ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עדכון תמונות (https://israelbody.com/showthread.php?t=38616)

ThE HummeR 08-08-08 13:39

174 על 72 קילו ?!!

נשמע לי הזוי אש.

אולי יש'ך עצמות כבדות או משהו ?

Holy_Templar 08-08-08 13:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי xdrunkshadow (הודעה 606530)
בן כמה אתה?

גם האמתי חשבתי שאתה יותר גדול, יחסית איך שאתה כאן נותן תגובות מפגרות לאנשים שפי 2 ממך בגודל,
אבל שוב אמרת שאתה פאוור ליפטר...

אחי כולנו חשבנו שהוא יותר גדול ... וזאת מהסיבה שהתגובות שלו לא מפגרות, יש לו ידע מעל להמון אנשים שאני קראתי פה וראיתי תמונות שלהם והם גדולים ממנו או מתאמנים זמן רב יותר ממנו...

הידע שלו עצום בתחום כל הכבוד על המוטיבציה והידע :)

ואם אתה חושב שהוא מפגר... כנראה שאתה מפגר...

עלוש 08-08-08 14:04

לא ידעתי שאתה כזה צעיר , יש מסה לא רעה , בהצלחה בהמשך .

xfiter 08-08-08 14:49

בלי להעליב אתה לא נראה אחד שמתאמן

reshos123 08-08-08 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 606179)
כמובן שאני עדיין עולה במשקל שלא תחשבו שלא נכון, המטרה שלי בנתיים היא 85 ואז לחטב.
יד 36.

מה אני צריך להוכיח את עצמי בפניך?
.

להוכיח לא
אבל גם לא לשחק אותה מקדונלד שאתה כולה ילד קטן, תרתי משמע, ובא ומתווכח עם אחרים על פיזיולוגיה אנטומיה ותזונה

reshos123 08-08-08 20:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 606544)
174 על 72 קילו ?!!

נשמע לי הזוי אש.

אם הוא 72 קילו על 174 במקום עצמות יש לו מוטות ברזל
וברצינות - ילד, תעשה טובה, אתה בא עלינו?

לך תישן קצת אולי החרטה תתפוגג

joker1 08-08-08 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 607047)
להוכיח לא
אבל גם לא לשחק אותה מקדונלד שאתה כולה ילד קטן, תרתי משמע, ובא ומתווכח עם אחרים על פיזיולוגיה אנטומיה ותזונה

אני חושב שכדאי לך לא להגיב, באמת.
אני יגיב ויבקר את כל מי שאני רוצה אם אני חושב לנכון.

אני מתווכח עם אחרים בנושאים האלו כי אני מבין, ואין לי טענה אחת שכתבתי שאין לה ביסוס.

ממש לא אכפת לי אם עכשיו, אחרי יצירת הפוסט, כל הפורום לא יקשיב למילה אחת שלי ויחשוב שאני אפס.
חשפתי אותכם לידע, כאן האחריות שלי נגמרת.
אני לא אמור לשכנע אף אחד כאן.

The-One 08-08-08 21:20

תבין שבמצב שלך לא מעלים תמוות זה למה אני לא יעלה תמונות עד שהמצב שלי יהיה ממש טוב תבין אחי אתה לא נראהה משהו בכלל אתה נראה ממש רזה וזה לא הגיוני המשקל שאתה אומר...........

joker1 08-08-08 21:30

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-one (הודעה 607079)
תבין שבמצב שלך לא מעלים תמוות זה למה אני לא יעלה תמונות עד שהמצב שלי יהיה ממש טוב תבין אחי אתה לא נראהה משהו בכלל אתה נראה ממש רזה וזה לא הגיוני המשקל שאתה אומר...........

אתה מחשיב 72 קילו לכבד? 72 קילו זה 158.4lbs, אתה מבין שמתחת שמתחת ל- 150 אנשים מחשיבים אותך בארה"ב לאיזה אנורקס(לא כמשהו רשמי, אלה כמין "מסורת")? זה מתחת לסטנדרט בחיים, אני עדיין קל, יש לי עוד כמעט 15 קילו לעלות.

eyalamzleg 08-08-08 21:50

איכס איזה תגובות מחורבנות אתם נותנים , לא רק זה, אתם מגזימים ברמות , הוא ממש לא שחיף , רואים שהתמונות לא מחמיאות לו בכלל הוא נתן שיפור יפה מאוד בזמן יחסית ...קצר מילה טובה לא תזיק

denous 08-08-08 21:54

אם כבר לחרטט לגבי היקף אבל לגבי משקל ? הוא לא יחרטט אז חאלס עזבו אותו וגם אם יש לו עצמות מברזל אז מה ?
גבר חסר מאסה תתחיל לעבוד ולאכול כמו שור... בכלל אתה מחשיב את עצמך pl יאללה תתחיל לגרוס...

reshos123 08-08-08 22:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 607117)
איכס איזה תגובות מחורבנות אתם נותנים , לא רק זה, אתם מגזימים ברמות , הוא ממש לא שחיף , רואים שהתמונות לא מחמיאות לו בכלל הוא נתן שיפור יפה מאוד בזמן יחסית ...קצר מילה טובה לא תזיק

א. הוא מחרטט אבל אני אפילו לא מגיב על זה
ב. הוא משחק אותה איזה מולי אפשטיין החדש אבל הוא רחוק מזה
ג. הוא בן 12 וחצי לא יודע לאיית תשם שלו אפילו ויוצא בהצהרות "וואלאק אני, כל מה שאמרתי יש לו ביסוס" יא מעפן אתה כולה בן 12 עוד לא סיימת את כל ספר בראשית אתה בא לדבר פה עם אנשים על באדיבילדינג

זה מה שמרגיז

Holy_Templar 08-08-08 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 607190)
ג. הוא בן 12 וחצי לא יודע לאיית תשם שלו אפילו ויוצא בהצהרות "וואלאק אני, כל מה שאמרתי יש לו ביסוס" יא מעפן אתה כולה בן 12 עוד לא סיימת את כל ספר בראשית אתה בא לדבר פה עם אנשים על באדיבילדינג

זה מה שמרגיז

אחי... יש לו ידע שלך בחיים לא יהיה בנושאים המדוברים , אם הוא יפתח פוסט וכל הפורום יכול לעמוד מאחורי פה .. יקשיבו לו יותר מאשר שאי פעם יקשיבו לאפס כמוך ...
כי כמו שאתה מדבר אתה משתייך לאיזה זן נחות של קופי מערות

הידע שלו עולה על רוב הפורום פה מבחינת נתונים ... אז תעשה לי טובה ותסתום את הפה שלך על אנשים שאתה לא מכיר ולא יודע עליהם כלום.. ומה שמצחיק עוד יותר זה שיש ילד בן 12 שיודע יותר ממך , ולא רק יודע יותר ממך גם מדבר יותר ברצינות, יותר עינייני ... ואתה מדבר כמו קוף (מהסוג הטיפש)

קח כובע כזה גדול תכתוב עליו "אני דביל" ולך תעמוד בפינה עם הפנים לקיר ...

בנתיים אם מסכמים את התגובות ... הוא מדבר כמו מישהו עינייני ורציני ואתה מדבר כמו קוף ...(מהסוג הטיפש) .

יאללה לך חפש ..

הכריש בקרייסלר 08-08-08 22:51

תוכיח לכולם שאתה יכול יותר,יש לך חצי שנה להוסיף עוד חצי בן אדם ורצוי שהוא יהיה עשוי משריר.
בקשר לתזונה תרביץ כל שלוש שעות ארוחות גדולות אל תאכל ג'אנק בשביל "לעלות במשקל",אתה באמת מגיב עם תשובות לעניין אבל אחי הגיע הזמן לעלות הילוך באימונים.

senate 08-08-08 22:52

תאמת גם המשקל וגם היד באמת לא מציאותיים

אני יותר גבוהה ממך, 179 וששקלתי 72 הייתי ניראה בערך פי 2 ממך

עכשיו הנה היד שלי מהתקופה שהיתה פעם 35

http://img185.imageshack.us/img185/8840/p1010040wk7.jpg

eyalamzleg 08-08-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 607190)

זה מה שמרגיז

יללאה..... מה הקשר מחרטט לדעתי הוא לא מחרטט לדעתי אתם מחרטטים איך לעזאזל אתם קובעים היקף יד/משקל של בן אדם על פי תמונה זה פשוט בלתי אפשרי

eyalamzleg 08-08-08 22:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shovevani (הודעה 607198)

http://img185.imageshack.us/img185/8840/p1010040wk7.jpg

כי כנראה אתה צר יותר ממנו/חטוב יותר ממנו

Holy_Templar 08-08-08 22:54

אתם כולכם חיים בסרט

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shovevani (הודעה 607198)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 607050)
אם הוא 72 קילו על 174 במקום עצמות יש לו מוטות ברזל
וברצינות - ילד, תעשה טובה, אתה בא עלינו?

לך תישן קצת אולי החרטה תתפוגג

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the hummer (הודעה 606544)
174 על 72 קילו ?!!

נשמע לי הזוי אש.

מה נראה לכם שיש מדגם כזה שלפיו אתה יכול לדעת בתמונה מה המשקל שלו ? אתה משווה אותו אלייך ? אבל הגיל שלך שונה משלו, המבנה עצמות שלך שונה משלו, המבנה השרירי שלך שונה משלו, המערכת הגופנית שלך לחלוטין שונה משלו...

מה הקשר אם הוא לא מזכיר לך ..

אם הוא אומר משהו הוא לא מחרטט...

מעולם הוא לא חירטט בכלום, והנה הוא גם חשף את עצמו .. וואלה אני מכבד אותו ... אחד היחידים שמדבר עינייני תכלס.. מפגין ידע ומוטיבציה, שואל שאלות לעניין ...

Joker , עזוב אתה לא צריך להצטדק בפני הבורים האלה ... תמשיך להפגין את הידע והרצינות , אל תתן לקופים כאלה להוריד לך את המוטיבציה אחי .. Respect!

Bono 08-08-08 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 607095)
אתה מחשיב 72 קילו לכבד? 72 קילו זה 158.4lbs, אתה מבין שמתחת שמתחת ל- 150 אנשים מחשיבים אותך בארה"ב לאיזה אנורקס(לא כמשהו רשמי, אלה כמין "מסורת")? זה מתחת לסטנדרט בחיים, אני עדיין קל, יש לי עוד כמעט 15 קילו לעלות.

אחי אל תתייחס לתגובות המפגרות שלהם....

תמשיך להגיב ולשתף כאן בידע שלך.

senate 08-08-08 23:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 607201)
כי כנראה אתה צר יותר ממנו/חטוב יותר ממנו

1. אני יותר רחב ממנו

2.אם אני יותר חטוב

אז שני גורמים אלו רק מחזקים את טענתי

אין פה שום קטע לגבי להוריד לו מוטיבציה אבל לפחות להיות ריאלי , לימדוד הייקפים כמו שצריך, להישקל על הבוקר עם מינימום בגדים ולא לפרסם מספרים לא מדוייקים עם סטיה גדולה מאוד יחסית

ועובדה שכולם פה שמו לב לזה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:41.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ