ילד אתה יכול לעשות בחור מבוגר מתנדנד על נדנדה. מבין אתה הכוונה שלי? לא לעשות בגיל 16 עלה של מריחואנה כי זה מגניב לעשות סמים ואז כשתיהיה קצת יותר מבוגר אתה תצייר עליו או תעשה הסרה. |
ציטוט:
|
פסיכו או אלכסיי מטרייבל.
אגב עומרי הוספתי 2 חדשים ברגליים :) |
נפגש כשתהיו בני 80 עם קעקוע של ילדים בני 12..
|
לא נראה לי שלמישהו בן 80,אכפת אם יש ל וקעקוע של ילד בן 12xd
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה גם שעוד 70 שנה טכנולוגיית הסרת הקעקועים תהיה מפותחת מספיק בלי שנצטרך למשכן את האוטו שלנו ע"מ להסיר את הקעקוע.. |
ציטוט:
אמרתי כבר מקודם שזה יהיה משהו עם זאב וכנראה שיהיה מעורב בזה גם טרייבל |
מה אתם אומרים על ביזארט בירושלים? אני שוקל לעשות שם קעקוע...
|
ביזארט נחשבים גם כן רציניים,
משה יא נקניק, ברור שזה תלוי איזה קעקוע ושל מה, אתה דווקא תאהב את השניים החדשים מבטיח לך! אני יעלה תמונה שבוע הבא. |
ציטוט:
|
וואו
חזרתי משם הרגע:eek: זה היה הדבר הכי כואב שעשו לי בחיים שלי:confused: היה לי מקעקע חבל על הזמן-מיכאל, בחור טוב. אבל כשהוא הגיע לאיזור של החריץ, התחלתי להתפטל כמו משוגעת.... לגזוז ציפורניים להוציא קליקים, לנשוך את הכסא, מחצתי לאמא את היד כאילו שיש לי צירי לידה. החרא ה זה הלך 3 שעות. בשעה טובה הוא סיים-מי היה מאמין? א ני חוזרת עוד חודש למעין ביקורת. הקעקוע יצא ע-נ-ק! קעקוע של כוסיות:) אבל אני ממש אהבתי, יצא ממש גדול,וצבעוני:) יצא לי אלף שקל ס הכל. קיללתי את כל העולם ואחותו שם, ואמרתי שבחיים לא אחזור:) LOL אבל ככה הם היו מצויינים תודה לקיפוד לילטוב חבר'ה! |
תשמעו כל מי שאמר בלי משמעות
אתם טמבלים קעקוע אם אין לו משמעות הוא מפגר והוא ימאס עלייך וואלה גם קעקועים שלך נראים ללא משמעות לאחרים יהיה משמעות עליו לדוגמא אחד החברים שלי רשם באותיות סיניות אבא אמא אח ואהבה כי זה מה שמסמל אותו המשפחה אם זה לא מסמל אותך אל תעשה אני עכשיו גם מתכנן על קעקוע של מלאך הרוחות אני קורא לו ומסמל את זה שאני עף לאן שלוחים אותי לא נגרר וכו' אלא זורם אם אני חושב שיהיה לי טוב בחו''ל אני אעבור אם אני חושב ככה אז אני אעשה בנוסף רוחות וכיוונים זה החיים שלי אני מנווט מגיל 10 ואני מת על זה וזה משמעות אם תעשו משהו רק כי הוא יפה ככה ימאס לכם ממנו |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ