![]() |
ציטוט:
וין דיזל הוא לא רק שחקן פעולה, יש לו סרט ישן שהוא ביים וכתבבשם STEPS על חברי כנופיה. חוץ מזה המטרה היא לא שרירנים ענקיים כי שימו לב למייקל קלארק דנקן שחוץ מבגרין מייל לא היה לו סרט אחד עם תפקיד ראשי |
ציטוט:
יש שם סצינה אחת שבה הוא עומד מול טום הנקס ומצלמים את שניהם בפרופיל...זה נראה כאילו טום יכול להיכנס לתוך היד שלו חמש פעמים חחח. |
כן אבל הוא לא "כל כך" עצום, הוא די נמוך לפי מה שאני יודע. הבחור The Rock ששיחק במלך העקרבים, הוא עצום, תיכף שני מטר.
|
ציטוט:
|
ערוך
|
חלק מהגודל שלו הוא משחק עם זוויות הצילום, למרות שהוא באמת גדול.
בהודעה הקודמת שלי התייחסתי לגודל של וין דיזל. |
ציטוט:
תיהיה בריא אחי ! |
ציטוט:
חח תחזור אחורה קצת תיקרא את האודעה שלי.. Shauder-2-big ו , Bodybuilder , SHPITZ100 , תודה אחים שלי! |
גונטר פיתח גם קריירת משחק,
הוא משחק בסרט BeerFest |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה גם הסרט שהיה המנטור שלי להתחיל להתאמן. גם בשקרים אמיתיים הוא היה מאוד אמין. ארנולד מעולם לא התיימר להיות רוברט דה נירו, אבל הכריזמה המטורפת שלו, לרוב עשתה את העבודה. |
ציטוט:
אלן ריקמן טומי לי ג'ונס וויליאם סאדלר ג'רמי איירונס אד או'רוס ג'יימס בלושי אם אני אזכר בעוד אני אגיד. |
ציטוט:
טומי לי ג'ונס זה נכון ווילאדם סאדלר?? ג'רמי איירנוס?? שני סרטי פעולה המלאך הרביעי ומת לחיות 3, הוא שקחן דרמה לא פעולה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
תערוך את הטלפון אח שלי...
שלחתי לו את זה באיי סי...שהוא יתחבר מחר הוא יראה את זה...עדיף שהטלפון שלך לא יהיה כאן. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ